sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Rovaniemeltä Kuopioon

 
 
Terve kamut ! Mulla on ollut viimeiset pari vuorokautta lomakiireitä niin en oo ehtinyt antaa tilannepäivitystä. Ihan mahtava loma ollut vaikka myös surullista asiaa on mulle kerrottu. Sinne Rovaniemelle mentiin ja mamma kerto vähän ennen kuin oltiin perillä että mun paras kaveri, Rovaniemen Kake, on muuttanut sateenkaaren sillalle.
 
Kakella on kuulemma kaikki hyvin mutta meitsi kaipas lenkkikaveria. No ei ollut Kakea niin kävin kuitenkin merkkaamassa meidän yhteiset paikat. Jätin hankeen viestiä että Kake ja Nero oli täällä !
 
Hyvät oli taas tarjoilut siellä Rovaniemellä, rapsutuksia ja kehujakin tuli monesta paikasta. Lelujakin oli tarjolla. Jos jotain ihan pientä reklamoisin niin välillä tuli sellainen olo että meitsi eristettiin ruokapöydästä. Mamma komensi ettei saa kerjätä...no meillä kotona se tarkottaa sitä ettei saa lohmasta pihviä suoraan ruokapöydästä. Tuolla mamma komensi vaikka vaan katselin ja nuuskin pöydän antimia. Jotenkin ihmetytti kun se selitti isäntäväelle että miten se Nero nyt noin röyhkeästi ja jääräpäisesti kerjää...kotona ei koskaan. En ymmärrä taas mamman logiikkaa, valehtelee kesken lomareissun.
 
 
 
"Kivat lelut,  monelta pöytä on katettu  ?"

"Voi voi miten hyvät marinadit tuoksut tuolla keittiön puolella...nyt saa lelut ja luu odottaa"


"Aamupala on päivän tärkein ateria...jos tiedätte mitä tarkoitan"

"Ei tässä nyt mitään kerjätä...mamma voisit relaa jo. Itsekin ahmit kaikilla aisteilla"

"Rovaniemeltä Kuopioon, kotimatkalla. Tervetuliaspaketti on laadukas ja tuo juoma on mamman tervetuliaspaketista"


"Mamma onko liian leson näköistä jos lähden lenkille tälleen ?"

"Sullakin on mamma jo toinen tervetuliasjuoma menossa....mulle toinen tervetuliaspatukka ?"

17 kommenttia:

 1. Voi tulin niin surulliseksi, kun Kakea ei enää ollu, et oon ihan sanaton. No kiva, ku sulla oli siellä mukavaa ja jätit niitä sähköpostia muille Rovaniemen kavereille. Mukavaa Kuopio-pysähdystä teille ja turvallista kotimatkaa. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka takana, kivaa oli ja nyt turvallisesti kotona.
   t. Nero

   Poista
 2. Voe suru...on sulla varmaa ikävä! Kakella nyt on kaekki hyvin vuan ikävähän se on mahoton muilla.
  Eehän tuo oo kerjeemistä jos vähä tarkastelloo että onko pöötä oekeen katettu:) Kuopijjossa on varmaan mukavata ollunna. Eekö vuan myö savolaeset osata vieraesta huolta pittee.Eepä oes pitkä matka ollunna tännekkää.Sata kilometrijä pohjosseempäen ni siinä sitä meekäläenennnii oes ollunna valamis vieraeta vastaaottammaan!Lienettäkö ihan tästä ohi ajanna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen paikka kuin Kajaani oli matkan varrella...sielläkö Iivari asustelet ? Sitä ei kyllä taideta savoksi laskea ?

   Poista
  2. Kajjaanista kuule suunnilleen 60km etelään.Että matkavvarrella. Ku ootta kuitennii viitostietä ajanna.

   Poista
 3. On sulla sitten ollut surua, kun Kake oli poistunut sinne sateenkaarelle. Onneksi sulle oli kaikkea hyvää tarjolla. Toivottavasti ehdit pöydästä edes jotain herkkuja saada. Multa on tuollainen hotellielämä vielä kokeilematta, mutta näyttää aikas mukavalta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotellissa on ihan mukavaa, kunhan on paljon sohvia ja tervetuliaispaketti.
   t. Nero

   Poista
 4. Kakelle terveiset sateenkaarelle. Hyvä siellä varmaan on vapaana kirmailla. Sulla Nero tietty on haikea mieli, kun kaveri sinne muutti. Mutta onpa teidän lomareissu ollut mukava, kuten kuvista voidaan päätellä. Mitä ne höpäjää kerjäämisistä? Sinähän vain tarkastat tarjonnan ja kattauksen. Hyvin näyttävät hotelleissa ymmärtävän koiravieraita. Pitäisikin joskus testata miten mäyräkoira otettais vastaan. Hauskaa, että mammasi ehtii pitää meidät ajan tasalla missä liikuskelette. Terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sais mäyräkoirakin hyvää palvelua hotellissa, Parek ainakin. Viimeistään sen jälkeen kun näyttäis pari merkitsevää katsetta jollei palvelu toimi :)
   t. Nero

   Poista
 5. Kyä sä oot oikee herrasmiäskoira, ku tolleen Kaken muistolle teit lenkurakierroksen. Etkä yhtään kerjänny, juu et. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kutsuisin itseäni laaduntarkkailijaksi enkä kerjääjäksi.
   t. Nero

   Poista
 6. Onpas sulla ollut jännä reissu! Mä en oo vieläkään ikinä ollut hotellissa. Aika siistiä, että sullekin on ollut oma tervetuliaispaketti ja petipaikkakin!

  Kaken muistolle olisit kyllä mun mielestä saanut parit maistiaiset ottaa ruokapöydästä, vielä kun yletyt siihen ihan ite tolleen näppärästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä pöydästäkin onneksi annettiin parit kalkkunaleikkeet, itse ei saanut ottaa...siinä meni raja.
   t. Nero

   Poista
 7. Voi ei, riipaisi muakin tuo Kaken poismeno! Varmasti on ikävä kivaa kaveria.

  Aika mukava matka teillä taisi kuitenkin olla! :) Hieno heppalelu ainakin näkyi - ja pöydästä leijaili hyvät tuoksut tänne asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kake tulee aina olemaan muistoissa.
   Välillä leijaili muuten tosi hyvät pihvin tuoksutkin ja kyllä ne maistuikin.
   t. Nero

   Poista
 8. Meidänkin emännältä kostui silmä, kun se kuuli Kaken poismenosta. Mutta elämä on... Mutta asiasta kolmanteen. Tuo juusto on kyllä ihan sopivasti hollilla. Bulldogille yksi suupala... Ja Kakeko ei muka koskaan kerjännyt...???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Kakekin katseli merkitsevästi ruokapöydän suuntaan mutta se ei kuulemma koskaan lepuuttanut päätä ruokapöydän päällä. Jokaisella tapansa.
   t. Nero

   Poista