sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Sunnuntain sävelet

 
Eilen tuli vähän valitettua että ei oo kiva kun sitä lunta vaan sataa. No sitä tuli nyt niin paljon että se muuttuikin kivaksi asiaksi. Takapihalla on kiva leikkiä lumileikkejä ja tulee niin vauhdikas olo kun se lumi pöllyää anturoiden alla.
 
Mutta ei niin hyvää ettei myös jotain....no ikäviä velvollisuuksia. Tänään oli siivouspäivä. Ei meitsin tarvii hirveesti osallistuu mutta mammalla on sellainen ikävä tapa siivotessa. Se laulaa.
 
Isäntä oli viekas ja se meni tekemään lumitöitä just silloin kun mamma alko siivoomaan. Meitsi jäi sitten sisätiloihin kuuntelemaan mamman joikaamista. Imurissa on aika kova ääni niin mamman on pakko laulaa tosi kovaa että kuulee oman laulunsa. Tänään oli kuuloaistille erityistä tuskaa kun mamma on innoissaan kevään tulevasta konsertista. Joo ei se ite mitään konserttia pidä kuin kotiväelle mutta se menee Tyttären kanssa katsomaan sitä mariah käreytä. Se kärey laulaa tosi korkeelta, mamma luulee että  pääsee itse samoihin aaltopituuksiin.
 
Ai niin lauluista tuli mieleen, että eilen Lucy ja Roni kyseli onko mulla muitakin biisejä kun se jäätelölaulu. Laitan nyt ton yhden videon uudestaan niin kaikki, jotka ei oo vielä sitä sinkkua kuulleet niin voi nyt kuunnella ja katsoa. Meitsilläkin on välillä pientä epävireyttä mutta mulla sävelet osuu kohdalleen aika usein, mammalla ei.
 
 
"Nyt lauloit mamma sellaisen mariah käreyn sävelen että meitsillä nyrjähti korva"
"Osu...osu...osu..."
 
 
 
"Hyvä meitsi !""Hei muijat mikä boogi..."


"Mamma oota mul on yks juttu !"


"Oon takapihan hylje !"

                                       Tässä on tää mun sinkku, jos joku haluu kuunnella.

18 kommenttia:

 1. Suuret kiitokset sinkun julkaisusta, Nero. Palvelijatar on kuunnellut kipaleet nyt useaan kertaan. Minä heilutin häntää: joo toi on Nero! Palvelijatar pahemmin lauleskele enää. Vielä muutama vuosi sitten kiekui aina jotain puuhastellessaan. Nyt Se on vanha eikä ääni enää tottele. Lohdutin, että ei se mitään, enhän minäkään koskaan tottele. Näytti kuin Se ei olisi yhtään tuosta lohduttunut. ??? En tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa Palvelijatarta niin ei mun mammankaan ääni tottele mutta ei se laulamista estä
   t. Nero

   Poista
 2. :D Kyllä sä vastaat yhtä Märiä Keäriä, laulat ainki yhtä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi ne ihan matalimmat äänet, kärey ei ehkä pysty ?
   t. Nero

   Poista
 3. Laulu on jo kohdillaan. Seuraavaks hiukan koreokrahfijaa kehiin ja sitten vaan rundille.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vissiin opetella jotain mooveja, semmosia vaikka
   kun maikel jaksönillä oli
   t. Nero

   Poista
 4. Aivan mahtava biisi tämäkin! Varmasti tuleva kesähitti, kunhan sinne asti päästään! :D
  Ja mahtava meno on ollut sinulla näköjään pihallakin. Meille lunta alkaa olla niin paljon, ettei oikein pääse kunnolla eteenpäin, mutta tuommoinen isompi kaveri voi näköjään laittaa vaikka tanssiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut lunta vielä kun polviin saakka, hyvä meno !
   t. Nero

   Poista
 5. Jukra kun hauskat kuvat taas, varsinkin tuo hylje =D. Onko mamma laittanut sinun korvasi pyykkipojalla takaraivoon kiinni? Vitsi-vitsi =D

  Voe mahoton kun saat minut hyvälle tuulelle noilla lauluesityksilläsi. Seuraavaksi tahdon kuulla mammasi laulua kun hän siivoaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi kovaa kun juoksee niin korvat menee tollai virtaviivavesti niskaa kohti.
   Et muuten ehkä tahdo kuulla sitä mamman laulua...
   t. Nero

   Poista
 6. Kikatan ja sitten kikatan vielä vähän lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaikikatukset mukavasti rentouttaa :)
   t. Nero

   Poista
 7. Mahtava sinkku! Jos ee tuolla piäse listoelle ni sittä ee millää!Minuvahhii rupes laalattammaan ku kuuntelin :) Lumjleekit on sittä mukavija,eekö vuan?Sullon hyvä ku on tuota muavarroo passelisti.Tuohon piisiin ku vielä harjottelet sen muunvolkkinnin ( se kuukävely vae mikälie)Mittee se jäksoni aena tekj ni sehä on siinä ja eeku vuan arreenalle!Varroon takkuulla eturivin paekan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle onkin Iivari sitten VIP-paikka aterian kera :)
   t. Nero

   Poista
 8. Mahtavia lumikuvia. Tuo hylje oli ihan paras ja boogi oli kans hyvä! Kyllä täälläkin tuli eilen lunta tosi paljon ja oli hauska etsiä hiiriä sieltä hangesta. Kuono sinne vaan syvälle ja haistamaan. Tuo sun biisi me kuunnellaan vasta illalla. t. Eka
  ps. Mä laulan aina kun soitetaan kettu- tai jänispilliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa pilleissä on varmaan hienot sävelet, voisin kanssa laulaa niiden tahdissa
   t. Nero

   Poista
 9. Luin tämän vasta nyt ja hyvä niin, koska muuten olisi huolettanut, että nyrjähtikö korva ihan lopullisesti. Mutta uusimmassa postauksessa olikin kaikki taas niin kuin pitää - ja hyljemoodistakin palauduttu. :) Tässä biisissä on vähän jotain samaa kuin siinä jätskikipaleessa - mutta vain sen verran, että tunnistaa samaksi artistiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korva onneksi vertyi taas normaaliin asentoon, pitäis varmaan johonkin korvajumppaan mennä korvia vahvistamaan mamman tulevia siivouslauluja varten
   t. Nero

   Poista