tiistai 21. marraskuuta 2017

Newton


Me ollaan mamman kanssa vähän sitä mieltä että välillä vois olla satamatta sitä vettä tai räntää. Meitsi on kyllä yleensä semmonen jokasään bulldoggi mutta rajansa kaikella. Se ero on aamu- ja päivälenkissä että aamulla ei näe sitä sadetta eikä paljon muutakaan. 

Meitsi on tässä syksyn aikana tutustunut semmoseen pikkukaveriin, se nimi on Newton. Me ollaan törmätty monesti  aamulenkillä kun molempien isännät on ennen töihin lähtöä meitä ulkoiluttanut. Newton pelkää pikkasen isoja koiria ja se katseli alussa aika pitkän matkan päästä meitsiä. Sitten se pikkuhiljaa alko tulemaan lähemmäksi ja nyt se on jo kaksi kertaa kirsuttanut silleen pikasesti.

No tänään ekan kerran törmättiin päivälenkillä Newtonin kanssa. Se piti taas pikkasen etäisyyttä meitsiin, voi olla että se johtu siitä kun oli valosaa ja näki mamman naaman.

Meitsiä pikkasen nolotti kun mamma sai  tilaisuuden antaa tokan käyntikortin. Se eka meni isännälle heti kun ne tuli postista. Tänään Newtonin mamma sai sen toisen. Enää on jäljellä 98 kappaletta...ehkä mamma antaa isännälle vielä toisen että pino pikkasen pienenee. 
"Tiedättekö sen tunteen kun katsoo ikkunasta ulos ennen lenkkiä ja aina sataa vettä tai räntää"

"Moikka Newton ! Ei ollakaan ennen nähty valosaan aikaan !"

"Älä turhaan pelkää Newton, se on mun mamma ja ei oo häijy luonne vaikka pikkasen siltä näyttää"

"Ai nyt se kaivaa noita käyntikortteja esiin....aika noloa"

"Heippa sit Nero, ens kerralla taas kirsutetaan jooko !"20 kommenttia:

 1. Moro Nero! Ekana tuli mielee, et jessus mitkä kynnet mammalla on. Noilla ku rapsuttaa sinuu, mahtaa tehä kutaa. Ihana ku sul taas uus kaveri, aika pikkunen oli, mut sit tänää jo rohkeampi. Joo sataa ja pimeää täälläkii, yök. Ei vaivuta masennukseen, aatellaa jotaa kivaa positiivista. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Newton onkin kaikista pienin kaveri kuka mulla on, se painaa 40 kiloa vähemmän kuin meitsi
   t. Nero

   Poista
 2. Jo oli aikakin Nero, että sun Mamma sulle käyntärit hoiti.
  Sit kun me nähdään sen kanssa niin mä lupaan ottaa niitä ehkä ainakin 10 kappaletta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma ottikin heti ne kymmenen korttia eri pinoon, silleen valmiiksi
   t. Nero

   Poista
 3. No ny on miähellä käyntikortti vimpan päälle upee, kuamahyvä. Tsissus! Noin meijän äippä huus, naama vihreenä kateudest, noita äippäs kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan jo tottumaan käyntikortteihin, ei varmaan osais enää olla ilman
   t. Nero

   Poista
 4. Jestas sentään, miten noiden kanssa eletään?? ihasteli Palvelijatar, kun mammasi upeat kynnet näki. Se puhkoisi taatusti itseltään silmät tuollaisilla ja minä pysyttelisin kaukana varmuuden vuoksi.
  Onneksi olkoon hienosta käyntikortista. Kyllä tuollaisia kelpaa jaella vaikka Kauppatorilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi ei oo ollutkaan ikinä siellä kauppatorilla, pitää varmaan mennä ja testata.
   t. Nero

   Poista
 5. Päheetä, sulla on oma käyntikortti! Noita vaan jakelet niin kohta oot pressan itsenäisyyspäivän vastaanotolla! Mutta kyllä sä oot sen ansainnut.

  Ja noi kynnet! Meidän emäntä osti kerran joululahjaksi sen tyttärelle "kynnet". Siitä alkoi kuulemma kierre, että piti aina saada kynnet. Meillä on vaan omat, joiden leikkaus on sitten ihan oma juttunsa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe no sinne pressan vastaanotolle pitää vissiin hankkia joku smokki tai liituraitapuku
   t. Nero

   Poista
 6. Tuo Newton on vähän kuin minäkin. Isoja koiria pitää ensin katsoa kauempaa (jäi kammoa raatelijasta) ja sitten ehkä juuri sellainen nopea kirsuttelu ja sitten taas omille teille. Näin pitää toimia. Mutta hienoja ovat sun käyntikortit! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Newtonilla on oikein viisas taktiikka isojen koirien kanssa, eihän se etukäteen voi tietää että meitsi on semmonen kaikkien kaveri
   t. Nero

   Poista
 7. Siisti käyntikortti! Ei ookaan ihan joka koiralla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että nyt alkaa jo tuntumaan että miten tulin toimeen ilman kortteja
   t. Nero

   Poista
 8. No ohoh, hienot on kortit! Kyllä nuita kelepoo jakkoo.
  Äet käski ottoo esj´merkkijä sinusta ku oot nuin sopusa jokasiänkoera. Vuan myö määräkoerathan ee olla kukkaa jokasiänkoerija, että pitäshän sen se jo tietee :)
  Kyllä on pikkunen tuo sinun uusj ystävä. Vuan kyllä teestä varmaan hyvät kaverit tulloo kuhan se oppii että oot semmonen sopusa ja mukava poeka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännän kanssa oltiin taas tänään pimeässä aamulenkillä, siellä oli Newton myös ja nyt se jäi odottamaan meitsiä kun huomas että oon tulossa. Aika hyviä kavereita jo ollaan.
   t. Nero

   Poista
 9. Mahtava tuo kortti! Kyllä sitä kelpaa jaella! :) Mekin haluttaisiin samanlainen, vaikka muistetaan kyllä teidän osoite ihan ulkoa. Kiva tuo sun uusi pikku kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva ja vikkelä kaveri toi Newton, niin ja tosi hyviä vinkkejä niin kuin se että ei suostu liikkumaan jos laitetaan viitta päälle
   t. Nero

   Poista
 10. On teillä kyllä kokoeroa, vaan hyvä, kun annat pikkukaverin rauhassa totutella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän tässä mikään kiire. Newton tulee kirsuttelemaan sitten kun on sille sopiva hetki, haluaa ensin tutustua kunnolla.
   t. Nero

   Poista