sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Vappu on kohta


Tämä viikonloppu on ollut pikkasen tavallista tylsempi koska meillä on kotona kevätsiivous.
Tai oikeestaan mammalla ja meitsillä on ollut se kevätsiivous sillä aikaa kun isäntä meni laittamaan mökkiä kesäkuntoon. Oisin voinut lähtee mieluummin sinne mökin siivoushommiin mutta mamma määräs meitsin seuraksi ja avuksi tänne kotiin.

Ollaan onneksi ehditty vähän leikkiäkin ja lenkkeillä vaikka paljon on ollut sitä siivoushommaa. Isäntä tuli tänään kotiin mökiltä ja heti mamma alko kailottamaan että vielä on siivous kesken kun siinä on niin paljon hommaa jos huolella tekee ! En viitsinyt paljastaa mammaa mutta ei ois ehkä ollut siivous enää kesken mutta kun se eilen lähti kesken urakan heräteostoksille autletti myymälään. Tuli parin tunnin päästä ison muovikassin kanssa ja pisti ostokset vaivihkaa vaatekaappiin.

Nyt alkaa kaikki siivous olla valmista, lauma taas koossa ja katellaan isännän kanssa vormulaa. Mamma palkitsee itseään pistaasijäätelöllä ja miettii mitä laittas päälle vappupäivänä. Sen tekis mieli laittaa jotain kesäistä kun semmosia löysi sieltä autletista. Kelit on kuitenkin niin viileät siellä meren rannalla että suunnitteli jos laittaskin jonkun pirtsakan värisen liisin. Siinä on vaan kuulemma ongelma kun mikään koru ei käy liisin kanssa.

Meitsi ei ehkä ehdi tehdä enää raporttia ennen vappua kun on kaikenlaista puuhaa ja menoa tolla mun sihteeri-mammalla. Palataan taas vapun jälkeen asioihin.


Hauskaa Vappua kamut !"Siivouspäivänä tampataan matto, joka myös meitsin tyttiksenä tunnetaan"

"Hmmmm.....sitä vaan mietin että oishan meitsi voinut tän tampata tassuilla siinä lattiallakin, miksi se piti tänne ulos raahata..."


"Pakko myöntää että on tää takapihan maisema jotenkin kirkkaampi kun mamma pesi ikkunan"


"Vihdoinkin lelunheittoa !"

"Anna mennä vaan mamma, meitsi valmiina !"

"Kato mamma meitsi on varjoakin nopeampi !"

"Koppi !"

"Täytätkö mamma valmiiksi vesikupin raikkaalla vedellä !"

"Hyvin täytetty mamma !"


"Pari jääpalaa voisit laittaa niin pysyy viileänä !"
10 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar29. huhtikuuta 2018 klo 17.21

  Upeita lennokkaita kuvia on mamma siellä napsinut sinusta Nero.
  Erittäin hauskaa vappua teille kaikille. Toivotaan hyvää säätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa Vappua sinnekin ! Mamma sano että sadetta ja kovaa tuulta luvannut vapppäiväksi, ehkä se tarkottaa sitä että ne tulee sieltä mäeltä aikaisin kotiin.
   t. Nero

   Poista
 2. Liisi voi tänäkin vappuna olla ihan hyvä valinta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalla on onneksi hyvä liisivalikoima, on vaikka mitä värejä. Luulis nyt jonkun sopivan korun löytyvän sävy sävyyn.
   t. Nero

   Poista
 3. Ee mittää hepenijä vapuks. Vuan villasukkoo ja liissijä piälle, on kylymee. Katohhan että mammas pannoo tarpeeks vuatetta sinne piknikille :)
  Kyllä nyt passoo vappua viettee ku on nuin siisti huusholli. Yhtä ilosta männöö vappunahhii ku nuissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vähän vahtia ettei vappupäivän aamuna mamma ala mitään pitsipaitaa pukemaan, tai voihan senkin laittaa liisin alle.
   t. Nero

   Poista
 4. Tiiätsä, meidänkin emäntä sai jonku siivousbuumin. Se pesi kaikki ikkunat ja verhot. Osaa ei oltu pesty ties millon... Joten me ollaan ihan isännän lenkityksen varassa, kun emännällä on kiire. Onneks täällä ei oo kovin lähellä noita autletteja. Se tästä vielä puuttuis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alko mammaa ahistamaan että senkin pitäis ehkä verhot pestä joskus....no varmaan unohtaa sen aika pian ja samoilla taas jatketaan.Meillä on niin lähellä monta outlettia, että mamma ajaa sinne kymmenessä minuutissa, ikävä kyllä.
   t. Nero

   Poista
 5. Liisi on aina hyvä, ja kaikki sopii liisin kanssa! :-) Eikä se päällä palele, vaan selviää Suomen kesäsäässä... Tai sitten mamma vois ottaa sut kainaloon lämmikkeeksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma ottais muuten meitsin mukaan mutta siellä on kuulemma riski astua lasinsiruun. Mammalla on turvakorkkarit niin se ei haavotu vaikka astuis lasinsiruun.
   t. Nero

   Poista