keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Renkaan pyöritystä ja lettukestit


Mökkielämä jatkuu. Tärkeimmät tapahtumat viime päivityksen jälkeen on renkaanpyöritys ja lettukestit. Ensin aamupäivällä pyörittelin rengasta ja sen jälkeen oli lettukestit. Siinä kävi pikkasen vanhanaikaisesti, lettukestien jälkeen mentiin päivätirsoille ja eikä ihan lyhyet ollutkaan. Nukuttiin koko pitkä sadekuuro.

Nyt on aurinko tullut taas taivaalle ja tuuli tyyntynyt. Voi olla että illalla meen tarkkailemaan rantaan ahvenen sinttejä. Paula tuossa viime blogissa jo kyselikin, että eikö oo ahvenensinttejä näkynyt...ei ainuttakaan. Meitsi päivittää sinttitilanteen heti kun jotain äksöniä rantavedessä havaittu.

Huomenna mennään käymään kylillä hakemaan muonatäydennystä ja mammalla karkkihammasta kolottaa. Se on jo syönyt keksivaraston tyhjäksi  ja isännän proteiinipatukat niin jotain herkkuja on saatava ettei tuu äkäseksi.

"Renkaanpyöristystä ja sitten luvassa isännän järkkäämät lettukestit, kiirehän tässä meinaa tulla kesken loman"

"Hei mitä mun bulldoginsilmät näkeekään....isäntä on jo sytyttänyt lettunuotion !"


"Fei fofottakaa meitsiä ennen tarjoilua !"


"Kukahan ton ekan saa..."
"No mamma sen tietysti sai mutta sen ymmärtää kun muut osaa odottaa kiukuttelematta"


"Siinä ne meitsin ekat letut odottaa, jäähdytettynä ja naturel ilman hilloa, kiitos !""Nam nam....aina vaan yhtä hyviä kun isäntä paistaa rapsakaksi"


"Täällä suu jo napsaa...bulldoggi valmiina seuraavaan annokseen !"


"Ooooh....kyllä nyt on vatsa täynnä lettuja....pikku päivätirsat niin jaksaa sitten tiirailla ahvenen sinttejä"


10 kommenttia:

 1. Ihan oikeaa ja mukavaa mökkeilyä teillä! Lettuja! Ei ole sitä(kään) herkkua meillä näkynyt... Ehkäpä eukko saa kipinän noista kuvista. Se tykkää letuista, mutta ei ikinä itse niitä väkerrä. Ei varmaan edes osaa. Mokoma tumpelo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä lettuja pitää välillä (pari kerta kesässä) saada niin ei unohdu letuntekijältä taidot
   t. Nero

   Poista
 2. Kylläpä on herkullisen näköisiä lettuja. Nammnam. Fiksusti osasit odottaa, vaikka hyvin olisit saanut ne otettua lautaselta. Osaat käyttäytyä.
  Kun katselin tuota rengasta, niin tulipa vaan mieleen, että se taitaa olla sinun lempihommaasi, -tuo renkaan pyöritys. Näytti meinaan siltä tuo rengas, että sitä oli ennenkin pyöritetty =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä rengasta tullu pari kertaa pyöriteltyä ja mamma kerää kuminpalasia nurmikolta
   t. Nero

   Poista
 3. Sinulla on hauskaa äksöniä mökkilomalla! :) Lettukuva oli varmaan otettu jotenkin hassusta kuvakulmasta, kun sinun lettusi näytti hyvin paljon pienemmältä kuin mamman lettu?! Vai oliko kuvassa vain lukuisten pikkulettujen etujoukko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo outo kuvakulma, mamma syö aina lettuja enemmän kuin muut
   Sain kyllä vähän santsata
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä sulla on kiirettä lomalla. Ja ihania herkkuja tarjolla. Letut on kyllä niin hyviä, että kuola suupielistä valuu kun ajattelinkin. Ei niitä ole pitkään aikaan meilläkään tarjoiltu. HUH! Tuo on kyllä totta, että ruoan päälle on hyvä mennä maate, kunhan ei pöydälle pötkähdä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just jaksoin raahautua sisätiloihin pötkölle ja se on hyvä koska tuli rankkasadekuuro
   t. Nero

   Poista
 5. Oi, plättysten tuoksu leijaili tänne asti, ja vesi herahti kielelle! :-P Reippaalta näyttää tuo lomaohjelma renkaanpyörityksineen, joten pitääkin vähän päästä herkuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, eihän se lomalta tunnu jollei saa herkkuja ja varsinkin lettuja
   t. Nero

   Poista