torstai 27. lokakuuta 2016

Bulgarialainen lenkki


Mamma tuli eilen töistä kotiin niin se kehui isännälle että oli ollut tehokas aamujumppa. Niillä oli joku uusi liike siellä, sen nimi on bulgarialainen kyykky. Mamma oli ihan tohkeissaan kun oli tehnyt paljon niitä kyykkyjä ja nyt kuulemma lihakset kiinteytyy oikein kohisten.

Tänään mamma tuli töistä ja huuteli meitsille heti ovesta tullessa että onpas ulkona koiranilma. Meitsi tietää minkälainen on koiranilma, se on just sellanen kun koira haluu jättää lenkin väliin ja käydä vaan pikaisesti asioimassa takapihalla.

Mamma tietää, että meitsi ei tykkää vesisateesta. Sitten sade olis  kiva jos se tulis taivaalta tassunlämpöisenä niin kuin suihku kotona. Eipä tuo välittänyt meitsin takapihatoiveista, pakko oli lähtee viemään kävelylenkille. Vettä tuli alkumatkasta aika paljon ja vaikka sade loppu puolessa välissä lenkkiä niin mammalla huurtui silmälasit eikä ollut paperia mukana. Siinä se tuli melkein sokkona meitsin perässä ja huuteli ettei saa nyt oikeesti Nero vetää kun en näe minne astun.

Tuohon yhdistelmään kun lisää vielä sen bulgarialaisen kyykyn niin olipas aika omituinen lenkki tänään. Meinaan mamman alakroppa oli mennyt ihan jumiin niistä kyykyistä ja se köpötteli todella hitaasti ja vaappuen siellä hihnan päässä.

Onneksi ei tullut ketään tärkeitä kavereita tai tyttökavereita vastaan lenkillä, pikkasen olis hävettänyt se huurulasinen mamma, joka köpötteli sokkona meitsin perässä ja huuteli ettei saa vetää !


"Ai koiranilma ! Avaa mamma taka-ovi niin käyn hoitamassa asiat takapihalla pikaisesti !"


"Sitten kun oon käynyt takapihalla voisin ottaa siankorvan ja laita mamma vaikka hauskat eläinvideot pyörimään !""Ootko nyt tosissas...ulos...siellä on ihan koiranilma"


"Parempi käydä tähän mammalle maamerkiksi jos se ei vaikka näe tätä kantoa huurulasien takaa"


"Näkeeköhän se tän kiven..."
"Varo mamma ettet törmää, joku on laittanut kakkapussin puunoksalle !"


"Loppu hyvin kaikki hyvin, onneksi ei ollut tuttuja reitillä"


14 kommenttia:

 1. Onneks piäsittä turvallisesti kottiin! Ja hyvä ku varotit siitä kivestä, siihe oes suattanna huurulasinen naesimmeenen kyllä kompastuva :) Reelummampuoleenen kakkapussi olj oksalla roekkumassa...oes ollunna meleko haaska nähä minkälaesen elävän pussukka siinä kiikku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsikin vähän katteli sitä kakkapussia, ei mulla kyllä noin isoja kavereita oo tuttavapiirissä
   t. Nero

   Poista
 2. Hyvä kun teit noita maamerkkejä mammaa varten, ettei köpötellyt kiviä ja kantoja päin.
  Tekikö sun noin paljon mieli siankorvaa, että suukin meni noin hauskasti kuin toka kuvassa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se suu aina kovasti napsaa kun miettii siankorvaa
   t. Nero

   Poista
 3. On se kyllä kumma miksi niiden ihmisten on pakko raijata meidät vesisateeseen. Kävin tänään portin kohdalla puskan alla pissalla ja käännyin takaisin sisälle. Askelia tuli kymmenkunta. En kyllä halua ihoni kastuvan kylmällä vedellä. Lumisade on asia erikseen. Silloin voidaan ulkoilla vaikka kuinka kauan. Tosin nyt ei voi lähteä pihalta kauas, kun varastossa on luita. Ettei Jäbä vaan anna niitä muille koirille.
  Mukavaa viikonloppua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lumi ja paljon sitä, meitsi lähtee heti ulos tekemään lumitanssin. Kivaa viikonloppua sinnekin !
   t. Nero

   Poista
 4. Norsun kakkapussi? Kovasti hyvästi huolehdit mammastasi lenkillä. Sellaiset bulgariankyykyt kuulostaa melko rankoilta. Ei ihme jos ihminen menee maitohapoille. Minun Palvelijatar on ihan tönkkönä jo parin ylimääräisen portaan kipuamisen jälkeen. Sehän onkin jo vanh... virtty... varttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon Parek kuullut ettei noi emännät vanhene ollenkaan, siis niiden omasta mielestä. Kivaa viikonloppua !

   Poista
 5. Joku oli nyt erehtyny varmaan kakkapussin ja varastoon menevien kesäkuteiden säkin kanssa...
  Bulgarialainen lenkki on siis sumussa tarpomista koivet jäykkinä. Tuttu juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan oli joku sekaannus ton kakkapussin kanssa kun ei oo norsuja näkynyt meidän reiteillä
   t. Nero

   Poista
 6. Tosi hyvin huolehdittu mammasta lenkillä! Ihmiset on outoja, kun eivät osaa harrastaa liikuntaa kohtuudella. Ei meillä koirilla ole koskaan jalat jäykkinä juoksemisesta tai kaivamisesta! Meidänkin Emännän kulkemista saa välillä hävetä, kun se on nostellut kahvakuulaa enemmän kuin jaksaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kahvakuula kuulostaa tutulta, on meillä vissiin köpötelty joku kahvakuulalenkkikin
   t. Nero

   Poista
 7. Kyä sä oot tosi monitoimimusti, Nero, ku tolleen osaat toimii maamerkkinä ja oppaana. Äippäs saa olla susta tosi ylpee.

  VastaaPoista