lauantai 21. tammikuuta 2017

Korva-viikko


Tämä viikko on ollut yhtä korvaa. Alkuviikosta mamma huolestui kun meitsi yöllä puisteli päätä ja raapi korvaa. Ei oo eka kerta kun tämän bulldogin korvat temppuille. Ensin taas yritettiin kotikonstein. Vuorotellen mamma ja isäntä putsaili meitsin korvia mutta kun ei auttanut niin lääkäriinhän se oli taas mentävä. Se lääkäriin meno on vaan niin jännää että tulis varmaan pissat housuun jos ois semmoset.

Kaikki meni kuitenkin taas hyvin ja mamma sano että lääkereseptissä lukee "oikeassa korvassa hieman hiivaa ja vasemmassa bakteereita, ei kuitenkaan epänormaalin runsaasti, vasen korvakäytävä kuitenkin punoittaa ja korva kutisee, joten laitetaan korvatippakuuri" Sitten siinä reseptin lopussa luki "Pikaista paranemista Nerolle" On ne vaan kivoja lääkäreitä kun toivottelee paranemisia.

Täällä sitä nyt sitten kolme viikkoa mamma ja isäntää saa tiputella korvatippoja meitsin korviin ja vielä aamuin illoin, se on tosi kivaa ! Siis sen takia kivaa kun meitsi saa aina kalkkunaleikkeen palkinnoksi kun tipat on laitettu.


"Tätä korvaa kutittaa enemmän, voitko mamma putsata !"


"Tiedetään ! Kaksi puhdistustippaa per korva, saanko saman verran kalkkunaleikkeitä per korva ?"

"Kyllä täälläkin lepattais jollei olis niin kova kutina !"


"Jaa ei auttanut puhdistukset, se on sitten lääkärireissu....pitäskö mamma samalla tarkistuttaa nää mun silmät ?""Just sieltä lääkäri, voitko rystysellä vähän rapsuttaa kun kutittaa niin kovasti !"

"Nyt odotellaan labratuloksia...ettei vaan korvista löytyis mitään isoja asukkaita"

"Aijaaha....lääkettä kaksi tippaa aamuin illoin...heh sehän tietää neljä kalkkunaleikettä per päivä"22 kommenttia:

 1. Ihana Nero, käännät poaitiiviseksi joka tilanteen, vaikka kalkkunaleikkeen muodossa :)
  Meillä on Anivox-korvahuuhde aina kaiken varalta kaapissa. On ollut ihmeen tehokas, kun heti korvakutinan alkaessa otetaan käyttöön.
  Juu, ellit on tosi kivoja, kun kirjoittelevat hoito-ohjeisiin mukavia toivotuksia. Pikaista paranemista Neron löppäkorville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalkkunaleike vaan on niin parasta, sillä palkalla jaksaa vaikka ottaa tippoja vaikkei muuten olis kovin kivaa
   t. Nero

   Poista
 2. Kannattaa Nero katsella vähän mitä syö niin ei tule korviin hiivaa. Lihansyöjänä sinun kroppa ei käsittele viljoja tai kasvikunnan tuotteita ja niistä voi tulla jos jonkinlaista oiretta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos alkaa usein kutisemaan pitää sitä ruokavaliota miettiä. Voisin ainakin lisätä annoskokoa tiettyjen liharuolkien osalta... paistijauheliha, kalkkunaleike ja kesällä grillimakkara.
   t. Nero

   Poista
 3. Arttu sanohhii jo mitä meenasin :) Sinä löövvät aena sen positiivisen puolen asijjoesta. Korvakutka on ikävä vaeva. Mullae on ollunna, onneks vuan yhen kerran. Vaekka läppäkorvasilla on kuulema ylleesempee tuo. Toevottavasti tipat aattaa ja kutka hävijjää. Kalakkunaleeke per tippa kuulostaa mahtavalle :) Pikasta paranemista ja mukavata viikollopun jatkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo alkaa loppumaan korvakutina, en tiiä johtuuko tipoista vai kalkkunaleikkeistä
   t. Nero

   Poista
 4. Oho! Korvatipat ei ole kyllä kivoja. Eikä kutinat. Toivottavasti menee ohi sulla, eikä tule takaisin! Koirankorvien ei kuulu kutista.

  Mutta tiiäkkö mitä? Meidän Figolla on ollut korvatippoja, joita piti laittaa varpaisiin! Kun sillä kutitti varpaita, ja ajateltiin että jos sillä on hiiva varpaissa. Ei ollut, ainakaan pelkästään sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa varpaisiin korvatippoja, kuulostaa jännältä.
   Saiko Figo varvaskutinasta kalkkunaleikettä ?
   Meitsillä jo kutinat helpotti, kiitos kalkkunalle.
   t. Nero

   Poista
  2. Oho, sulla on tehokas kalkkunakuuri! Hyvä että auttaa, kutina on kamalaa.

   Figo ei saanut kalkkunaa, koska ihmisen mukaan mene masu pahaksi. Kuivattua kanaa se sai.

   Poista
  3. Hei toi kuivattu kana olis kiva meitsinkin ruokalistalle ja lääkkeeksi
   t. Nero

   Poista
 5. No joo, sähän kestät noi hoitotoimenpiteet ku miäskoira ikään. Oisko osansa noilla mainioilla palkinnoilla... Tervehtymistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin vaikutus on kalkkunaleikkeellä, voi se tippakin pikkasen auttaa. Täällä jo kutinat helpotti, siinä se näkee että kalkkuna on hyvä lääke.
   t. Nero

   Poista
 6. Onpas teillä siellä kovat korvatouhut menossa. Toivottavasti paranevat tipoilla ja kalkkunaleikkeillä. Laskupäässä sulla ei ainakaan ole mitään vikaa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kutise enää korvat mutta kalkkunaleikekuuri jatkuu
   t. Nero

   Poista
 7. Hyvä, että korvat ovat hoidossa ja kalkkunaleikkeet tulevat säännöllisesti! :) Aika hauska tv-ohjelmakin sattui tähän väliin. Korvat innosta lepattaen kevättä kohti siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulee kevät, jos muistan oikein niin se aurinko lämmittää kivasti korvia ja mahaa
   t. Nero

   Poista
 8. Nyt kun kutinat alkavat olla "menneen talven lumia", niin korvat vaan innosta lepattamaan. Jos oikein hyvin lepattaa, niin siitä on kyllä saatava palkinto, ja sehän on se kalkkunaleike =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepattavista korvista kuuluis saada puolikas kalkkuna tai voi siis olla leikkeenäkin
   t. Nero

   Poista
 9. Olipa kurja kutina, mutta onneksi sait hyvät lääkkeet ja paranemistoivotukset, että vaiva saatiin nopeasti kuriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä taas kohti uutta viikkoa ilman korvakutinaa
   t. Nero

   Poista
 10. Ohhoh, vai hiivaa korvassa, mää oon luullu että sitä laitetaan vaan pullataikinaan! Kalkkunaleikkele kuulostaa erittäin hyvältä, vois niitä tippoja laittaa sen voimin vähän useammankin, jos tippa vastaa yhtä kalkkunaa. Määkin olin taas ellillä, aina se on yhtä jännää, vaikka valitettavan tuttu paikka jo onkin. Pikaista paranemista kamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jalo, täällä ollaan jo tervein ja lepattavin korvin
   t. Nero

   Poista