perjantai 13. huhtikuuta 2018

Uusi hoitopaikka ja kissa


Meitsi oli eilen illalla tutustumassa uuteen hoitopaikkaan. Niin meitsihän asu siellä tunnin ja nautin illallisen. Isäntä ja mamma meni sillä aikaa kahville, paitsi ne huijas koska mamman hengitys tuoksu pekonille ja hampparille kun ne tuli takasin. 

Se hoitopaikka oli kiva ja kodikas, siellä oli sohvakin missä sain oleskella...ihan niin kuin kotonakin.  Käytiin lenkillä maastossa ja meitsi sai paljon kehuja kun tein yhdet pissatkin. 

Rapsutuksia tuli paljon mennessä ja vielä enemmän lähtiessä kun isäntä ja mammakin rapsutti ja kehui reippaaksi bulldogiksi. 

Ai niin oli siellä yksi tosi jännäkin juttu ! Siellä oli kissa. Mamma sano että meitsi ei saa sitten haukkua kissalle. En haukkunut, olisin voinut mennä tutustumaan mutta mamma laitto meitsin hihnaan ja kissa meni menojaan.

"Tässä sitä matkustetaan illalliselle uuteen hoitopaikkaan, aika jännää"

"Oho tuollahan on kissa !!"

"Miuuuu....onpas isopäinen koira tuolla autossa...ehkä menen iltalenkille kun en tunne tapausta"


"Ihan hetki vaan mamma...meitsi käy katsomassa kissaa, tuun sit kohta takasin !"


"Hö....miksi hihnaan....en ois mennyt haukkumaan kissalle"


"Tuosta se kissa meni....onpas jännät merkit"


"Päiväää päivää....ai täällä saa heti rapsutuksia...."


 "Joo mennäään vaan lenkille ja iltapalalle....ai sitten pääsen sohvalle lepäilemään !"

Noin tunnin kuluttua...


"Moi isäntä ! Oon ollut reipas ja syönyt, lenkkeillyt ja pissannut !"

"Juu just sieltä korvan juuresta...."

"Ai mammakin odottaa tuolla rapsutusvuoroa....tänne asti tuoksuu hamppari ja pekoni"

"Meitsin pitää varmaan mennä nyt mamman rapsutettavaksi ettei se tunne itseään hyljätyksi"

"Heippa, meitsi tulee takaisin sitten ensi kuussa !"

"Olipas paljon jännää ohjelmaa yhden tunnin aikana....kroooh....."

10 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä mahdottoman reipas ja sosiaalinen, Nero. Minä olisin kiljunut kurkku suorana, kun outoon paikkaan jätetään... ja vaikka vähän tutumpaankin paikkaan. Se on jäänyt tavaksi. Yleensä rauhoitun pian ja asetun taloksi. Pitää vain kiljua kokeeksi, jos sittenkin eukko ottaisi mukaansa ;) Upean kissan näit. Sanotaan että valkoiset kissat ovat kuuroja. Onkohan ne kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kissa tais auton äänen kuulla kun tuli katsomaan pihalle ketä tulee. He Parek, ai teikäläinen pitää konsertin jos jätetään hoitoon, eikö se Palvelijatar ymmärrä että haluat vain tehdä vaikutuksen laululla hoitopaikan henkilökuntaan :)
   t. Nero

   Poista
 2. Olenkin aina välillä mietiskellyt, millainen suhde sulla Nero on kissoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pikkasen oon haukahdellut kissoille vaikka mamma komentaa ettei saa....en osaa sanoo miksi mutta ne haukahdukset tulee itsellekin yllätyksenä.
   t. Nero

   Poista
 3. Hyvä tuntuu olovan tuo hoetopaekka. Passoo sielä sinun lommaella :) Sinä se oot kyllä reepas poeka ku pärjeet missee vuan. Ja vielä haakkumata kissoo! Meekäpoeka oes jo piä punasena huutanna sille, sano äet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin ehkä pikkasen tervehdys-haukahdellut jos oisin päässyt autosta ajoissa mutta kissa meni omille teilleen ennen kuin päästiin kuuloetäisyydelle. Hieno kissahan se oli, pikkasen oon kade sen tuuheasta hännästä.
   t. Nero

   Poista
 4. Vaikuttaa pätevältä paikalta, varsinkin kun siellä on tuollainen pöffeähäntäinen miumau! <3 Ymmärrän hyvin, miksi olisit halunnut mennä moikkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se häntä oli niin tuuhea että meitsikin ois ehkä mahtunut sen taakse jos ois tarvinnut piilopaikkaa.
   t. Nero

   Poista
 5. No jo on laatu-hoitopaikka! Meidän on aina vaan viety kerrasta ja toivottu, että hyvin menee. Useinmiten on mennyt hyvin! Varo sitä kissaa, se saattaa hämätä ulkoisella olemuksellaan ja ollaki ns. räppäävä kissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on tottunut koiriin kun siellä hoitolassa niitä aina on mutta joo en mee liian lähelle, silleen hihnan päästä teen tuttavuutta.
   t. Nero

   Poista