keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Koiranpäivän herkku


Aika moni vissiin tietääkin että tänään on kansallinen Koiranpäivä ! No aamulla meitsi ei tiennyt Koiranpäivästä ennen kun aamulenkin jälkeen. Oman kylän Roope oli ollut ennen meitsiä lenkillä ja laittanut viestin kuusen juurelle ojan viereen. Siinä viestissä oli että muistakaa koirakamut, tänään on Koiranpäivä !

Meitsi oli ihan innoissaan kun tultiin mamman  kanssa aamulenkiltä että nyt se antaa jotain erityisherkkua Koiranpäivän kunniaksi. No ei tullut kun normaali aamupala. Isäntä oli reissussa, se olis kyllä muistanut meitsin merkkipäivän.

Kaiken kukkuraksi meitsi joutu työtehtäviin aamulla ennen kun mamma lähti töihin. Se pesi ikkunoita ja meitsi oli valvova mestari. Sen verran harmitti kun mamma ei muistanut Koiranpäivää niin en sanonut sille vaikka huomasin ikkunanpesun jälkeen, että yhteen oli jäänyt linnunkakkaa ja höyhen. Ihmetelköön sitä sitten vappuvieraiden kanssa.

Ikkunanpesun jälkeen mamma meni keittiöön kahville ja naamakirjaan niin se hihkas että Nero sulle toivotettiin hyvää Koiranpäivää ! Tais sillä pieni häpeänpuna nousta poskille kun tajus ettei ollut oman lemmikin merkkipäivää muistanut.

Huuteli se mamma ovelta kun lähti töihin, että illalla saat Nero ekstra rapsutuksia ja jonkun Koiranpäivän herkun !"Kröhöm mamma, oli ihan hyvä perusaamiainen mutta mikähän päivä tänään on....se liittyy lemmikkiin..."

"Ei se mamma vieläkään tajua että on Koiranpäivä. No en kyllä kerro sille että ulommaiseen ikkunaan jäi pesun jälkeen linnunkakkaa ja höyhen"


"Olipas pitkä päivä odottaa Koiranpäivän tuliaisia....tätä hammastikkua mamma ei kyllä lasketa..."

"Meinaako se mamma tosissaan että tää ois Koiranpäivän herkku, varmaan suuttuis itsekin jos isäntä ostas sille hammasharjan synttärilahjaksi"


"Hä mamma, toi nakin pala on se Koiranpäivän herkku ?""Se tunne kun mamman vitsi ei naurata"

"Ai kiitos, tää on jo hyväksytty Koiranpäivän herkku !"

"Maukasta Koiranpäivää kamut !"


12 kommenttia:

 1. Slurps! Herkullista ja kaikin puolin rentoa koiranpäivän iltaa. Hupsut alkoivat miettiä, kuinka monta kissanpäivää on mahtanut mennä sivu suun! :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teidän Hupsuttamossa on onneksi kissanpäivä joka päivä
   t. Nero

   Poista
 2. Eipä tätä koiranpäivää enää ole montaa hetkeä jäljellä, mutta toivotan silti sinulle Nero huippuhyvää koiranpäivää ja aurinkoista kevättä!
  Terveisin ystäväsi Peetu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Peetu !
   Aurinkoista kevättä sinnekin ja nähdään puskan juurella !
   t. Nero

   Poista
 3. Virallinen koiranpäivän herkku näköjään ilahduttaa jo aidosti. :) Meillä Emäntä muisti kyllä päivän, mutta väitti, että palkitsee jo meitä päivittäin niin ahkerasti, ettei mitään ekstraa tullut. No Mestari sentään antoi pienet purutikut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä nakki on hyvää kylmänäkin ja grillattuna vielä parempaa
   t. Nero

   Poista
 4. Aikas vinkeä mamma sulla, kun juksutti ennen varsinaisen koiranpäiväherkun antamista sua nakinpalalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen hauskoja vitsejä mammalla, siis sen omasta mielestä
   t. Nero

   Poista
 5. Sielläe on ollunna emäntä aejjantasalla. Hieno homma.
  Tiälä niät ee ollunna. Muisti koerampäevän vasta ku lukj tiältä sinun ja Párekin plokista. Ja vasta tänäpäevänä! Siinä sitä mulla äet.
  Hyvät herkut oot suanna ja siinä sivussa tehokkaana valavonna lasimpesuttii. Niin sitä pittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on aika monta ikkunaa pesemättä, valvovalla mestarilla kevätkiireitä.
   t. Nero

   Poista
 6. No saithan sä, kuama, lopulta ihan koiranmittasen herksunakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mamma turhaan pitkittää herkun antamista kun haluu vaan vitsailla
   t. Nero

   Poista