lauantai 7. joulukuuta 2019

Tapahtui Peacockissa


Terkkuja vaan täältä meitsiltä kaikille! Onpas ollut monta päivää ihan vaan vesisadetta ja vaalean harmaan ja sysimustan värisiä päiviä. Meitsiä ei kyllä vesisateet haittaa kun silloin pääsee aina suihkuun lenkin jälkeen. Mikään ei oo hyvän aterian lisäksi niin rentouttavaa kun turkinlämpöinen suihku.

On tässä vähän äksöniäkin ollut, siis isännällä ja mammalla. Ne oli torstai-iltana Linnanmäellä. Joo ei näillä keleillä missään vuoristoradassa vaan siellä Piikokki teatterissa. Ne oli katsomassa semmosta jarkkotamminen showta. Mamma kertoi seuraavana päivänä että oli tosi hyvä show, hauska ja koko ajan tapahtui. Isäntäkin kehui showta mutta sillä oli myös ihan muuta äksöniä kun mamma oli kadonnut kaksi kertaa siellä Piikokissa. 

Isäntä kertoi että eka mamman katoaminen tapahtui aika pian kun ne meni sisään sinne teatteriin.  Sopivat yhdessä että vessassa käyntien jälkeen tapaavat siinä vessan edessä olevan pylvään luona. Isäntä meni sovitulle tapaamispaikalle mutta alkoi huolestumaan kun mamma ei tullut treffipaikalle vaikka oli jo aika kauan aikaa kulunut. Isäntä mietti jo että pitää soittaa mamman puhelimeen että onko kaikki ok. Siinä samassa isäntä sattui katsomaan olan yli taakse ja huomasi tutun näköisen punaisen paidan. Mamma seisoi pienen pystypöydän äärellä onnellisen näköisenä, pieni shampanjapullo edessä ja lasi huulilla. Isäntä oli mennyt mamman luokse ja kysynyt että eikös meidän pitänyt tavata siellä vessan edessä. Mamma vaan tuumasi että pakko oli mennä baarijonoon varmistamaan että saa juoman ennen kuin tulee merkkiäänet siirtyä katsomoon. 

Niin se toinen katoaminen tapahtui shown jälkeen. Isäntä oli sanonut ritarina mammalle että odota vaan tässä lähimmän ulko-oven kohdalla niin se hakee molempien takit narikasta. Arvatkaa mitä...isäntä tuli takit kädessä narikasta niin mamma oli kadonnut! Isäntä lähti kävelemään ympäriinsä ja tovin kuluttua oli taas bongannut tutun punaisen paidan. Mamma oli nyt sen pääesiintyjän Jarkon kainalossa ja antanut kännykän jollekin vieraalle ja pyytänyt ottamaan valokuvan. Isäntä sano että mamma oli niin iloisen näköinen ja posket paidan värisenä siinä poseerannut että odotti rauhassa ne takit käsissä. 

Isäntä sano vielä mammalle että oli niin hyvä show että haluaa lähteä toistekin mutta sillä ehdolla että mamma pysyy sovitussa eikä haahuile omia polkujaan.
"Ai oli tosi hyvä jarkkotamminen show....mitä mitä mamma katosi kaksi kertaa??""Miten meitsi ei oo yllättynyt noista mamman haahuiluista....katoileehan se tuolla lenkeilläkin ihan tutuilla reiteillä"

"Olipas kurainen lenkki mutta meitsille tää on luksusta kun pääsee suihkuun"


"Mamma tosi hyvät suihkunpaineet mutta ehkä ihan pikkasen lämpöä lisää, kiitos"

"Aaaah nyt on lämpökin kohillaan!"

"Oho mamma kävi punnitsemassa itsensä ja tuo lukema jäi näkyviin..."

"Onkohan mamma huomannut että sen lomanjälkeinen dieetti ei ole toiminut....miten se sanoisi silleen hienovaraisesti ettei sille tuu paha mieli..."

"Mamma oot lihonut sun dieetin aikana!"

12 kommenttia:

 1. Hehe, on sulla liukasliikkeiden mamma, Nero! Sano hänelle, että me halutaan nähdä yhteiskuva sen imitaattorin kanssa.
  Sinä olet rohkea, kun uskalsit kommentoida mamman puntarilukemaa. Minä yritän aina katsoa muualle, kun Palvelijatar hyppää vaakaan. Saattaisin vahingossa purskahtaa hörönauruun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sen mamman on välillä kuulla totuus kun dieetit ei toimi.
   t. Nero

   Poista
 2. Nautiskelet suihkussa ihan selvästi! En kyllä ymmärrä, kun mulla jotenkin jähmettyy tassut aina, kun niitä pitäis siirtää kylpyhuoneen suuntaan...

  VastaaPoista
 3. Joo suihkussa seisoskelu on tosi rentouttavaa.
  t.Nero

  VastaaPoista
 4. Kylläpä osasitkin valita ne kauneimmat ja hienovaraisimmat sanat asian ilmaisemiseen! :D Suihkuttelu voi näköjään olla myös kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin päässyt suihkuun harva se päivä kun niin paljon sataa vettä.
   t.Nero

   Poista
 5. Tommosia noi mammat on, haahuilijoita ja eksyjiä, Nero-kuoma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää olla valmiina ottamaan itse ohjat kun mamman kanssa lenkkeilee.
   t.Nero

   Poista
 6. Kyllä oot melekonen suihkumestarj :) Meekäläestä ee sua ku kantamalla sinne veen alle.
  Mammat on kummallisija otuksija, niiston jiännä suuntavaesto tehessä poekkeen :) Oon huomanna meelläe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin mamman pitäis osata erottaa pohjonen ja etelä niin auttais pikkasen siinä suunnan ottamisessa.
   t.Nero

   Poista
 7. Onneksi oli punainen paita, niin mamma löytyi hyvin! Söpön vesihöyryisiä spa-kuvia susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä että mamma tykkää punasesta ja pinkistä niin on helpompi löytää kun se haahuilee
   t.Nero

   Poista