sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Jännä metsälenkkiMeitsi kävi tänään metsälenkillä, mukana oli koko perhe. Mamma ei uskalla lähtee kahestaan meitsin kanssa tohon metsään kun se pelkää karhuja, niitä mitä ei oo ikinä näkynyt.

Meitsi pikkusen kiusoitteli mammaa että pysyy silläkin mielenkiinto koko matkan. Aina kun jäin nuuhkimaan pitkäksi aikaa maastoa niin mamma kyseli hätääntyneenä että onkohan Nero siinä karhun pissaa. No ei ollut karhun pissaa eikä sen isompaa jutskaa koko reitillä mutta kettu oli merkkaillut ja oman kylän koirat. 

"Ai mitä kysyit mamma...että mitäkö meitsi näkee tuolla kaukana....no karh...eikun ison ruskean lumikasan mikä liikkuu neljällä tassulla"

"Kaikki hyvin mamma, vitsillä meitsi vaan...ihan turvallista jatkaa matkaa !"

"Hei kukas tuossa on käynyt.....joku nelitassuinen...tummanruskea...isohko....karkeakarvainen...."

"Tuonne se on jatkanut matkaansa....""Hehe....mamman pienet silmät on nyt kahvilautasen kokoset...."

"Ei hätää mamma, se oli se oman kylän susikoira !"

"Hei nyt äkkiä täyskännös ja koko perhe kotiin !!! Rauhotu mamma ei se kiire johdu karhusta vaan meitsillä on jo hammastikun aika "

10 kommenttia:

 1. HAHAA, hyviä pelotusvinkkejä annoit Nero mulle metsälenkille. Mulla on täällä just samanlainen metsänneito narun toisessa päässä. Sen mielestä meidän lähellä olevan kartanon tienoilla liikkuu aivan varmasti karhuja. Onhan niitä Nuuksiossakin, eukko sanoo. Miksi ei muka meidän metsässä sitten myös? Kettuja nähtiin nuoruudessani joka kesä pihoillakin. Muutamana viime kesänä ei ole näkynyt. Eukko epäilee sen johtuvan just karhuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettuja täällä meidän kulmilla joskus näkyy mutta mamma ei pelkää niitä kun ne on pieniä. Kyllä varmaan karhukin säikähtäis jos tulis mammaa vastaan metsäpolulla.
   t. Nero

   Poista
 2. Hyvä seon joskus nuita naesija vähä ällyyttee:) Pyssyyvät virkeempinä lenkillä.
  Ee sittä mammas muistanna että ne karhut mahtaa vielä talaviunilla olla tähän aekaan...?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeasaaren karhut oli heränny jo maaliskuun alussa niin mamma ajattelee että varmaan Vantaan kollegat on kans jo valveilla.
   t. Nero

   Poista
 3. Jaahas, vai nallekarhuja se teijän äippä pelkää, Nero. Mut kuule, meijän äippä pelkää susia, mut kyl ihan aiheesta, meinaan aika monet sudenjäljet ollaan haisteltu ja nähty, onneks ei olla niitä susia viäl nähty livenä, paitti äippä kerran ja onneks melko kaukana. Mukavia tommoset mettäretket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl munkin mamma susia pelkää mutta se ei muista niitä niin usein kun niitä karhuja kun metsässä liikutaan.
   Metsäretket on tosi kivoja !
   t. Nero

   Poista
 4. Hui, mitä huumoria! :-o Ettei vain käy lopulta "Pekka ja Susi" -efekti! Kun nalle lopulta tallustelee talviuniltaan teitä vastaan, niin sun mami vaan viittaa kintaalla ja luulee, että olet vain kannustanut kylän susikoiran pukeutumaan ruskeaan teddyasuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla just noin...mutta meitsi luottaa siihen että karhu pötkii pakoon kun näkee mamman naaman
   t. Nero

   Poista