lauantai 18. kesäkuuta 2016

Oma reviiri


Mökillä ollaan ja arvatkaas mitä ! Meitsin reviiriä on pienennetty. Nyt se tontti on aidattu. Mamma sanoo että mun oman turvallisuuden vuoksi, etten lähde höntyilemään kauas maastoon.

Mamman logiikan mukaan reviiri on ihan sama kuin ennenkin kun se aita menee tontin rajoja pitkin. Meitsin logiikan mukaan se on absoluuttisesti pienentynyt koska en enää pääse moikkaamaan naapureita kun ne grillailee.

Järveenkin on tullut aidat, on laskettu kyllä tassuntarkkuudella aidan pituus. Eilen testasin, just kun meinasin päästä aidan ohi naapurin puolelle niin tassut ei yltänyt pohjaan. Meitsi ei tykkää uida, silleen ne on laskenut tän asian. Kesää on vielä jäljellä....hehe voi mammakin yllättyä kun joku päivä kuvailee uiskentelevaa bulldoggia ja kirsu ei ehkä sojota omaan rantaan vaan naapurin rantaa kohden.

Tänään tulee vieraita, se on kivaa vaihtelua. Mamma vei mut jo aamulla aikaisin rantaan ja heitteli keppiä veteen. Kuulemma ei ehdi sitten kun on vieraita niin vesileikkejä harrastamaan. Meitsi on tunnetusti aamu-uninen, ei hotsittanut mamman kepukan noudot. Pitäis jo tietää että hauskuus ei tuu pyytämällä vaan sitten kun on sopiva hetki, siis meitsille. Voihan ne vieraat heitellä illemmalla sitä kepukkaa jos mamma ei ehdi.

"Jaahas tämmöinen este....no nyt tulee äkkisyvää...hö. Alitsekaan ei pääse kun pää ei mahdu"

"Pitääköhän tässä vanhoilla päivillä opetella uimaan...siinä kyllä kastuu selkäkin"


"Hei ahvenen sintit on palanneet talvi-unilta !"


"Uusi vesilämpömittari. Nämä on meidän miesten hommia, pitää olla tarkkana minne se asennetaan"


"Täydellinen suoritus isäntä...yksi nimeltä mainitsematon perheenjäsen ei ehkä olis osunut noin hyvin järveen"

"Juuri kuten suunniteltiin, tassun mitan päässä laiturista""No nyt se mamma  heitti heti aamusta sen kepukan järveen, ei hotsita kastella turkkia"


"Kato mamma mikä jyrkänne, voin aamu-unisena tippua järveen"

"Sain idean ! Lounaistuuli tuo kepukan tänne ja noukin tuosta"


"Ai ei ollut hyvä idea...no nouda sit ite se keppi tai naapurit voi palauttaa sitten kun se lilluu niitten rannalle""Nyt pitää jo keskittyä vieraiden odotukseen"14 kommenttia:

 1. Aeka kelju temppu tuo revviirin pienennys! Kurjoo on jos nuapurit sielä rilloo eekä piäse tarkistammaan mittee rillissä on. Ee toenna ihteesä kastella minkään rillievvään tähen. Että elä vuan uimaan heettäävvy :)
  Mukavata iltoo sinne vieraehen kansa! Toevottavasti herkkuja tipahtelloo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja tipahteli tasaseen tahtiin ja tuliasiakin sain, pussillisen possunkorvia. Nuo vieraat on tervetulleita toistekin.
   t. Nero

   Poista
 2. No johan nyt myrkyn lykkäs, kun reviiriä pienennettiin. Järveenkin tehty aita. Nyt on kyllä ihan pakko ruveta uimaan, että pääsee naapuriin grillailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että pitää opetella uimaan tai vaihtoehtoisesti hankkia kanootti
   t. Nero

   Poista
 3. Aidat on syvältä! Millä oikeudella sun reviiriä pienennettiin, Nero? Voisitkohan jollekin viranomaiselle valittaa, tai ainakin uhkailla valituksella? Jos vaikka aidat purettais sen uhan alla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonsuojelulaki vois olla oikea taho, ottaa nyt viattomalta luontokappaleelta etuuksia pois
   t. Nero

   Poista
 4. Vai noin sulle kävi, kuomahyvä, että rilliretket naapurin loppus. Joo. Mut on se kuiteskin mukavaa, että saat olla ulkona vapaana, eikä tarvii sun ihmisten pelätä, että mistä sut löytää, vaik sanoohan se järkikin et siältä rilliltä. :)

  VastaaPoista
 5. Me ollaa kohdattu siis sama järkytys. Meille rakennettiin mökkitielle kananverkosta ym. portti, ettei me päästä naapuriin. Ja sieltä kantautuu aina niin hyvät tuoksut... Pitää opetella hyppäämään sen portin yli (Elvis teki sen jo kerran) tai kans uida, koska molemmilla puolilla on syvät ojat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tässä on kehiteltävä...hyppyjä tai uimista...
   t. Nero

   Poista
 6. Siellä, missä me mökkeillään, teki isäntäväki paljon järkevämmän ratkaisun: he ostivat mökkitontin ympäriltä lisää maata, että ei haittaa, jos koirat poikkeavat pihapiiristä. ;) Tai siis varmastihan se metsäpalsta ostettiin meitä koiria varten. Mitäs järkeä siinä muuten olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilä onkin sitten todella hyvät reviirit, tottakai se on teitä varten hankittu :)
   t. Nero

   Poista
 7. Vai on sulle tehty tuollaisia esteitä, ettei pääse naapuriin grillaamaan. Sulla on kuitenkin hyvä, kun saat vapaana mennä. Meillä ei ole aitoja ja mulla on sellainen vajaan kymmenen metrin liina kiinni mun hihnassa ja rautakangessa. No, pääsee siinäkin paremmin liikkeelle kuin viime vuonna olleessa sorkkarauta + hihna-virityksessä. Odotan kuitenkin aitoja innolla, jotta voisin vapaana juoksennella. Mukavaa juhannusta! t. Eka

  VastaaPoista