lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ensi kesän jäätelöt, kuulotesti.

                           Nerolla oli vertailussa ja äänestyksessä uusi/vanha jäätelöautomelodia.
                          Aika ilmeistä kumpi on inspiroivampi.

9 kommenttia:

 1. Selvä pelihän toi, revittelyn määrä ratkaisee. Onnea vaan uudelle yrittäjälle. Teidän biisin voi kirjoittaa uusiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Taru, Nero äänesti neljällä tassulla ja näyttää siltä että ensi kesänä joudumme hakemaan jäätelöt lähikaupasta ja jäätelökioskilta.

   Poista
 2. Voi mahdoton. Uuden biisin kohdalla Nero näytti siltä kun olisi halunnut sanoa kuvaajalle: Annas kun mä nyt kuuntelen tän rauhassa ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä Nero tarkkaan kuunteli soundia mutta tapauksen tuntien jollei heti pääse fiilareihin niin ei syty myöhemminkään. Mutta sitten nähdään tilanne varmuudella kun se auto parähtää eka kerran livenä tuohon meidän tielle biiseineen.

   Poista
 3. Minust näytti, et Neroo nukutti ekan biisin aikana, ei yhtää ollu kiinostunu. Toinen esitys ku lähti käyntii, ni johan poika piristy. Ois ihana, ku nää videot vois julkasta jossaa, ois jengil hauskaa. On se vaa aika epeli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Käy vaan kertomassa tutuillesi että käyvät kurkkaamassa tääll videoita ja kommentitkin tietysti tervetulleita :)

   Poista
 4. Päädyin tänne blogiin vierailulle ja ihastuin heti Neroon. :) Sen jäätelöautolaulanta sai ragdoll-kaksikkonikin saapumaan innokkaasti läppärin ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sandra, se oliskin upea bändi jos Nero ja sinun ragdollit esiintyis kimpassa. Trio Nero & Dolls ? :)

   Poista
  2. Täällä kannatetaan ideaa kovasti. Juju osaa bassomourun, ja Nuppu voisi sirkuttaa sopraanossa. :-D

   Poista