perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloveenin aatto

Tänään aamulla jouduin kuuntelemaan mamman kauhujuttuja. Hyvä että sain silmät auki ja lakanan pois korvilta niin se alko kertomaan että nyt on halloveeni-viikonloppu. Silloin kuulemma vampyyrit vierailee, ja kummitukset.
 
Pikkasen ihmetytti, että mamma niin reteesti ja naureskellen puhui kummituksista. Se kun on normaalisti tosi pelokas. Varsinkin silloin kun isäntä on työmatkalla. Meitsi joskus avannut ääntä kun ei pitkään aikaan ole ollut mitään haukuttavaa niin mamma heti juoksee ympäri taloa ja meitsiltä kuulustelee *mitä mitä Nero, onko joku jossain*, *ketä haukut Nero*, *pitääkö soittaa poliisi*.
 
Muistan monena vuonna kun isäntä ja emäntä on mennyt halloveeni-juhliin naamioituneena. Isäntä on ollut trakula ja emäntä prinsessa. Niinpä... meitsikin tietää ettei halloveenina mitkään prinsessat liiku mutta mamma on silti pukeutunut vanhaksi prinsessaksi.
 
 
"Kuuntelen oikeesti mamma vaikka luomet näyttää raskailta..
joo-joo...halloveeni...kummituksia...vampyyreja..."


"Hei hei mamma, älä liikaa pelottele siellä töissä niillä kummitusjutuilla...pthyyy..."


"Pöö mamma ja hyvää kauhujuhlan aattoa...tää nousee täältä halloveeni-kaislikosta..."


"Just joo...isännän trakula-hattu päässä....liksa on sitten halloveeni-lisien kanssa paistijauhelihaa puoli kupillista...normi iltapalan päälle"

11 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä niin upeita kuvia sinusta että ihan tässä täytyy henkeä haukkoa, mutta eihän sinusta muunlaisia saakaan. Sellainen kuva kuin malli. Tuo eka on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin i-ha-na <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Jokohan tämä nyt huolis meejjän kommentin. Ensmäenen taes jumija jonnehhii.
  Jokatappaaksessa ompa sittä mahtavat kuvat! :D Varsinnii tuo ensmäenen. Äet sano että on nii ihana ettee mittää rajjoo <3<3
  Ja tuo kiilusilimäkuva on kyllä oekeeta Halloveenj henkee :)
  Toevottavasti saet ne toevomas palakat. Kyllä oot ne toellaa ansaenna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli paistijauhelihaa ja vielä kalkkunan kaulaakin ! Aina sitä voi pikkusen pelleillä ja poseerata kun vaan palkat on asialliset :)
   t. Nero

   Poista
 3. Keh heh, onpa sulla TAAS ilmeitä kerrakseen! Ai, teijän äippä on kans pikkasen hysteerikkö, meinaan ihan tolleen meijänkin äippä tekee, ku ollaan kolmistaan kotona, siis ilman iskää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kyllä mun mamma joka rapsahduksen kuuntelee kun ollaan kotona
   kahdestaan, meitsin pitää aina rauhoitella :)
   t. Nero

   Poista
 4. Heh, jo olet ottanut tuhannen taalan asennon ja ilmeen ekaan kuvaan. Upea!
  Täällä asuu yks arkajalka. Minun ei tarvitse edes haukahtaa. Riittää kun pysähdyn kuuntelemaan ja tuijottamaan ovelle. Palvelijatar heti etsii kättä pitempää, luulee peittoavansa rosmot vaateripustimen avulla. Ja nyt kun kaikki kuolleet on liikkeellä luurankoina ja zombeina Palvelijatar ei varmaan sammuta valoja mistään missä vain on lamppu. Tällaista se on, kun talossa ei ole muita miehiä.
  Mukavaa iltaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta mun mamma eniten pelästyy...siis jos en haukukaan vaan hiljaa tuijotan ovea....:) Kivaa viikonloppua !

   Poista
 5. Yleensä vampyyrijutut pelottaa, mutta tuon viimeisen kuvan Draculan ottaisin ilomielin kylään! :) Saisi se kaislikoss suhiseva kirkassilmäkin poiketa karkkikeppostelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs ekan kuvan ruttuturpa...saisko turpapusun ? :)
   t. Nero

   Poista
  2. *MUISKISTA!* Se saisi niin monta pusua, että joutuisi lopulta vähän pudistamaan enimpiä suukkoja kuonostaan. :)

   Poista