tiistai 24. tammikuuta 2017

Sirkustemppuja

Tänään oli vielä valoisaa kun mamma tuli töistä. Se oli ihmeen pirtee. Näin heti sen naamasta että nyt on joku juoni mielessä.

Mamma tyhjensi kauppakassin ja otti sieltä nakkipaketin. Ensin luulin että sillä vaan on taas nakkipäivä ja laittaa ne iltalenkin jälkeen mikroon lämpiämään ja keittää riisiä. Hämmästys olikin suuri kun se jätti nakkipaketin pöydälle ja virnuili meitsille "nyt Nero testataan pitkästä aikaa osaatko vielä mitään temppuja"

Heti tiesin mistä mamma puhui. Se opetti meitsille monta vuotta sitten kaikenmaailman sirkustemppuja. Kyllä meitsi osaa vielä ne kaikki mutta luulin että oon jo eläkkeellä eikä tarvii enää temppuilla.


Ensin meinasin tehdä super-juntturat enkä suostua mihinkään temppuun mutta jotenkin se nakki mamman kädessä sai toisiin ajatuksiin. Ainut mitä en suostunut tekemään on "orava". Olin just tehnyt "odota" tempun ja saanut nakin niin pikkasen oli vatsa vielä täynnä. No katopa ja kuuntele tarkkaan se 'orava' video niin kuulet miksi meitsin vatsa ei taipunut orava asentoon.

"Maahan"
,

"Istu hännän pesun jälkeen"


"Pyörry"


"Odota"

"Ilmavaivainen orava"

20 kommenttia:

 1. Huikeita temppuja. Meidän mielestä tuo "pyörry" oli paras. Se meni tosi lahjakkaasti. Ihan voisit johonkin elokuvaan hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä idea vaikka Walt Disneyn *pyörtyilevä bulldoggi*
   Siellä olis varmaan hyvät nakkipalkat
   t. Nero

   Poista
 2. Sää olet tosi taitava! Pyörtyminen oli vaikuttavaa kyllä. Mutta eikö tuo odottaminen ole aika katkera koetus? Mun on kanssa pitänyt osata odottaa, mutta mun kuonon päällä ei ollut mitään. Se nami oli lattialla mun edessä, ja siinäkin oli kestämistä!

  Se on kyllä totta, että ei voi mennä oravaa, jos vatsa on täynnä. Ei niin että tietäisin miten oravaa mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika pitkä aika odottaa nakkia mutta ehkä vähän motivoi kun sitä voi samalla katsella tossa silmien alla ja tietää että sen saa kun menee vielä hetki
   t. Nero

   Poista
 3. Huimia temppuja nakkipalkalla! Pyörry oli oikein vaikuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakkipalkalla voin joskus tehdä oravankin mutta nyt oli ilmavaivoja niin jäi toiseen kertaan. Niin se orava on toi mikä on nyt viikon kuvassakin
   t. Nero

   Poista
 4. Toi pyörry temppu oli minustakin tosi hyvä. Odota-hommaa pidän kyllä kiusaamisena. Herkku siinä kirsun päällä eikä saa ottaa. HUH! Täytyy vielä illalla katsoa vähän paremmin äänten kera. t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään kiusaamista, meitsi joutuu kyllä odottamaan aina aamu- ja iltaruokaakin ja kesällä grillimakkaraa grillistä ihan kirsun edessä, on ne pitkiä sekuntteja tai minuutteja mutta hyvää kannattaa odottaa
   t. Nero

   Poista
 5. Vau! Hienoja temppuja! Varsinkin tuosta herkku kuonon päällä odottamisesta ollaan todella vaikuttuneita! Ei taitaisi näiltä mäykyiltä onnistua tämän maailman ajassa. Teillä tuo "pyörry"-käsky on vähän salonkikelpoisempi, kun meillä käytetään samasta liikkeestä sanoja "Pum! Kuole." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais meitsilläkin pari vuotta sitten ekat kirsu-nakit mennä suoraan suuhun...siinä mitään odotettu...
   t. Nero

   Poista
 6. Kylläpä vaan oli kaikki taidot tallella. Eivät olleet unohtuneet. Eikä tuota oravaa nyt voikaan ilmavaivaisena tehdä. Sinä oikein kurkkasit että "mitä sieltä oikein tulee" =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kun ajattelin että jos mamma ei kuule ilmavaivaista oravaa niin osoitan sitten kuonolla mistä kiikastaa...
   t. Nero

   Poista
 7. Mahtavat temput kuomahyvä! :) Anteeks vuan mutta tuo ilimavaevanen orava kirvotti äetiltä naarut. Vuan se ee ookkaa oekeen semmonen tahikas immeenen. Tuo "oota" vuatii kyllä pitkee pinnoo vuan hienosti suoriuvvuit siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Iivari meitsi on tottunut että tommoset bulldogin ja oravan ilmavaivat saa naurun remakan aikaiseksi, mammakin aina nauraa kippurassa
   t. Nero

   Poista
 8. Ohoh, mitä sirkustunnelmaa täällä! :) Hienosti menivät temput, vaikka orava vähän pörisikin! Juju ei ikinä malttaisi odottaa nami kuonolla. Se jos mikä testaa, onko maltti valtti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ne oikeatkin oravat pörisee, ei vaan kuulla kun ne on niin korkealla puussa. Kivaa viikonloppua !
   t. Nero

   Poista
 9. ..mutta miten onkin komea nakki, sehän on älyttömän pitkä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitkä nakki on parhaan makuista ja kestää monta sekunttia syödä se
   t. Nero

   Poista