sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Mökkikauden valmistelua


Heippa kaikille. Viikonloppuna ollaan oltu ihan kotona ja aika paljon takapihalla. Meitsi on ollut enimmäkseen päällysmiehenä kun mamma ja isäntä on tehnyt pihahommia. 

Aamulenkillä meitsi oli valppaana ja sain pelastettua yksinäisen rantapallon järvestä. Kannoin pallon kuivalle maalle, toivottavasti omistaja sitten huomaa sen jos tulee etsimään. 

Ai niin arvatkaa mistä bulldoggi tietää että mökkikausi on jo ovella ? No siitä kun meitsin punkkikarkotin haettiin eläinlääkäristä. Nyt se karkotin ei oo panta eikä kapseli vaan meitsin piti syödä se. Ensin olin ihan että mitä ihmettä...yök syökää vaan ihan keskenänne niitä karkottimia . Pikkasen alko kuitenkin kiinnostaan kun se näytti ihan suklaakonvehdilta. Ne konvehdit on niitä mitä mamma syö joulunaikaan niin paljon että tulee paha olo ja yrittää sitten kinkkuleivällä parantaa vatsapöhöä. 

Se karkotin maistukin loppujen lopuksi ihan hyvältä. Mökkikausi saa meitsin puolesta alkaa.


"Takapihan päällysmies on vaativa virka. Nyt alkaa näyttämään aika hyvältä paria rikkaruohoa lukuunottamatta"
"

"Näille mamma pitäs antaa vettä että jaksaa kukkia !"


"On se mamma joskus aika nopea, ihme että jätti sometuksenkin  kesken""Kattokaa täällä on eksynyt rantapallo !"


"Ei hätää meitsi pelastaa kuivalle maalle"


"Hohoi....täältä sais hakea omistaja rantapallon !"


"Ei näy ketään missään....jätän pallon tähän odottamaan omistajaa"


"Aijaa että semmonen punkinkarkotin...ja meitsin pitäis syödä se...""Yääääk....pahaa....."


"Jaa nyt kun tarkemmin maistelee...."


"Eihän tää niin pahaa....semmonen pikantti imeskelytabletti"


"Sinne meni karkotin, meitsi valmiina mökkikauteen !"

8 kommenttia:

 1. Hui, olet sinä rohkea koira, kun pistelit poskeesi karkottimenkin noin vain. Ei kai se ala sun vatsassa piippailemaan tai jotain? Mitäs jos siltä patteri loppuu??? Ai jaa, se taisikin olla joku tabu! Toivotaan että punkit tietää sun nielleen sellaisen ja pysyvät kaukana.

  Hienon pallon pelastit. Ja ihan ehjänä vielä. Hyvä suoritus, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Parek, tabu se oli ja ei kuulemma piippaile mutta saattaa ekan vuorokauden aikana kuuluu pörähdyksiä ja huoneilma voi mennä sakeaksi. Se on onneksi ohimenevää.
   t. Nero

   Poista
 2. Olitpas reipas meripelastaja ja tabletinimeskelijä! :) Hyvä, että nyt pysyvät punkeroiset loitolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti punkit ymmärtää omasta parastaan eikä tuu meitsiä maistelemaan
   t. Nero

   Poista
 3. Vae semmosen karkottimen sinä saet. Toevottavasti aattaa ja suat mökillä raahassa sittä tehä pihahommija. Oot sinä vuan erj´poeka ku nuivvuan sen söet!
  Ja että maltoet jättee pallon oottelemmaan omistajata! Mahottoman hyvätapanen koerapoeka, sano äet sinusta. " Joku" koera oes kuulema sen jo kerinnä hammastee puhki enneku äet oes kerinnä mittää sannoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona oisin aika pikaseen tollasen pallon hammastellut mutta en viitsinyt siellä järven rannalla ettei tuu kellekään paha mieli.
   Karkotin on naposteltu joo, tiedoksi vaan niille punkeillekin.
   t. Nero

   Poista
 4. Jaahas, että tommosia suklaisia punkkikarkottimiakin on, näytti maukkaalta, Nero, ja toivottavasti tehoo. Sul on ihan gaumeen piiiitkät kintut, joten ne punkit varmalla eksyy matkalla, jos meinaavat niitä pitkin kiivetä korvanlehdelle, kuten Iivarilla teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsillä on kerran ollut punkki, ite en sitä nähnyt ja mamma sano että se oli kassissa...en ymmärrä miten se meitsiin liittyy.
   t. Nero

   Poista