keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kurkut kipeinä


Mammalla on kurkku kipee. Isännällä oli viime viikolla sama juttu mutta tää on eri virus koska isännällä meni ruokahalut ja mammalla lisäänty.

Käytiin tänään iltalenkki mamman kanssa, se höpötti koko matkan että vaikea puhua kun on kurkku kipee. Sitten kun päästiin kotiin niin se kerto sillä kipeellä kurkulla kaikki herkut mitä tulee illalla syömään että paranis nopeemmin. Siihen lääkeherkkulistaan kuuluu ainakin chilikanaa, jäätelöä ja ehkä yks isännän suklainen proteiinipatukka.

Toivon että mamma paranee nopeesti, ettei tarvii sillä kipeellä kurkulla kailottaa montaa päivää.


"Aika kovalla äänellä se pystyy tolla kipeällä kurkulla kertomaan illan lääkeherkuista ja vielä jääkaapin ovi auki...ettei vaan ole sen takia vilustunut kun on viileää jääkaappia avannut niin tiuhaan tahtiin""Herkullisen  näköinen tuo illan ensimmäinen lääkejäätelöannos, ihme mamma että sait mahtumaan koko annoksen  noin pieneen ruokalautaseen"


"Kato mamma mullakin on kurkku niin kipee ettei voi pitää kieltä suussa, saanko oman lääkejäätelöannoksen ?"

"Heh...siellä se nyt kauhoo meitsille annosta...on se vaan niin helppo tapaus"


18 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Kauhean hyvä ettei teidän mammalla mennyt ruokahalu! Meidän ihminen sanoo aina, että sitä on kuollut sitten jos ruokahalu menee. Se kai koskee kumminkin vain naisihmisiä tai sen kaltaisia.

  On muuten voinut vilustua, jos on pitänyt jääkaapin ovea auki paljon. Sieltä tulee kylmää. Ja meillä ainakin tuo aina miesihmiselle huomauttelee, ettei saa pitää jääkaapin ovea auki kauan.

  Tosi hauska istuma-asento sulla. Kävisi joogasta. Joogaatteko te koirat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi joogailee, pysyy edes yksi meidän perheestä notkeena
   t. Nero

   Poista
 2. Voi mamma ressukkaa! Ku nyt malttais olla hiljaa, ettei rasita kurkkuu liikaa. Saithan jäätelöö, ku niin anovasti pyysit, aika velmu oot Nero! Pikaista paranemista sinne teiän porukoille t. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaniljajäätelöä tuli tälle kurkkupotilaalle
   t. Nero

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Jääkaapista hohkaa aika kylmää ilmaa naamalle. Naiset ei kai hoksaa sitä enää, kun aukovat ovea triljoona kertaa vuorokaudessa. Mulla ei ole mitään tietoa miltä jäätelö maistuu. Voisi Palvelijatar edes kerran sitä kotiin ostaa, että pääsisin maistelemaan.
  Tuo istuma-asentosi tosiaankin on ihan joogaa. Taitava olet, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen on se pakastin missä on ne jäätelöt, sekin ovi aukeaa viikonloppusin ja arkisin, ei ihme että on kurkut kipeet
   t. Nero

   Poista
 4. Vai on isännällä ja mammalla eri virus, kun toisella maittaa ruoka ja toisella ei =D. Joo, tuosta sen kyllä tietää.
  Kai sait lääkejäätelöä, kun sullakin on noin kurkku kipeänä, ettei kielikään sovi suuhun =D

  Tosi kiva istuma-asento =D

  Pikaista paranemista teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma kiittää toivotuksista, hyvin sillä puhee kulkee vaikka kurkkuun koskee
   t. Nero

   Poista
 5. Sinä se et ainakaan ole liian levoton lootusasentoon. :D Tai siltä tuo melkein näyttää...
  Jäätelö on siitä ihmeellinen aine, että se auttaa suurimpaan osaan kuviteltavissa olevista vaivoista! Ainoastaan kova hammaskipu taitaa olla sellainen, että siinä vaiheessa, kun Emäntä harkitsi käyttävänsä jäätelön ensin mikrossa, hän päätti sittenkin jättää jäätelön myöhemmäksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa lootusasennossa on hyvä samalla venytellä kun vahtii mamman herkkupaloja
   t. Nero

   Poista
 6. Kih hih hih... lääkejäätelöannos. Kyä oot hauska veikkonen, Nero. Joo, ja tiätty lähetetään paranemisterkkuja sun äipälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kiittää ja meitsin mielestsä jätski on parasta jauhelihan jälkeen !
   t. Nero

   Poista
 7. Hyvät tropit teillä on käytössä, mutta toivotaan silti, että flunssa paranee pian! Voihan sitä terveenäkin sitten vähän jädeä sun muita herkkuja maistella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin kertoo että mun mamma se osaa herkutella kipeenä ja terveenä vaikka muka aina on dieetillä
   t. Nero

   Poista
 8. Jiätelöllä paranoo kaekki taavvit,paetsi mahataati. Sano äet. Piäsärky,kurkkukippee,kuume,niska kippee ja jopa jalan venähyssii :D Ihmeaene on se. Hyvä että saet oman osas sinnäe. Ku sillä jiätelöllä on semmonen ennaltaehkäsevä vaekutussii. Että jospa se mammas sillä saerastu ku ee ollunna muistanna tarpeeks sitä tankata :)
  Istumisasento on kyllä taejjokas sulla. Ee oo lonkat aenakkaa kippeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella että mamma on syönyt yliannoksen jäätelöä vuosien varrella ja sen takia tullut immuuniksi sen parantavalle vaikutukselle...
   Kivaa loppuviikkoa sinne !
   t. Nero

   Poista
 9. On se hyvä, että mamma noin helpolla antoi sinullekin jäätelöä. Taisi olla vähän niin kuin ennakkolääkitys, ettet tule kipeäksi. Kurkkukipu on meidän äipän mielestä kurjaa ja vielä se on onneksi kovalta flunssalta välttynyt. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on toiminut ennakkolääkitys, ei oo meitsille tullut nuhaa !
   t. Nero

   Poista