sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Järvimakkara

 
Viikonloppu meni liian nopeasti. Lara alkoi just oppia mökin ja koirien tavoille niin sitten piti lähtee takaisin kotiin. Meillä oli jo lauantaina ja sunnuntaina paljon yhteisiä juttuja, kepin etsimistä...kantamista ja sen puremista. Ei se Lara kyllä pelkästään keppien kanssa jaksanut leikkiä, piti mun keksiä muutakin ohjelmaa.
 
Kerroin sitten Laralle mun kalastusjuttuja, se vaan sano ettei usko puoliakaan niistä. No aika meni joutuisasti Laran kanssa väitellessä ahvenen sinteistä ja järvimakkaroista. Ei se uskonut sitäkään että olen nähnyt järvimakkaran ja syönyt sen.
 
 
"Se olis taas iltapalan aika. Larakin meni omaan mökkiin aterialle...varmaan saa jotain prinsessa-nappulaa vaaleanpunaisesta pussista"
 

 
"Lara kafo ! Fälläkin foi leikkiä jof ifäntäväki ei näe !"
"

"Jaa Lara huomenta vaan...uusi aamu ja uusi kattaus. Jotkut asiat ei vaan muutu"
 
 
"Hähähä....en usko Nero mihinkään järvimakkara juttuun !


"No mihin se Lara nyt livahti...just olin vasta pääsemässä järvimakkaroista ahvenen sintti juttuihin"


"Mikä tuolla järvessä polskahti ? Ei kai vaan järvimakkara...njääh eihän niitä oo edes olemassa vaikka Nero niin väittää"


"On se polskahdus Lara voinut olla just se järvimakkara...näitkö oliko sillä pyrstö vai ei ?""Ei tarvii Lara pelätä järvimakkaraa...leikitään vaikka kepeillä niin unohtuu se molskahdus !"
 

"Oiskahan täällä prinsessan leuoille sopivaa halkoa..."

 
 
"No sehän on juuri sopiva !"
 


"Näytähän meitsillekin, ettei vaan  irtoo tikkuja"

"Nero Nero tuolla järvessä molskahti taas !"

 
"Älä pelkää Lara, se oli varmaan vaan ahvenen sintti ! Pakkaapas nyt prinsessa-nappulat kassiin, autoa jo lastataan kotimatkaa varten"
16 kommenttia:

 1. Mahoton ku on kommee aaringonlasku! Kyllä oot hyvä isäntä ollunna rinsessavieraalle :) Ee moetteen sijjoo. Varmana tulloo mielellää uuvvestaannii. Vaekka taes sitä pelottee vähä se järvimakkarajuttu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se varmaan uudelleen kun mökillä on niin hyvä kepukoita mitä kannella ja pureskella :)
   t. Nero

   Poista
 2. Onpa ollut hieno viikonvaihde! Paljon puuhailua ja ulkona oloa. Kyllä sitten ruoka ja uni maistuu. Kaverin kanssa on aina kivempaa ja kaverillakin turvallinen olo kun isäntä hoitaa hommat hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuten uni vetasi sunnuntaina jo ennen ilta-uutisia, koko porukalla :)
   t. Nero

   Poista
 3. Minä jo hetken luulin, että teidän järvessä oli uimassa mäyräkoira, kun järvimakkarasta puhuit ;) On se Lara hauska prinsessa, hienosti sait sen oppimaan mökkeilyn taidonkin. Kyllä neito varmaan tulee mielellään uudelleenkin kuuntelemaan sun jänniä kalajuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis varmaan hauska näky kun mäyräkoira uiskentelisi laiturin ohi :)
   t. Nero

   Poista
 4. Onpa sulla ollut kiva viikonloppu Laran kanssa. Hyvin sait Laran oppimaan kapulankannonkin. Mutta mikä on tuo järvimakkarajuttu? Onko se semmoinen, että sulle on heitetty grillipätkä veteen ja olet sitten sen hakenut ja syönyt =D.
  Taas oli tosi hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvimakkaran arvoitus...sukua merimakkaralle ;)
   t. Nero

   Poista
  2. Et kai vaan mitään iilimatoa ole syönyt??? =D

   Poista
  3. Olisin syönyt jos olisin tavannut sellaisen :)
   t. Nero

   Poista
 5. Hieno tuo ensimmäinen kuva! Taivaan värit oli varmaan Larallekkin mieleen, kun oikein prinsessan vaaleanpunaisina/pinnkkinä taivas hohtaa tuossa kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kehveli kun se prinsessa meni sisälle just syömään kun yritin esitellä auringonlaskua... :)
   t. Nero

   Poista
 6. Voi että oli taas kiva lukee sun juttui pitkästä aikaa. Oon nähny, et aina on uus juttu, mut muka ollu niin kiirettä mulla, mut nyt oon taas ajan tasalla. Kivoi noi sun kaverit, Lara ja Oili, älä oo mustasukkanen tytöille, tytöt on vaa tommosii prinsessoi. Sulla on niin kiva perhe itelläs ja he touhuavat sunkaa paljo, ei monel pojal oo noin paljo touhuu. Laitahan juttuu taas tulemaan tänne, kiva seurata niitä. T: Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ehdit käymään blogissa, juu juttua tulee lisääkin :)'
   t. Nero

   Poista
 7. Hieno homma, että taas sait kaverin mökille, joka vielä luopui prinsessaroolistaan ja alkoi touhuta sun kanssa. JES! Joskus niitä vaan pitää opettaa pidempään koirien tavoille. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne jännempiä nuo koirien kuin prinsessojen leikit ! :)
   t Nero

   Poista