sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kuumeilua

Nyt mamma on lenssussa ja se sano ettei jaksa leikkiä kun on kuumetta. Mikähän kuume se sellainen on. On sillä ennenkin ollut kuumeita ja silti on leikkinyt meitsin kanssa. Ainakin muistan autokuumeen, matkakuumeen ja kenkäkuumeen...ai niin on sillä ollut paitakuume ja ramppikuumekin. Nyt vaan on sellainen kuume että mieluummin makoilee ja huutelee isännälle sängyn pohjalta ohjeita. Välillä pitää laittaa kinkkua lautaselle ja jäätelöä kuppiin...niin ja sitten lisäannos sitä jätskiä.
 
Jotain tikkua se laittaa välillä kainaloon ja sitten voivottelee kovaan ääneen että jopas nyt kuumeen lykkäs. Kurkkukin kuulemma käheä niin että tuskin saa ääntä kuuluville. Hyvin tuo on kuitenkin parin rykäsyn jälkeen saanut käskyt perille, ei ole nälässä joutunut olemaan.
 
Onneksi ollaan isännän kanssa tehty pitkiä päivälenkkejä ja pikkasen vedetty köyttäkin sisällä. On vaan niin paljon luppoaikaa kun se emännän kanssa leikkiminen jäänyt vähälle. Eikä isäntä ehdi koko aikaa peuhata kun sen pitää totella mamman toimeksiantoja ja se loppuaika olla kuulolla ja valmiustilassa.
 
Tänään isäntä keitti niin vahvat päiväkahvit että sen jälkeen mamma piristyi vartiksi istumaan ja meitsiä leikittämään. Aika vaisua oli meininki, yritin kyllä kovasti mamman mieliksi esittää iloista bulldoggia, en tainnut ihan onnistua.
 
 

"Joko mamma kohta kuume helpottaa...oon täällä valmiina ruttupallon kanssa"

                              
                                               "Kato mamma meitsi osaa leikkiä yksinkin, jihuu..."
                                          
 
 
         "Sori mamma kun tälleen riehun vaikka oot kipee"
     
 

16 kommenttia:

 1. No nytkö se taati pahalaenen ehättääty sinne!? Harmi ku on nyt mammas kippeenä. Paranemisija toevotettaan tiältä.
  Sinet maha nyt keritä tulovina päevinä paljoo leekkijä ku pittää sitä mammoos hoetoo.Seon kovvoo hommoo se hoetohomma. Vasta siinä olin ni hyvimpä on muistissa :)Että riehu vuan nyt tuollakeenon ni jaksat sittä siihe hoetoon keskittyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollut uskollinen lemmikki ja riehunut ihan yksin sisätiloissa niin mamma on saanut levätä
   t. Nero

   Poista
 2. Vai on emäntään iskenyt flunssa. Käypäs vähän lipasemassa mamman nassua ja annat nenunenua. Vierihoito on myös tehokasta. Kyllä noilla konsteilla, -jos ei nyt ihan parane, niin tulee ainakin parempi olo.
  Onneksi isäntä on terve, että pääset lenkille ja on köydenvetokaveri. Vaikka osaat sinä näköjään yksinkin leikkiä =D. Mutta olit kyllä tosi katuvaisen näköinen "riehumisen" jälkeen.
  Kerropa nyt emännälle paranemistoivotukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierihoitoa on annettu mutta mamman turpapusuja oon yrittänyt väistää ettei vaan tartu
   t. Nero

   Poista
 3. Gaumeeta tommonen lenssu! Me lähetetään paranemismuiskuja *smaksmaksmak*.
  Tota noin niin, melko ilotonta toi sun leikkimises, ettei sullakin oo kuumetta? Mee äippäs viekkuun antaan lähilämpöö ja jaatte sitten yhessä ne iskäs tuamat kinkkuleivät ja jätskiannokset. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin oon päässyt jaolle jätskeissä ja muissa herkuissa kun vahdin mamman jalkopäässä
   t. Nero

   Poista
 4. Sinne vaan emännän petiin lämmittämään sitä! Semmoinen koiralähihoito on parasta. Paranemisia sinne isosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiralähihoitaja meitsi onkin jo kolmatta kolmatta päivää
   Eiköhän se siitä kohta tokene
   t. Nero

   Poista
 5. Jopas olitkin vallaton pehmosi kanssa :) :) Keljun tempun teki lentsu, kun mammas petiin kaatoi. Sinähän tiedät Nero mikä helpottaa flunssaisen oloa, käyt lipaisemassa poskea ja asetut jalkojen päälle lämmikkeeksi. Terveisiä potilaalle ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voikun riittäski että meitsi antaa pikku pusun mutta kun se mamma yrittää antaa ainakin kolme takaisin
   t. Nero

   Poista
 6. Voi sitä teidän mammaa, kun tuollaisen taudin on saanut. Meillä tuo sama vaiva on yhdellä veikalla. Viikon verran on jo ollut kuumetta ja nyt koko ajan yskii ja köhii. Valittaa kurkkua ja korvia. Näyttää olevan sullakin ihan veto pois, kun mamma on kipeä. Sellaista se on. Meidän pitää silloin vain hoivailla eikä riehua. Koeta saada mamma terveeksi. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on luvattu meitsille vaihtelua uudenvuoden aattona jos mamma paranee, pääsen bilettämään Espooseen ja katsomaan sukulaiskettua
   t. Nero

   Poista
 7. Paranna emäntä pikavauhtia, pääsette vaihtamaan vuotta kunnon fiiliksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se siitä tokenis kun saa lasin shampanjaa
   t. Nero

   Poista
 8. Toivottavasti kuume on nyt loppunut ja leikitkin piristyneet! :) On se kumma, että lomalla pitää taudin pukata. :-/ Riemukkaampaa uuttavuotta teille ja paljon hauskuutta, iloa ja ihanuutta vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kotona pyjamabileet flunssan ehdoilla
   t. Liinukka & Pojat

   Poista