perjantai 23. maaliskuuta 2018

Aamuhäirikkö


Muistatteko kamut kun mun mamma alotti uuden työn pari viikkoo sitten. Siitä seuras meitsille semmonen rytmin muutos. Aikainen aamulenkki menee entiseen malliin isännän kanssa mutta mamma lähteekin töihin vasta tuntia myöhemmin kun aikasemmin. Se tarkottaa sitä että meitsin iltalenkki on siirtynyt tunnilla eteenpäin.

Mamma on alkanut hätistelemään meitsiä kello kahdeksan aamupissille vaikkei ois ees hätä. Mamman teorian mukaan meitsi jaksaa paremmin odottaa sinne iltalenkkiin kun se päästää (lue pakottaa) meitsin sinne takapihalle ennen kun lähtee itse töihin.

Siinä sitten aamukahdeksalta mamma herättää meitsin just kun oon saanut unen päästä kiinni aamulenkin ja aamupalan jälkeen. Meitsi ei välttis haluis nousta mutta mamma on sitkeä. Se nostaa meitsiä kainaloista ja sanoo että nyt Nero pissille ja sassiin ! Sitten valittaa että ristiselkään sattuu kun meitsi on niin painava.

Suostun sitten nousemaan ihan itse kun mamma lupaa pissin jälkeen palkinnon, kalkkunaleikkeen. 


"Jaahas mamma....isännän kanssa reipas aamulenkkki tehty ja aamupala nautittu...mitenkäs ois jukurtin jämät ?"


"Kiitof....pikkasen mamma laitoit vinoon fon purkin !"

"Pthyyy....mitä se mamma tuolla taas kiljuu kello kahdeksan aamupissistä....kohta Yksisilmä-Nallukkakin herää..."

"Onko mamma ihan pakko mennä takapihalle....meitsillä ei oo yhtään hätä !"


"On se mamma jäärä kun jotain päättää....no nostakoon sitten kaikki 40 kiloa tästä pediltä..."

"Mennään mennään mutta ei kyl oikeesti oo yhtään hätä"

"Huoh....takapihalle sitten vaan kun mamma pakottaa..."

"Kylmähän täällä on kun kesken unien herätetään"

"Myöhästä mamma....nyt tulee patiopissat !"

"En kyllä suostuis tähän jollei olis se kalkkunaleike palkintona"

"Hopi hopi mamma, Yksisilmä-Nallukka odottaa jo tirsa-seuraa !"

10 kommenttia:

 1. Joo, on se kyl outoo, että pissiminen on niin tärkeetä noille naisihmisille, suarastaan pakkomiälle, Nero. Meillä sama peli, vaik äippä onkin jo eläkkeellä. Niin, eikä saaha ees mitään kalkkunaleikkeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voin aina heittäytyä letkuksi sängyn päälle, mamma ei jaksa nostaa meitsiä pissikeikalle niin sen on pakko houkutella kalkkunalla
   t. Nero

   Poista
 2. Joo, ei sitä tajua, naisten ajatuksia. Minuakin raahataan aamuisin ainakin tuntia aikaisemmin ulos kuin itse haluaisin. Vaikka ei ole mitään syytä. Eikä palkkiosta kannata edes uneksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan Parek teet ens kerralla juntturat, ehkä Palvelijatar sitten ymmärtää että houkuttelupalkintoa ei ole mainittu
   t. Nero

   Poista
 3. Kyllä ee mittää kalakkunata tarjota meekäläeselle. Eekuvvuan pihalle vaekkee oes hätäkää. Eekä piäse tuppaan ennenku on ies tipan tirraattanna. Ihme hommoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsilläkin tulee välillä aamukahdeksan keikalla vaan tippa tai kaksi mutta mamman mielestä parempi kun ei ollenkaan
   t. Nero

   Poista
 4. Voi ei, ihan riipi, kun unenlämpöisenä laskeuduit portaat kylmälle pihamaalle... Mutta kannatti lirauttaa, kun sait noin hyvän palkkion. Ja ehkä nallukka on pitänyt pedinkin ihanan lämpöisenä, niin että voi palata hyville tirsoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksisilmä-Nallukka on uskollinen kaveri, siellä se oottaa sängyssä vaikka meitsin pitää välillä rampata takapihan pissalla.
   t. Nero

   Poista
 5. Kaksi aamupissaa?! Tuo olisi Lucy-neidin painajainen. Tarpeeksi kamalaa joutua aamulla yhdenkin kerran pihalle. Roni sen sijaan voisi ulkoilla loputtomasti. :) Hyvän palkan sait kuitenkin ulkona käymisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että vaadin kohta palkankorotusta, vaikkapa puolitoista kalkkunaleikettä. Kevään palkkaneuvottelut alkaa pian.
   t. Nero

   Poista