perjantai 9. kesäkuuta 2017

Mustasukkainen bulldoggi

Moikka kaikille ! Eipä tässä kummempia tällä viikolla...normi lenkit ja kuistipuun kyyhkyläisten poikasen kasvamista seurattu. Ai niin, on mamma ja isäntä käynyt toimistollakin.

Kyyhkyläisistä tuli mieleen, mamma sano tällä viikolla että kohta se poikanen on jo niin iso että muuttaa pois kotoa. Hä...siis poikanen kasvaa isoksi ja muuttaa pois kotoa. Siitä vaan tuli mieleen...oonko jo tarpeeksi iso poikanen....pitääkö muuttaa jo pois kotoa. Äääh....täällähän on täysihoito ja rapsutuksia aina kun itse muistaa mennä isäntäväen jalkaan nojaamaan. En ehkä muuta koskaan pois kodista.


"Mammaaaaa....on tällä tontilla muitakin poikasia  kun kyyhkyläinen...vink vink""Siellä se mamma lepertelee kyyhkyläisen poikaselle...ja unohtaa että täällä on bulldogin poikanen tontilla..."

"Joo joo mamma, onhan se kyyhkyläisen poikanen söpö....mutta voi olla että meitsikin muuttaa pois kotoa...vink, vink"


"Hoplaa mamma ! Nyt meitsi muuttaa !!""No ehkä vielä hetken ennen muuttoa isännän turvallisten roksien vieressä..."
14 kommenttia:

 1. Eikös se ole sellainen eteläeurooppalainen tapa asua kotona vielä aikamiespoikanakin? Tuskin kannattaa kiirehtiä maailmalle hyvien palveluiden ääreltä... mutta voihan sitä vähän uhkailla, jos kyyhkyläisen poikanen meinaa viedä kaiken huomion. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en nyt tosissaan muuttais, kunhan mammaa säikyttelen
   t. Nero

   Poista
 2. Nyt nyt! Pulu ja sen poikanen! Tämä on mullistavaa ja läpimurto mun pulututkimusten kannalta! Kiitos Nero, sää olet mun suosikkikoira! ♥ Käsittelen tätä puluasiaa taas ehkä huomenna omassa blogissa.

  Mutta älä muuta kotoa pois. Yksi kerta riittää. Silloin kun susta tuli tarpeeksi iso muuttamaan pois, muutit noiden nykyisten ihmistesi luo, pois äitisi ja sisarustesi (jos sulla on sisaruksia) luota. Enempiä muuttoja ei tarvita, ovat työläitä ja voi mennä huonommaksi kuin nykytilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamman huomion saa hyvin kun leikkii kotoa muuttavaa bulloggia
   t. Nero

   Poista
 3. Voi Nero, ei sun tarvi muuttaa pois kotoa. Parempaa paikkaa ei olekaan kuin nykyinen. Eipä aikaakaan, niin koko puluperhe lähtee muualle, ja silloin saat sinä olla taas kaiken huomion keskipisteenä.
  On se silti mukava joskus pelotella mammaa poismuuttamisella. Voi olla, että siitä seuraa ylimääräinen kalkkunanleikesiivu, kun mammalle tulee hätä käteen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta kyyhkyläiset muuttaa ja sitten mamma lepertelee vaan meitsille
   t. Nero

   Poista
 4. Joo, ei kannata muuttaa niin kauan kuin palvelut pelaa. Meikäläisellä kävi muutto mielessä. Palvelijatar on vanha ja romu. Selkä ja jalka kipuilee kilpaa. Kävely on tosi omituisen näköistä. Mutta eihän Se tulisi toimeen ilman opaskoiraa, joten taidan unohtaa muuttohaaveet.
  Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sullakin Parek viiden tähden täyshoito, ei kannata muuttaa mutta voihan sitä joskus vähän kiusotella ajatuksella
   t Nero

   Poista
 5. Kuule kuamahyvä, ei kuule ikuna kannata muuttaa poikkeen kotoota, kato kuule, missä muualla olis ilmanen ruaka, asunto ja huvitukset... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida maailmalla olla noita kaikkia etuja, meitsi jää ihan varmasti tänne kotiin
   t. Nero

   Poista
 6. Sammoo mieltä muihen kansa. Ee kannata muuttoo. Tiijjä mitenkä huonon kortteerin mahtaa vielä suaha! Kohta lähtöö pulumpoejjat pesästä ja tulloo tuas normaalj elämä kottiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meitsi edelleen omalla takapihalla ja sängyssä, kunhan näpäytin mammaa kun ei 2 minuuttiin huomioinut meitsiä
   t. Nero

   Poista
 7. Kyllä se on parempi vaan pysyä kotona. Missä sitä muuten olisi niin hyvä palvelu? Kotona tulee ruoka ja rapsutukset pyytämättä ja voi oikaista silloin kun siltä tuntuu. Meillä on takapihalla tulossa jo toiset mustarastaan poikaset. Kovaa hautomista on taas ollut. Mutta onneksi äippä ei lepertele niille... :) t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sitä nautitaan kodin lämmöstä ja rapsutuksista, en oo muuttamassa kunhan vitsailin :)
   t. Nero

   Poista