perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pääsiäisnoita

Hyvää Pääsiäistä kamut ! Meitsi vanittaa tosi paljon pääsiäistä. Isäntäväki on lomalla ja aurinko paistaa. Oli vaan pari tuntia tänään tylsää aamupalan jälkeen kun isäntä lähti salille ja mamma juoksulenkille. Sen jälkeen on ollut tosi paljon äksöniä,  takapihalla palloilua ja auringossa oleskelua.

Meitsi on kuullut kun ihmiset puhuu niistä pääsiäisjutuista. On pääsiäispupua, pääsiäistipua ja pääsiäispashaa. Se pasta vissiin muuttuu pääsiäisenä pashaksi, en muuta selitystä sille keksi. 
Sitten on vielä ainakin pääsiäismämmiä mikä näyttää samalta kun meitsin jutskat vatsataudin aikana.  On varmaan paljon muitakin pääsiäisjuttuja ihmisillä ja yksi tärkeä tuli vielä mieleen, se on pääsiäisnoita.

Meitsi on kuullut että pääsiäisnoita on vanha nainen, joka lentää luudalla. No tänään sattu semmonen erhe isännälle kun mamma siirsi pihalla luudan paikkaa... isäntä halus olla vitsikäs ja sano mammalle että kato pääsiäisnoita ! Mammaa ei naurattanut niin isäntä yritti pelastaa tilanteen ja sano että nokun pääsiäisprinsessaa ei oo olemassa.

Meitsi jäi vielä miettimäänn
tota pääsiäisnoita juttua. Mamma vois hyvin tehdä pääsiäisnoitakeikkaa ja tienata meille kesälomarahoja. Isäntä ei varmaan uskalla ehdottaa mammalle sitä lisätienestiä, voi olla että meitsikin on hiljaa ettei pääsiäisrauha häiriinny."Hyvää Pääsiäistä kamut, meitsi on pääsiäislomalla !"

"Jiihaa, pääsiäinen on bulldogin parasta aikaa !"


"Sieltä se pallo tulee....meitsi valppaana !"


"Sain kopin, hyvin heitetty isäntä !"

"Oho nyt kyllä leuat loksahti.....mikä ihme tuolta tulee....pääsiäisnoita ?"


'"Ootko mamma oikeesti pääsiäisnoita kun isäntä sano...."


"Hehe....meetkö mamma pääsiäisnoitakeikalle niin saadaan kesälomarahat kasaan ?"


"Mitä se mamma nyt mököttää....äijähuumoria isännän kanssa...."

"Sitä vaan mietin, että tuolla se mamma yläilmoissa lentelis pääsiäisnoitakeikkaa....""Se tuli mieleen että miten mamma osuis takapihalle kun laskeutuis...eihän se osu autolla parkkiruutuunkaan"
8 kommenttia:

 1. Hih, ehkä teidän miesten ei kannattais kovasti noitavitsailla mammalle. Naiset on aika herkkänahkaista sakkia. Mutt komee on tuo luuta! Hienosti nappaat pallon ilmalennosta, Nero. Hauskaa pääsiäislomaa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noitavitsejä kerrotaan tästä lähtien vaan kun ollaan isännän kanssa kahdestaan.
   t. Nero

   Poista
 2. Ups, nyt kukkii aika uskalias huumorin kevätkukkanen! :-D Mua vähän jännitti, miten tuon pallon kanssa käy, mutta onneksi ei kuulunut kops vaan lops. Pashaisaa ja mämmikästä pääsiäistä! Oot tosi cool noissa aurinkolaseissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla meitsi alkaa käyttää kylillä lenkkeillessä aurinkolaseja, ehkä tytöt huomaa meitsin sit paremmin
   t. Nero

   Poista
 3. Hahaha...anteeks...ehken ee kannata nuita noetajuttuja kovimpaljoo naesimmeesille ies vitsin varjolla sannoo. Neon joskus yllättävännii herkkänahkasija. Ite suavat kyllä sannoo vuan määppä sanomaan niille ni ee hyvä heelaha.
  Ilonen piäsijjäesloma näättää sulle olovan tulossa. Herkkuja ja pallopelijä :) Siättii on oekeen kelevolliset, aenahhii muanantaehi asti. Ilosta piäsijjäesenaekoo sinne! ps. Elä uneha aprillipäevee pyhänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aprillipäivä on muistaakseni huijauspäivä, voisin mammalta huijata pari ylimääräistä huikopalaa
   t. Nero

   Poista
 4. Joo-o, oikeen messevä pääsiäinen sulla näyttää olevankin, kuamahyvä. Aurinkoo, palloiluu ja erinomasia vitsejäkin sinkoilee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko ja palloilu on parasta heti ruokailun jälkeen.
   t. Nero

   Poista