perjantai 3. kesäkuuta 2016

ArvoitusOn se lämmintä keliä pidellyt koko viikon. Ei ole pitkiä lenkkejä jaksanut tehdä ja jos haluaa vilvotella niin pitänyt sisätiloihin mennä laatalle makaamaan. Onneksi mamma tajuaa kastella pyyhkeen kylmällä vedellä, se viilentää mukavasti kyljen päällä laatalla maatessa.

Eilen oltiin lenkillä koko perhe yhtä aikaa. Mentiin äijälenkki ja mamma valitteli että pohkeita kiristää. Ei me isännän kanssa kuunneltu kun se kuitenkin siellä perässä tulee eikä haittaa vaikka vähän olis välimatkaakin niin ei ole niin dramaattista se kulkeminen.

Mamma yritti puolessa välissä saada välimatkan umpeen ja kun ei pohkeet antanut periksi sen enempää niin alkoi huutelemaan "Nero Nero mulla on arvoitus...kerron vaan jos pysähdytte"
Alkoi sitten vähän kiinnostamaan se arvoitus niin jäätiin isännän kanssa kallion päälle odottelemaan.


"Tässä ollaan mamma, kerro nyt se arvoitus ! Joo joo en riehaannu ja kuljen nätisti remmissä senkin jälkeen kun olet kertonut"


"Ai tosta tien yli meni just joku karvainen, joka loikkii jolla on pitkät korvat....ei nyt ihan heti tuu mieleen mitään...ja juu juu, en villiinny vaikka kertosit mikä se on"

"Ai vielä lisävinkki....sillä on töpöhäntä....hö joku sorsa jostain vieraalta töpö-järveltä ?""Usko nyt mamma, kato miten kiltisti kuljen hihnassa ja sama meno jatkuu vaikka kerrot sen arvoituksen !"


"Ai PUPU ! Missä....missä....!"


"Tästä se on mennyt....ihan vaan morjestan kun saan näköpiiriin"


"Sinne se on mennyt metsään....no ensi kerralla sitten kysyn kuulumiset"

"Enkö ollutkin kiltti bulldoggi, ei hihna kiristynyt yhtään vaikka kerroit arvoituksen"


"Hetki vaan, sometan kavereille että pupu melkein bongattu"


"Kuumahan siellä lenkillä tuli vaikka ihan rauhassa käveltiin"16 kommenttia:

 1. Et sitten saanut pupuun näköyhteyttä, Nero? Mulla kävi parempi tuuri: aamulla ihan kuonon edestä pinkoi kaksi pupua tien yli metsään. Kyllä harmitti tuo ankkuri narun päässä estämässä ajojahtia! Parempaa tuuria sulle ensi kerralla, kamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut näköyhteyttä pupuun kun mamma pihtas sitä arvotuksen ratkaisua niin kauan, ehkä ensi kerralla huomaan pupun ennen mammaa

   Poista
 2. Olipa hauska arvoitus! Meidän reaktio olisi ollut vastaukseen aika samanlainen. Paitsi että meidän Emäntä meinaa mennä nenälleen jo mäyräkoirien innosta, niin hän vähän ihmettelee, että kuka tuota sinun (kiristymätöntä) hihnaasi jaksoi pidellä kiinni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä se siellä nyki sitä hihnaa kun sain vainun, oli vaikeaa meitsillä pitää hihna löysällä, onneksi kuitenkin onnistuin
   t Nero

   Poista
 3. Vähän turhan kauan emäntä pihtasi sitä arvoitusta. Varmaan olisit nähnyt sen puppelin, jos heti olis kertonut. Mutta hyvin pelaa tuo "sometus" teillä nelijalkaisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla nykyajassa ja somettaa kaikki tapahtumat, myös läheltä-piti-bongaukset
   t. Nero

   Poista
 4. Harmi ku ee emäntäs sitä aekasemmin sanonna. Oesit nähnnä sen pitkäkorvan. Vuan riski isäntä on ku jaksaa pitellä sinuva nuin! Siinä kukkakeppi-isännät tulis sujona perässä :) Mukavannäköstä mehtee sielä lenkkeellä.Kyllä tykkeesin minnäe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kiva metsä ja kuitenkin lenkkipolut niin mammakin pääsee ilman kompurointia (melkein)
   t. Nero

   Poista
 5. Sinustahan, Nero, näytää olevan tulossa entistäkin sarmantimpi herrasmies, kun harmaata on ilmestynyt ruskeaan kasvoissa. Ei tule ikä yksin. Hyvä kun ei värimuutokset kuitenkaan hidasta vauhtia.

  VastaaPoista
 6. Mäkin olisin reagoinut ihan samalla tavoin! Olen nimittäin ihan vain pikkuisen pupufani! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa mamma ollut remmin toisessa päässä niin olisin ehkä saanut katsekontaktin pupun kanssa
   t. Nero

   Poista
 7. Emäntä: Näyttääpä niin ihanan reheviltä nuo metsät. Itselläni oli työn puolesta mahdollisuus vierailla viime viikolla Tuusulan metsissä. Yhtä paljon oli kielon lehtiä, osa jo kukassa. Ja muutenkin niin rehevää. Kyllä sulla Nero on hyvät mestat jälestää pupuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo metsä on ihan lähellä, vain kolmen merkkauksen päässä kotiovelta
   t. Nero

   Poista
 8. Mä ihastelen nero sun sujuvaa somettamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan itse-oppinut, ei ole mitään kursseja käyty
   t. Nero

   Poista