lauantai 14. tammikuuta 2017

Hiilareita vai proteiinia

Ohhoh...nyt on jo viikonloppu ja meitsi ei oo ehtinyt laittaa mitään raporttia viikolla. Se vaan menee jostain kumman syystä niin että kun mammalla on kiire viikko niin meitsilläkin on tosi puhuria.

Mamma sano tänään iltalenkin jälkeen että kiva vaan olla ja rentoutua, vain yksi ajatus mielessä. Kai se yksi ajatus on mamman mielestä saavutus vaikka vilkkaana kautenakin sillä on korkeitaan kaksi ajatusta yhtä aikaa.

No mutta se yksi ajatus tänään tarkoitti mammalle jäätelöannosta, punaviinilasillista ja semmosta juorulehteä.

Joko ehditte miettiä että mitäs sitten isäntä tekee...no se on kisaamassa jossain ässämkisoissa, voimannostoa.  Meitsi luuli joskus että isäntä on semmonen teräsmies tai hulkki ja jaksaa nostaa vaikka kuinka painavaa taakkaa...no vähän himmeni taika kun ei jaksanut mammaa nostaa viime viikolla  ojan yli. Sano mammalle että paikat menee jumiin ennen kisoja jos liikaa rehkii.

Täällä me mamman kanssa kannustetaan isäntää ja kerätään niitä hiilareita, jos oikein muistetaan niin se on tärkeintä jos haluaa mitalin kaulaan.
"Menikö se mamma oikeeesti niin että jos me kerätään hiilareita niin isäntä pärjää paremmin ässämkisoissa ?"


"Jotenkin vaan muistelen että isäntä sano että protskua ja lepoa eikä yhtään hiilareita ennen kisoja"

14 kommenttia:

 1. Hih, toivotaan kuitenkin, että hiilarit ja protskut ovat olleet isännällä kohdillaan - vaikka ne ehkä olikin vähän vinksallaan kotijoukoilla ;) Palvelijatar lipittelee täällä omaa punkkuannostaan, jäätelö vain puuttuu. Minä nautiskelen kanankaulasta barffina ja olo on ihan siedettävä, vaikka on perjantai ja kolmastoista päivä. Kivaa perjantai-iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kuulemma oo niin justiinsa, sano mamma kun sekotti hiilarit ja protskut
   Kivaa lauantaita !
   t. Nero

   Poista
 2. Toevottavasti pärjäs isäntä sielä kisoessa :) Kummattii on tärkeitä kyllä rakentipa sittä millä keenolla hyvvään sitä roppoosa. Ja reenaesj. Meelläe keskittyy enämpi tuoho jiätelöpuolelle. Hyvästi tuo on äet silläe suanna muokattuva roppoosa :D
  Mukavata viikolloppuva teelle koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisat on vielä kesken, ainakin omia ennätyksiä tehnyt jo eli hyvin menee.
   Kivaa viikonloppua sinnekin jäätelön ja lauantailuun parissa
   t. Nero

   Poista
 3. Just noin se menee, että hyvien kannustusjoukkojen kannattaa levätä ja tankata. Niin mekin aina osallistutaan talouden mieshenkilön maratoneihin, ja viimeksi tuli enkka tällä taktiikalla. :-D Jos se isäntä nyt tulee kotiin mitali kaulassa, niin tiedätte, kenien ansiota se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mamma kerto että kun se juoksi ekan maratonin niin 30 kilsan kohdalla alkoi jalka pikkasen painamaan...sitten se mietti että enää vähän yli 10 kilsaa ja pääsee syömään nakkeja ja juomaan punkkulasillisen. No maratoni taittui ihan hyvin loppuun saakka mutta kotona ei ollutkaan niitä nakkeja. No mamma meni saunaan, joi kaksi semmosta greippijuomaa ja tilas ison pitsan. Ei mennyt kuulemma suositusten mukaan se kehon palauttaminen maratonin jälkeen mutta ihan selvis tollakin palautustaktiikalla
   t. Nero

   Poista
 4. Kuis kävi kisoissa? Ainaskin mamman kaa kovasti osallistuitte ja kannustitte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SM-pronssia tuli ! Me kotijoukot ollaan tosi ylpeitä !
   t. Nero

   Poista
  2. Vautsi vau! Onnea isännälle! Hyvin olivat näköjään myös kotijoukot hengessä mukana hiilareineen. ;)

   Poista
  3. Kotijoukkojen osallistuminen on tärkeetä, hillareihin luotetaan ja sehän toimi nyttenkin
   t. Nero

   Poista
 5. Täällä onkin viikonlopun aikana tapahtunut vaikka mitä Kilpailtu on ja kannustettu. Hyvin pärjätty, joten isot onnittelut siitä. Kuis olis mahtanut käydä ilman kannustusjoukkoja??? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiilareista olis voinut tulla vaje ilman kannustusjoukkoja
   t. Nero

   Poista
 6. Me pidetään täällä peukkuja teidän isännälle, että kisat menee hyvin! Ehkä se nostaa sitä emäntää sitten, kun tulee kotiin. Ei tarvitse pelätä paikkojen jumiutumista. Eikun, nyt me luettiin noita aiempia kommentteja ja mekin jo onnitellaan teidän isäntää hienosta saavutuksesta! Kisathan olikin jo ohi! Mukavaa viikkoa edelleen, kiirettä se on aina meidänkin äipällä. Ei ehdi paljon edes kommentoida. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonjatkoa sinne, kiirettähän se taitaa kaikilla pukata, just ja just ehtii hiilareita tankata
   t. Nero

   Poista