keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nosebook

Bulldogin virallisissa luonnekuvauksissa mainitaan usein mm. 'jääräpäisyys'. Johtuneeko siitä, että Nero ei ole liittynyt twitter-, facebook-, instagram-tileille, vaan haluaa kulkea omaa polkuaan ja tehdä niinsanotusti 'juntturat lenkkipolulla' jollei tahti miellytä. Parhaimmat kaverit ovat kuitenkin ansainneet tässä vaiheessa esittelyn ja valokuvat, voisimme kutsua tätä Neron kaverikirjaksi tai turpakirjaksi. Annamme Nerolle puheenvuoron ja kunnian esitellä parhaat kaverinsa ja mainittakoon, että on muutama huippukiva karvakuono lisääkin mutta emme tähän postaukseen tavoittaneet niin emme laita kuvia ilman lupaa.
 
 

"Ensimmäinen kaveri Heta. Oman kylän tyttöjä ja lajitoveri. Olin syntynyt isoon kroppaan ja luulin että mulla on myös iso ego ja iso valta niin omalla pihalla kuin sen ulkopuolellakin. Heta opetti, että tietty arvojärjestys se olla pitää ja isottelijat ei saa kavereita. Kiitos siitä Hetalle, ei varmaan olis niin paljon kavereita jollei Heta olisi pitänyt mun jalat maassa :)


 
"Rovaniemen Kake. Ei sen lojaalimpaa kaveria voi edes kuvitella. Pusukin sieltä välillä tulee ja Kake antais vaikka turkin päältään jos vois sillä kaveriaan auttaa."
 
 
"Oili on kaunis neiti, kiiltävään turkkiin pukeutunut kesät ja talvet. Luonne sensijaan on kuten ulkonäkökin, kettu mikä kettu. Tarkoitan siis viekas... näyttää ihmisille viatonta naamaa ja samalla valtaa vaikka mun pedin.  No kyllä mä sen kestän, Oili on aina tervetullut mun pedille jos saan vaan oman annokseni ruokaa."
 
 
"Lara on 'neiti sähikäinen'. Liikkuu niin nopeasti, että harvoin ehdin katseella seuraamaan saati sitten nuuhkimaan. Iloinen tyttönen, Laralla on aina turpa hymyssä" :)
 
 
"Lettu on herkkä ja romanttinen, lisäbonuksena kauniit muodot. Tästä voisi kehittyä vaikka mitä...jollei nuo emännät ja isännät laittaisi niitä rajotuksiaan"
 
 
"Tara on sporttinen ja aina valmiina lenkille ! Tässä kaverissa yhdistyy herkkyys ja voimakas tahto, sitähän ne urokset kunnioittaa. Tara pärjäisi hyvin fitness-kisoissa ja siihen voisi vielä yhdistää Mensan testit niin varmaan olis palkintosijoilla !"

 

Tähän on pakko laitta kaksi kuvaa, että kaikki ymmärtää. Niki ! Tämä bulldoggi (ranskan) on niin cool !! Matkustaa jopa satoja kilometrejä tuossa 'tuhatjotain' kuutioisessa prätkässä. Olen nähnyt kun tuli reissuun-lähdön hetki niin Niki juoksi ekana prätkän sivuvaunuun odottamaan vermeitä. Toinen kuva on mun puolesta hieman epäonnistunut....no Niki sai kaikki kehut ja huomion niin halusin protestoida kuvaushetkellä...menköön nuoruuden piikkiin!"
 
 
"Elvi se on kyllä ihan aito hienohelma ! Aina pitää olla rusetti päässä ja sukii itseään tosi usein. On se kyllä nätti, voisi osallistua Miss Söpö kisoihin ja mitali kaulassa tulisi kotiin."

 
"Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä....uusi tulokas eli naapurin Eetu. Hieno jätkä ja näyttelyainesta ! Toivottavasi tulee pian leikkimään tänne mun pihalle niin opetan miten kuljettaa keppiä suussa turvallisesti ja missä on meidän pihan parhaat kakkapiilot"
 
 

16 kommenttia:

 1. Oili Kettunen tykkää tästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa...aina yhtä arvoituksellinen...ja viekas...:)

   Poista
 2. Onni on hyvät ystävät! <3 Tuossa apilaniittykuvassa olisi kyllä ainesta vaikka fanijulisteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät on kullanarvoinen asia ja kaikki romantiikka ja rekvisiitta sen lisäksi on plussaa :)

   Poista
 3. Onpas Nerolla paljon kamuja! Kyllä Nero on oikea onnenpekka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika usein pääsee jonkun kavereista tapaamaan niin pitää mielen virkeänä :)

   Poista
 4. Kyllä on hieno tämä nosebook! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivoista kavereista saa hyvät kuvat ja jutut :)

   Poista
 5. Nero taitaa olla niin lempeä, että saa paljon kavereita :) Olipa mukava löytö tämäkin blogi, jäämme seuraamaan. Ja saa tulla taas vastavisiitille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, olette jo lukulistallamme :) p.s. Nero on todella lempeä jätkä :)

   Poista
 6. Paras nosebook ikinä !! Nero, sä oot kyllä aika mies, komea, reilu ja kiltti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitin Taru Nerolle sun terkut tuoreeltaan....näkisit nyt miten leson näkösenä makoilee :)

   Poista
 7. Mittees sitä tiältä löövettii!!?? Kertakaekkisen kommee poeka ja viehkoja naesija. Ompa sittä mukava tämä kuonokirja. Minäkää en oo mikkää veispuukki mies. Pietään tuota ommoo plokija vuan. Että tervetulloo sinnehhii!
  Äet käski kysyvä että mikäpä mahtaa olla piämiehen säkäkorkeos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari kiitos kommentista :) Nyt ei ole varmuutta Neron säkäkorkeudesta, tässäppä hyvä tehtävä viikonlopulle, mittaamme ja kerromme. Tässähän vois keksiä samalla kilpailun: "Arvaa Neron säkäkorkeus". Lähimmäksi arvannut voittaa Neron itselleen täysihoitoon viikoksi ! :)
   Tulemme vierailemaan myös Iivarin blogissa jo tämän päivän aikana :)

   Poista
 8. Piti tulla tänne katsomaan, miltä amerikan bulldoggi näyttää. Oli yhdessä Iltalehden uutisessa kuinka kyseistä rotua edustava koira puolusti bernhardilaista vastaan, kun tämä bernhardi hyökkäsi lastenvaunujen kimppuun ja kaatoi ne. Pannaas arvaten: Nero on 70 cm, kun näyttää tosi korkealta. Meillä oli aikoinaan ylikorkea saksan paimenkoira ja se oli 73 cm korkeimmalta kohdaltaan. Näytti hassulta, kun oli laiha poika. nyt meillä on sellainen maataviistävä jääräpää:) Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja-Leena, kiitos kommentista !
   Luin blogistasi tuon linkin siitä berhandilaisesta jne. Todella ikäviä tuollaiset tapahtumat. Luulisin, että suurin osa koiraroduista (kokoon katsomatta) puolustaisi 'laumaansa' jos sitä joku selkeästi uhkaisi.
   Mulla on illaksi kotitehtävä...mitata Neron säkäkorkeus :)

   Poista