keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kissa-yllätys !


Tänään oli rokotuspäivä. Kennel-yskää ja raivotautia vastaan. Nuo rokotukset menee jo ihan rutiinilla, ei edes paljoo jännitä (koirien oikeesti). Korvia piti kans näyttää lääkärille  kun meitsi on raapinut tota valkosen posken puolta . Tuttu hyvä lääkäriasemakin oli, siellä on myös asiallinen odotushuone. Nahkasohvalla saa odotella, isännän vieressä,  omaa vuoroa.

Kaikki meni ihan rennosti tänään siinä sohvalla odottaessa kunnes...en meinannut uskoa silmiä...enkä korvia...enkä hajuaistia ! Totta se kuitenkin oli...lääkäriasemalla oli Kissa ! Meitsi on luullut että toi paikka on koirien lääkäriasema, mamma ei oo kertonut että siellä voi törmätä kissaankin. Ei meitsillä varsinaisesti mitään kissoja vastaan ole ja mamma oikein tykkääkin niistä mutta mitäs jos kissalle tarttuu vaikka bulldogin karvoja turkkiin...ja päinvastoin ! Mitä jos kylillä tulis lenkkikavereita vastaan ja meitsillä olis sen lääkäriasemalla olleen kissan karvoja turkissa. Pitäis varmaan vaan kundeille huumorilla heittää että *mjau*.
"Sitä vaan isäntä mietin, että pitäiskö näyttää lääkärille tätä ruskeankin puolen korvaa, varmuuden vuoksi"

"Hä....voiks toi olla...ei kai....näenkö oikein..."

"Kattokaa, on se ! Kissa täällä !"


"No hei lääkäri, olis sullakin pulssi korkealla kun tietäsit mitä äsken näin odotushuoneessa !"


"Joo-o, kissan näin !""Jep, sitä kutittaa...voitko vähän rapsuttaa""Hmmph....saako se kissakin kennelyskärokotuksen"

"Raivotauti sinne niskaan vai....saisko mammallekin kun se aina raivoo siivouspäivänä"


                  "Kiito....hei hei...nää tuoksuu kisssan nameille ! Syön silti, en oo ronkeli""Pikkasen enemmän vasemmalle kiitos...noiiiiin... hyvin menee"


"Taas tuli eväät matkaan, hammastikkuja ja korvatippoja. On tää vaan reilu paikka"

14 kommenttia:

 1. Joo, meidänkin ellin vastaanotolla on kissoja! On se vähän outoa. Ne katit on yleensä kuljetushäkeissä, kun tulevat ja lähtevät. En ole päässyt nuuhkaisemaan. Yhden iäkkään kissamamman kanssa kerran kummitustätsyn luonna nopeasti kuonottelin. Oltiin molemmat niin hämmästyneitä, loppuilta oltiin eri huoneissa vaikka ovet oli auki.
  Hienosti käyttäydyit siellä rokotuksessa. Toivotaan, että ne tipat auttaa ja kutinat lakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tuolla korvassa aina välillä kutittaa, toivottavasti tämä kuuri auttaa tai sitten pitää palkata kokopäiväinen korvanraapija
   t. Nero

   Poista
 2. Onpa ollut kiva lääkäri, kun on sinua kuopsuttanut vielä lopuksi kunnolla takalistosta.
  Vissiin niitä kissojakin täytyy hoitaa. Meidän eläinlääkärillä oli kerran sellainen toimiston nurkassa nukutuksesta heräämässä. Ronin olisi tehnyt mieli mennä nuuhkaisemaan, mutta ehkä se olisi ollut vähän epämukavaa kissalle. Havahtua nyt leikkauksen jälkeen nukutuksesta uteliaaseen mäyräkoiran kirsuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla saa kyllä rapsutuksia lääkäriltä aina mennessä ja lähtiessä ja siinä väililläkin
   t. Nero

   Poista
 3. Kyä sä, Nero, oot sitten hyväkäytöksinen, oikee Herrasmiäskoira, ku et haukkunu Kissalle ja muutenkin käyttäydyit asiallisesti ell:illä. Joo-o. Tuskin oltas me pysytty nahoissamme, jos odotustilassa olis ollu Kissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen se isäntä kyllä tarttui pannasta kiinni, ihan vaan varmuuden vuoksi
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä oot toellaa herrasmies ku nuin hienosti käättäävvyit vaekka olj kissahhii sielä! Äet sano että joku nimeltä maenihtematon määräkoera oes haakkunna kurkku suorana.Ja singonna naru pinkeenä kahakätteen.Hmmm...
  Mukava elli teellä ku on antanna evväättii matkaan ja ruaputtanna:)Toevottavasti ropit aattaa ja korvoo herkijjää kutkuttamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa ketähän se sun äetee oikein tarkotti sillä mäyräkoiralla, varmaan jotain teidän kylillä asuvaa
   t. Nero

   Poista
 5. Mjau on aina hyvä repliikki lenkkipolulla! :) Osoittaa huumorintajua ja suvaitsevaisuutta. Meidän naukumaukut asioivat kissaklinikalla - ei koiria vältelläkseen (Nupulla ja Jujulla oli koirakavereita alkuperäiskodissaan) mutta lääkärit ovat siellä perehtyneempiä juuri kissamaisiin juttuihin. Toivottavasti korva paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kissoillakin omia klinikoita niin ei tartu meidän koirien karkeat karvat kun niillä kissoilla on niin hienot turkit
   T. Nero

   Poista
 6. Kyllä osaat hienosti käyttäytyä ell:ssä, mutta ilmeestä päätellen kissa kyllä kiinnosti kovasti.
  Toivottavasti sait tehokkaat lääkkeet, että korvankutiaminen lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa jo auttamaan ne korvatipat, ei tarvii niin paljon enää raapia
   t. Nero

   Poista
 7. Mahtava lääkärireissu! Mutta, että kissa! Mä en tykkää niistä yhtään. Mun alkuperäisessä kodissa oli kissa ja sen kanssa en kuulemma sopinut samaan talouteen. En tykkää niistä kyllä täälläkään jos vastaan tulee.
  Toivottavasti sun korvassa ei ollut mitään vakavaa. Mun pitäisi kans käydä rokotuksella, ettei tule tautia. Onneksi sellaiset on jo keksitty! Mukavaa viikonloppua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sinnekin Eka !
   Täällä paistaa ainakin nyt lauantaina aurinko niin pitää vähän ottaa vatsanahkaan lämpöä ja d-vitamiinia
   t. Nero

   Poista