lauantai 21. maaliskuuta 2020

Ikuinen Joulu


Niinpä kamut....vielä niitä joulujuttuja. Se johtuu siitä että mamma sai aikaiseksi vasta tänään ottaa joulukoristeet pois pihapuusta. Joo ja jouluvalot kanssa. Meitsi ei silleen tunne kalenteria mutta oon kuullut kun ihmiset spekuloi että milloin se kesäaika alkaa niin mun bulldoginvaisto sanoo että mamma on myöhässä niiden joulukoristeiden kanssa. 

Ei tässä sen kummempaa tällä kertaa, oikein hyvää viikonlopun jatkoa kaille! "Mamma ihan  hyvä että otat joulukoristeet pois pihapuusta kun tuolla joutsenetkin lentää jo kesälaitumille!"
 
"Nii...iin mamma....naurattaa varmaan teikäläistä nää joulukoristeet mutta mitäs jos naapurit ihmettelee"

"Mamma ihan oikeesti….en tekis numeroa siitä että joulukoristeet on vielä...tuolla liikkuu naapureita"


"No siellä se mamma nyt onneksi tulee sen joulukoristekassin kanssa ilman suurempia seremonioita"


"Kohta meitsikin kehtaa taas patsastellla pihalla kun ei oo ikuinen joulu"

8 kommenttia:

 1. Tämä on ollut niin outo talvi, etteivät joulukoristeetkaan liiemmin ihmetytä! Täälläpäin satoi tänään lunta, joten erittäin ajankohtaiset koristeet. Ehkä niitä ei kannatakaan vielä poistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mamma nyt poisti ne tänään mutta ehkä ei kannata joulukoristepussia viedä autotalliin kun kohta se pitää sieltä taas hakea
   t. Nero

   Poista
 2. Ei siitä ole kauankaan, kun meiltä lähti jouluvalot parvekkeelta. Naapuritalon parvekkeilla on muutamilla ihan täys jouluvalaistus. Eihän tuo säidenhaltijakaan ole enää kartalla, että onko kesä vai talvi. Kuule Nero, älä välitä naapureiden katseista, sanot vain, että teillä on joulu- ja juhannusvalot samassa piuhassa ; )

  VastaaPoista
 3. Niin hyvä idea, vaihtaa vaan nimet koristeille ja valoille. Ehkä vois sitten juhannuskinkkuakin mamma tehdä.
  t.Nero

  VastaaPoista
 4. Olisihan se joulu taas tänä vuonna, jos vain jättäisi koristeet paikoilleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa se mamma eilen tuumaili, että tekeekö ihan turhaa työtä kun kohta on taas joulu.
   t.Nero

   Poista
 5. Suattaahan tuo olla jo aeka pistee ne jooluvalot ja koristeet poekkeen. Vaekka mikäpä se kieltää niitä pitämästä vaekka keskellä kessee. Meelläe on yks tuttu jolla pallaa kyökissä lasin eissä jooluvalot juhannuksenahhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mamma vaan sano että tuntuu sitten kivalta taas laittaa ennen joulua kun on muutaman kuukauden piilossa autotallissa koristeet.
   t.Nero

   Poista