sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Super Tyttis

Joku voi muistaa mikä on meitsin Tyttis mutta kertaan nyt vielä kun kaikki ei ehkä ole lukenut niitä aikaisempia juttuja Tyttiksestä. No oikeestaan mulle toi Tyttis on vaan matto joka on sopivasti meidän huushollin puolimatkan krouvissa niin siinä on kiva loikoilla silloin kun ei lepäile omalla pedillä tai isäntäväen sängyllä. Onhan siitä kieltämättä tullut aika läheinen ja semmonen turvallinen kun on omat tuoksut ja vähän karvojakin siellä minne imurin teho ei riitä.

Silloin kun eka Tyttis meni vaihtoon niin kävin istumaan sen päälle ja osoitin niin mammalle ettei saa viedä pois mun mattoa, siihen se mamma alko nauramaan että onko tuo Nero sun tyttöystävä kun oot niin kiintynyt...Niin se on tuo mamman outo huumorintaju ja siitä lähtien sen huoneen matto on ollut meitsin Tyttis.

Arvasin heti mistä on kysymys kun nykynen Tyttis oli viikonlopun tuulettumassa ja mamma puhui jostain huonekaluliikkeen supertarjouksesta. Niin se mamma sitten huomas meitsin huolen ja lupas taas ettei nykyinen Tyttis lähde kokonaan pois, se muuttaa vaan vähäksi aikaa autotalliin. No edellinen on ollut pari vuotta siellä autotallissa niin kyllä saan heittää pitkät jäähyväiset myös nykyselle."En haluu uutta Tyttistä, tästäkin on tullut jo liian raikas kun on monta päivää tuuletettu !"


"Voithan mamma ostaa sieltä supertarjouksesta vaikka uuden skumppalasin alustan niin saat toteuttaa sitä ostosviettiä"

"Sieltä ne nyt tulee kaupoilta...varmaan joku Super Tyttis mukana"

"Ällälläl....en ehkä tuu katsomaan uutta Tyttistä..."

"Hei täähän on ihan liian ohkanen...ei ihme että oli tarjouksessa !"

"Ei...ei...ei...rumakin kuin mikä !"

"Jaa ei oo nyt vaihtoehtoja...no asettele sitten ihan keskenäs paikoilleen"

"Ai häntäluuhun sattuu !"

"Vai niin....näillä mennään..."

"Ehkä tähän sitten tottuu kun saa ensin hieman tuoksuja ja karvoja tartutettua"


12 kommenttia:

 1. Kauniilta se matto kuitenkin näyttää allasi! Eiköhän se ala tuntua omalta, kunhan karvat tarttuvat siihen kiinni. :)

  VastaaPoista
 2. Toi uusin Supet Tyttis sointuu sun väreihin. Huamasikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoitte, nyt ei mamma varmaan huomaa jos syön siinä raakaluuta tai hammastikkua
   t. Nero

   Poista
 3. Oekee on kaanis tuo uus Tyttis. Vuan vaha laehallaenen.Nuin niinku torkkuja uatellen ja entisseen verraten. Toevottavasti ee äkikseltää sivut kippeyvvy siinä :) Värj on kyllä hyvä, siinei paljoo karvat erotu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi nyö kyljet olla pikkasen kipeinä kun eilen monta minuuttia siinä makoilin
   t. Nero

   Poista
 4. Vai oot saanunna uuden tyttiksen. Nättihän se on. Ei siitä mihinkään pääse, mutta aika keljua, jos häntäluuhun noin kovasti sattuu, että ilme menee noin tuskaiseksi. Ilmeestä puheenollen, niin jos minuun katsotaan noin anovasti, kuin tokassa kuvassa katsot, niin ilman muuta olisin jättänyt tyttiksen liikkeeseen ja ostanut ne skumppalasin aluset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon noilla leuka-polvelle-ilmeillä saa, herkkuja ja lelujakin...ei vaan tehoa näköjään Tyttis-asioihin.
   t. Nero

   Poista
 5. Hyvin aloitit uuden Tyttiksen kotiuttamisen! Onpas hän soma, kun on perhonenkin kyljessä. Ja vähän kun vuoraa karvalla, niin pehmenee kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vihje tuo karvalla vuoraaminen, kiitos !
   t. Nero

   Poista
 6. Vai jouduit sä luopumaan Tyttiksestä. Uuden kanssa opettelu kyllä kestää hetken, mutta luotan että saat koulutettua siitä yhtä hyvän kuin edellisestä. Tai sitten vaan alat repiä tuota reunassa olevaa ommelta niin matosta tulee äkkiä sellainen, että edellinen Tyttis tulee takas. Tuo kakkoskuva on sinusta kyllä ihan mahtava. (Äipän mielestä ainakin)t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli Eka ihan kullanarvoinen neuvo tuo reunan repiminen, alan tosi toimiin jo tänään !
   t. Nero

   Poista