sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uusi naapuri"Mmmmmm.....naapurit taas grillailee ja jos vanhat merkit paikkansa pitää tulen kohta saamaan ison kasan rapsutuksia aidan yli"

 
"Nuuuuh...nuuuh...nyt täällä kyllä tuoksuu joku muukin kuin grillattu sisäfile ja wokkivihannekset !?"
 
"Hä kukas sä olet, siellä kylässäkö ? Sulla on kiva pallo !"
 
"Se on kuulemma Eetu ja muuttanut tänään aidan toiselle puolelle. Ehkä on parempi antaa muutama elämänneuvo näin vanhempana jäbänä"
"Ihan ekana, muista varoo tätä aitaa. Älä hyppää sitä vasten kun sinne voi jäädä tassu jumiin. Sitten kun saat luvan tulla mun kanssa leikkimään niin tule tuolta tien kautta."
 
 
 
 
 
"Yläilmoja kannattaa tarkkailla, siellä voi vaania petolintuja ja kun sä oot noin pieni....Muista sanoo jos joku sieltä uhkaa niin mä haukun ne pois"
 
 
 
"Tuolla puskissa kun surisee noi lentävät jutut niin ei kannata mennä nuuhkimaan tai tassulla huitomaan. Mä kerran menin ja oli toinen puoli naamasta ihan turvoksissa sen jälkeen!"
 
 

"Ai et sä sitten malttanut kuunnella...mutta tervetuloa ja tule kyselemään jos tarviit infoa kyläraiteista ja niiden reiteillä kohtaamistasi kollegoista. On täällä ainakin susikoira, rhodesiankoiria, labbista, chow chowta ja paljon muitakin. Kaikki hyviä tyyppejä"

8 kommenttia:

 1. Onnellinen Nero kun sai naapuriin uuden kaverin:-) t: Mallu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sitä riittää seurattavaa ja ihmeteltävää :)

   Poista
 2. Voiku kivaa, ku kaveri noin lähellä, ja miten mukavasti hän neuvoi ja opasti pientä. On hää kohtelias herrasmies, huikeeta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Nero pienten asialla" voisi olla slogani jos osallistuisi eurovaaleihin :)

   Poista
 3. Tosi reilua Nerolta kyllä antaa vinkkejä tolle pikkuiselle söpöläiselle! miten kävi sen rapsu homman kanssa? Ja onko aidasta omakohtaista kokemusta tosta tassun jumituksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaavaiset naapurit muistivat rapsutella myös Neroa vaikka Eetu nyt meinasikin viedä meidän kaikkien läsnäolijoiden huomion :)

   Poista
 4. Ei Nero turhaan täyttänyt vuosia, kun kantaa vastuuta uudesta pikku naapurista noin mallikelpoisesti. <3 Tuollainen naapuri kelpaisi meillekin Ja meidän eurovaaliääni muuten menee seuraavan kerran ilman muuta Nerolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta...ehkä sitten näemme Neron vielä joku päivä jossakin virassa mutta ei kyllä mitään 'koiranvirkaa' ota vastaan vaikka maksettais kuinka hyvin :)

   Poista