sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Kevättä ilmassa


Tänään meille tuli kevät! Aurinko lämmitti ja meitsi halus heti kuistille nauttimaan välipalaa. 
Mammalla taas kesti hetken lenkin jälkeen ennen kuin se tajus että meitsin peti pitää raahata aurinkoon. Onneksi se tajus ennen auringonlaskua ettei mennyt hukkaan eka kunnon auringonpaiste talven jälkeen.

Meitsillä on kuulemma enää neljä herätystä ja sitten on pidennetty viikonloppu. Toivottavasti sielläkin aurinko paistaa. No jos ei paista niin yksi asia on ainakin varma, ne lomalaisen ylimääräiset välipalat. Niin ja ylimääräiset päivänöpöset koko porukalla. 

Kivaa sunnuntaita kaikille, mamma sano että tänään on naistenpäivä niin naisillekin kivaa sunnuntaita. 

Meitsi raportoi sitten sieltä pidennetyltä viikonlopulta onko aurinko paistanut ja palvelu ollut asianmukaista. "Kevään merkki kun tuoksutkin on enemmän tuoreen tuntuisia"


"Älä nyt mamma kiristä sitä hihnaa kun meitsi sai rinteestä aika maukkaan vainun"


"Tuolla taitaakin olla pihassa aika nätti nuorikko, häntäkin heiluu kutsuvasti....voisitko mamma irrottaa sen hihnan hetkeksi"

 
"Joo oli mamma oikein kiva lenkki.....öööö mitäs lemmikki haluaa tehdä kun aurinko paistaa kuistille ja on välipalan aika....vink vink"


"Ihan oikein arvattu että lemmikki haluaa lenkin jälkeen välipalan....muta missä se haluaa sen nauttia kun aurinko paistaa!?"


"No tajushan se mamma monen vinkin jälkeen"

8 kommenttia:

 1. Selvästi on kevättä ilmassa, kun aurinko paistaa ja tuoksuu tytöille. ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt on jänniä kun ne tuoksuu keväällä paremmalle kun talvella.
   t.Nero

   Poista
 2. Hyvin olet mamman siellä kouluttanut. Mulla on vielä työmaata tämän oman ihmiseni kanssa. Vaikka hoksaisi mitä vihjailen niin tuppaa aika vikkelään unohtamaan mitä pitikään tehdä.
  Erittäin hienoa pidennettyä viikonloppua teille neljän herätyksen päästä. Toivotaan, että tapaat hehkeitä neitoja ja saat luksuspalvelua majoituksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi jo odottaa viikonloppua, oon vähän vaklaillut niin mamma on jo kantanut kaupasta herkku kuivamuonaa ihmisille ja meitsille.
   t.Nero

   Poista
 3. Joskus nuo mammat tarvihtoo usseemman vinkin ennenku männöö asijat perille :) Vuan ompa sielä jo toellaannii kevväestä! Tiälä vielä lunta piisoo eekä muata näy.
  Hirveen mukavata pitennettyvä viikolloppuva teelle sinne! ja toevottavasti sielä palavelu on jootusata...ettee tarvihe pitkee aekoo vinkata ennenku toemii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalle sitten reklamoin heti jos palvelu ei pelaa.
   t.Nero

   Poista
 4. Kyllä lemmikkiä pitää vähän passata! <3

  VastaaPoista