sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pöpö

Viime yö oli meidän huushollissa vilkkaan puoleinen. Aika show tuli siitä kun meitsi halus pari kertaa yöllä ulos. Ekalla kerralla kun mamma avas oven takapihalle niin ihan rauhallisesti vaan ihmetteli että jäikös jätkällä iltahommelot tekemättä kun keskellä yötä pitää päästä pihalle.
 
Toisella kerralla kun emäntä aukas oven niin jo alko kailotus. "voi voi mikäs jäbällä...onko kylillä joku tyttö kuka tuoksuu noin hyvälle että pitää yölläkin mennä tarkistelemaan !*
 
Kolmannella kerralla emäntä tuli jo takakuistille asti ja kailotti sieltä *mitäs Nero siellä puskissa...onko siellä joku...vai se tyttökö noin rauhattomana pitelee !?*  En tiedä miten ihmiset yrittää tehdä vaikutuksen toiseen sukupuoleen mutta ei bulldogit ainakaan mene puskiin kyykkimään.
 
Neljännellä kerralla emäntä tuli taas kuistille huutelemaan *mikä ihme se nyt on kun ei uni tule ?!" Luulen että siinä vaiheessa muutkin kyläläiset oli jo hereillä ja ihmetteli mitä amerikanbulldogin takapihalla tapahtuu. Voin sanoo että kaikista vähiten olisin nyt kenenkään huomiota kaivannut. Ihan vaan kun pihalle päästävät niin loppu hoituu niin kuin luonnostaan.
 
Viidennellä kerralla emäntä jäi makkariin ja laittoi isännän vahtimaan. Isäntä ei turhaa meteliä itsestään pidä, ei kailota niin kuin emäntä. Sepäs sitten pääsikin yllättämään yön pimeydessä meitsin olan takaa ja huomasin vasta kun sytytti sen miljoonavattisen taskulamppunsa ja osoitti suoraan meitsiä sinne puskaan.
 
Siinä vaiheessa emäntäkin oli tullut takakuistille niin isännän oli pakko antaa tilannekatsaus: *On sillä ripuli !"
 
 
 
"Älä mamma vielä laita päiväpeittoa...potilas pikkasen levähtää lakanan nurkalla...on niin mukavan viileä"

"Erikoisruokavalio on hyvää ! Keitettyä kananfilettä ja kanalientä, hyla raejuustoa ja hyla piimää, keitettyä riisiäkin. Tuosta pilleristä en tykkää...ne yrittää aina piilottaa ruoan sekaan kun meitsillä on vatsa kipeä"


"Raejuustoa nam ! Ethän vaan isäntä piilota sitä pillerijauhoa sinne ?"

"Olipas hyvää raikkaria...olisko kuitenkin pikkasen pillerikin maistunut..""Nyt se mamma kyttää mun takapihan puuhia joka suupalan jälkeen..."

"Kaikki hyvin mamma ! Ihan vaan istuskelen tässä. Ei tarvii huutaa niitä ripulijuttuja sieltä !"

"Tätä on odotettu,  keitettyä kanaa ja riisiä kanaliemessä "


"Joo joo en oo liian kauan auringossa ettei tuu nestehukkaa....mutta voit emäntä  varmuuden vuoksi tuoda potilaalle sitä kanalientä tänne patiolle niin pysyy nestetasapaino kurissa !"
 


24 kommenttia:

 1. Ripuli on kyllä ällö tauti. Mutta onneksi siihen on hyvät lääkkeet ja ruuat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pari kolme päivää joutuu syömään kanafilettä..en valita :)
   t. Nero

   Poista
 2. Voi eiiih, miten inhaa - eikä valokeilat ja kailotukset fiiliksiä ainakaan kohota. Mutta olipa kyllä hellyttävä tuo kuva, jossa takatassu lekotteli kuonon päällä. <3 Puhalluksia, Nero, ja parempia vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä se tästä kun nesteytys ja sopiva ruoka tehoaa :)
   t. Nero

   Poista
 3. Voe sinuva! Kurja taati on tuo. Onneks siihe on hyvät evväät. Onko ruvenna jo yhtää taati taettummaan ?
  Leppäelehhän nyt vuan raahassa ja koeta juuvva paljo.
  Äet laettaa paranemispusuja :) (Toevottavasti ee pahenna taatija!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen jo pysy kanat sisällä. Kiitos pusuista, tuli perille kirsun päähän :)
   t. Nero

   Poista
 4. Voi pientä tekis mieli sanoo, mut mammat on semmosii äidillisii huolehtijoit. Meiän Leollakii oli ripulitauti 3 päivää ja samal tavatl rampattii kaiken yötä ulos. Leon tykkää syyä jäniksenpapanoit pihalt. No nyt rauhallisest, nii Leokii on ottanu, paranemisii sulle Nero! T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, hyvä että Leokin on jo kuivilla vesillä :)
   t. Nero

   Poista
 5. Voi pikkuista ruttukuonoa <3. Kamalan taudin oletkin saanut. Toivottavasti meni ohi jo. Paranemisia ja toipumisia. Onneksi sulle kuitenkin ruoka maittaa. Se vahvistaa ja kohta et muista että mitään ripulia on ollutkaan. Mamma ehkä muistaa vähän kauemmin kuin sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma vähän liikaa huolehtii...kerrankos sitä koiralla ripuli...varsinkin kesällä :)
   t. Nero

   Poista
 6. Voi Nero! Olis kyllä tärkkiä, että pahin vaihe menis ohi pian. Kurjaa, jos hätä yllättää sun ollessa yksin kotona. Muiskuja täältäkin toipilaalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma rullaa varmuuden vuoksi matot huomenna kun menevät töihin, kivempihan siihen maton päälle on tehdä kun on kasattuna...siis jos tulee pakkotilanne :)
   t. Nero

   Poista
 7. Toivottavasti sun ripaskas on jo loppunnu, kuomahyvä! Herkkuja on tiätty mukava saaha, niin käy ny kyykkimässä siällä puskissa ihan vaan huvikses, keh heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripaskaa on menty pihalle kipittäessä mutta kyllä se siitä talttuu :)
   t. Nero

   Poista
 8. Paranemista! Kun alkaa vatsa toimia normaaliin malliin niin voi silti tihentää puskissa käyntejä tarjoilun ja hoidon varmistamiseksi. Siinä vaan on se kurja puoli, että ne pillerit taitaisivat sitten taas kuulua ruokavalioon. Ehkä pelkkä säälittävä ilme riittää pitämään ruokakupin mukavasti täytettynä sopivilla herkuilla. Pidän peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä pillereitä saa antaa vain kaksi päivää peräkkäin...muu erikoisruokavalio voi jatkua niin pitkään kun haluan taas vaihtelua :)
   t. Nero

   Poista
 9. Paranemisia Nerolle! :) Kesähelteillä ei ole kovin kivaa sairastella... toivotaan ettei pöpö kestä kovin pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä sitä parin päivän päästä varmaan jo entiseen malliin touhuillaan :)
   t. Nero

   Poista
 10. Voi kenkku, ripuli on kaamee tilanne. Onneks saat kaikkia herkkusapuskoja, kyllä se pian ohi menee.

  Teillä on muuten aikas komee takapiha! Kyllä tuolla kelpaa kakkiakin, pääsee pusikkoon piiloon uteliaan ihmisväen katseilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä pihalta on emännän niin kätevä kerätä gagat lapiolla pussiin :)
   t. Nero

   Poista
 11. Oynöyyy, Pikaista paranemista Nero !

  VastaaPoista
 12. Pika-pika-paranemista! Mutta toivotaan, että saat varmuuden vuoksi noita herkkuja vielä viikon - pari ;)

  VastaaPoista
 13. Toivotaan ettei kanafileet lähde kupista samaan aikaan kun vatsa paranee :)
  t. Nero

  VastaaPoista