tiistai 18. kesäkuuta 2019

Meitsi is back!


Moikka pitkästä aikaa. Jäi vähän kesken ne terveyspäivitykset kun meitsi joutu leikkaukseen. Melkein koko vatsa avattiin ja sieltä löyty perna ja siinä oleva kasvain. Arvatkaa mitä...se perna paino 700 grammaa ja kasvain 3 kiloo. Molemmat poistettiin.

Nyt ollaan jännätty pari viikkoa niitä tuloksia ja saatiin hyviä uutisia. Ei siellä mitään pahaa ollut. 
Tänään oli tikin poisto ja verikontrollit. Haava oli parantunut hyvin, pikkasen vaan punottaa. Lääkäri sano että parempi odottaa sitä uimaan menoa niin kauan ettei enää punota. 

Meitsi haluu juhannuksena mökille. Oon luvannut että vaan nilkkoihin asti kahlaan järvessä. Mamma kyllä sano ettei päästä meitsiä yksin kahlailemaan vaan tällä kertaa ois järvihommat hihnan päässä ihan varmuuden vuoksi.

Meitsi tietää että naapurin Flash siellä jo odottelee meitsiä. Onpas kiva nähdä pitkästä aikaa. Voidaan vaikka yhdessä mennä nilkka-uinnille järveen. 

Kivaa Juhannuksen odotusta kaikille, meitsi laittaa raporttia mökiltä jos yhteydet toimii. Toivottavasti ne toimii tai mamma häiritsee muitten mökkiläisten juhannusrauhaa kun kailottaa ärräpäitä ja kävelee läppäri kädessä pitkin mantuja yhteyksiä etsien."Kuinkahan kauan tohtori tää tikinpoisto kestää kun niitä on yli kolmekymmnentä...meinaan vaan etten myöhästys illalliselta"

"Tiedetään, nyt odotetaan verikokeitten tuloksia...vapautas mamma se somekäsi meitsin rapsutukseen"

"Ai verikokeissa kaikki hyvin, jee!"

"Kyllä tohtori....ymmärrän ohjeet....ei saa juhannuksena mennä kun nilkkoihin saakka järveen ettei haava kastu. Selvä juttu....ai pari päivää vielä kauluri aina kun isäntäväki ei oo vahtimassa."

"Parin päivän päästä vihdoinkin mökille, taidan ottaa kaulurin mukaan ja sanon Flashille että meitsillä on oma uimarengas"


10 kommenttia:

 1. No hip ja hurraa!! Kyllä on tiälä jo ooteltu tinkaan kuulumisijas.Äet on syönnä kyntesä kyynärpäetä myöten ku on jännittännä että minkälaenen seon sulla sielä tilanne. Ompa hieno kuulla että kaekki on hyvästi :) Vuan ompa mahoton mötikkä sulla sielä mahassa ollunna! Onneks se olj sittä hyvälluatunen eekä ennee tie sielä kiusoo. Pysyttelehhän nyt vuan poekessa sieltä vesj´hommista että huava paranoo. Sevverra on hellettähhii ettee vuan tulehu. Oekeen ilosta ja haaskoo juhannusta sulle ja kotj´jookoelles! Ompa hieno homma että Nero-kamu is päk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari, kiva olla taas täällä kamujen parissa.
   Tohtorikin sano ettei oo ennen noin isoa mötikkää pernassa nähnyt.
   Meitsi noudattaa niitä tohtorin uintiohjeita ettei mene pöpöjä haavaan.

   Poista
 2. Jee jee jee, upeeta, mahtavaa, Nero is back! Ihan hurja mötikkä sieltä sun sisuksista poistettiin. Mahtaa olla kevyt olo nyt. Tosi onni ettei ollut mitään pahaa laatua. Nyt on siellä kunnon juhannusjuhlan paikka. Hauskaa voi pitää nilkkauinneillakin, mutta varo silti kastelemasta haavaa. Helteillä on moninkertainen vaara saada tulehdus. No, kyllä sinä ja mamma osaatte pitää tilanteen hallussa.
  Iloista ja rentoa juhannuksen juhlintaa ja maukkaita suupaloja tasaiseen tahtiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillimakkaraa on jo ostettu mökkireissua varten, pitkältä tuntuu aika odottaa että pääsee mökille. Kivaa ja rentoa juhannusta teillekin sinne !
   t. Nero

   Poista
 3. Viikon paras uutinen, Nero, että oot kunnossa. Meijänkin ploki meni juntturiin, ihan myätätunnosta. Nyt voijaan taas iloita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on tosi ilonen mieli että ollaan voiton puolella ja kohta saa kirmailla entiseen malliin.
   Toivottavasti teitin ploki on jo kunnossa.
   t. Nero

   Poista
 4. Huolestuneina vähän odoteltiin sinun kuulumisiasi, mutta hyvä, että kaikki on kunnossa. Melkoinen kasvain sinulla on ollutkin! On varmaan kevyempi olo nyt. Mukavaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meitsi tuli melkein neljä kiloa kevyempänä kotiin leikkauksen jälkeen.
   Mukavaa Juhannusta sinnekin ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Mekin ollaan oltu huolissaan ja käytiin heti tuoreeltaan lukemassa tämä postaus, vaikka nyt vasta kommentoidaan. Mutta ihanaa, että olet nyt kunnossa ja mökillä uimarengas mukana. Toivottavasti kohta pääset testaamaan sitä vedessäkin. Ihanaa juhannusta! <3

  VastaaPoista