torstai 5. toukokuuta 2016

Kaikki tykkää kesästä

 
Kesä saa ihmeitä aikaan. Jo toinen blogi samana päivänä...mutta kun on niin paljon kerrottavaa ! Ensinnäkin näin pitkästä aikaa naapurin Eetun ja toiseksi sain  kesäisiä kuvaterkkuja sukulaisiltakin. Kuvaterkut tuli Oili-ketulta ja Novalta, siltä varsajätkältä. Kaikki on nyt herännyt talviunilta ja iloitsee kesästä, juttuja riittää niin paljon että pitää kertoilla sukulaisillekin kun kaverit ei ehkä jaksa kaikkia kuunnella.
 
Mulla olikin paljon juttuja kerrottavana Eetulle kun ei paljon talvella nähdä. Tuli nyt illalla mieleen että kerroinkohan liikaa vaan omia juttuja, en muistanut kysyä Eetun kuulumisia.
No ensi kerralla sitten keskitytään Eetun seikkailuihin.
 
"Moikka Eetu ! Kivaa kun on kesä !
 
 
"Tykkäätkö Eetu näistä kesäkukista, meitsi tykkää katsella ja mun yksi lempinimi on kukkaisbulldoggi...joo ei ehkä yllätä mut se on mun mamman keksimä"

"Mulla on Eetu omituisia sukulaisia. Toinen pukee liivit päälle helteellä ja toinen kieriskelee suihkun jälkeen hiekassa.

"Moi Nero ! Kesäterkut veneestä ! Ootkos vasikka laiduntanut kun on jo ruohokin vihreenä !"

"Ei tää pelkkää lomailua ole, pitää olla myös merivahtina valmiina pelastamaan jos mun mammalta putoo huulipuna tai hiusharja veteen"

"Kesäterkut Nero sinne ! Meillä on se ero että vaikka molemmat käy helteellä suihkussa niin vain meikäjätkä saa luvalla kieriskellä kosteana hiekalla !"


"No on sulla Nero kyllä omituisia sukulaisia"
"Heippa Nero mun pitää mennä kun käsky kävi alapihalta. Nähdään taas aidan luona viikonloppuna niin kerron sitten omat kuulumiset"
12 kommenttia:

 1. Kiva kun olet nähnyt Eetun ja saanut kuvaterkkuja "ketulta" ja "varsajätkältä". Oletkos koskaan koittanut, mitä mamma sanoo, kun menet suihkun jälkeen hiekkaan pyörimään? -Ei taida kantsia kokeilla =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koittanut tota kieriskely-juttua mutta kiitos vinkistä !
   t. Nero

   Poista
 2. Niihhän seon että ystävät suapi valita vuan sukulaesija ee :) Vuan iha on mukavannäköstä sakkija nuo sukulaeses. Tuon hiekassa kierimisen kyllä ymmärrän vuan tuota venneessä olloo en. Hui...vettä jokapuolella jossa kastuu!
  Teellä on sielä kyllä jo ihan tääsj kesä.Nuimpaljo vihreetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vihree kesä on jo ja mamman pihakukatkin sinnittelee.
   t, Kukkaisbulddoggi Nero

   Poista
 3. Meistä sun pihan ihanimmat kukat on nuo valkovuokot. Meillä kun semmoisia ei oo. Ja kyllähän sä niitä yhdessä kuvassa nuuskitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on parhaita noi valkovuokot ja niitä on meidän pihalla paljon.
   t. Nero

   Poista
 4. Hauskat kuvaterveiset! Kesä on ihanaa aikaa. Onneksi se tuli tänä vuonna näin aikaisin. Tapaatteko tuon Eetun kanssa aina vain aidan läpi, vai oletteko joskus myös samalla puolen aitaa? Hän on myös komeannäköinen kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me välillä oltu Eetun pihallakin leikkimässä ja lenkillä välillä törmätään ja kuonotellaan
   t. Nero

   Poista
 5. Komea Nero😍 täällä sinua kovasti seuraa AB Boris, ikää hurjat 5 kuukautta😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina & Boris, kiva kun seurailette seikkailuja.
   Nyt mun mamma näki Boriksen kuvan ja huutaa tuolla että
   hauva-vauva-kuume iski !
   t. Nero

   Poista
 6. Ihanaa, täällä olikin paljon söpöjä blogivierailijoita - Eetu, kettu ja varsapoitsuli! <3 Ja kukkaisbulldoggihan on tietty aina huippusöpö!

  VastaaPoista