tiistai 8. toukokuuta 2018

Kiirettä pukkaa


Meitsillä on pikkasen kiireinen toukokuun alku niin en oo ehtinyt laittaa kuulumisia. Tässä tällainen toukokuun väliaikaraportti. 

Muistatteko kun meitsi viime kuussa kävi tutustumassa siihen uuteen hoitopaikkaan missä oli valkonen kissa. No nyt meitsi oli siellä monta päivää täyshoidossa. 

Kaikki meni hyvin, vip-luokan palvelua. Mulla oli oma yksiö ja siinä oma iso nojatuoli. Niin oli se mun oma petikin mukana mutta oli kivaa vaihtelua olla välillä siinä tuolilla ja katsella maisemia. 

Neljä kertaa päivässä pääsin luontoretkelle ja välipalojakin oli ihan riittävästi. Meitsi laitto mammalle välillä kuulumisia sinne sen kännykkään. Yhden kuvankin laitoin kun olin auringonlaskussa iltalenkillä. Mamma oli ilahtunut viesteistä ja kuvasta.  Meinas sitten laittaa oman kuvan sinne hoitopaikan kännykkään, onneksi isäntä oli sanonut että antaa nyt olla. 

Hehe...meitsi sai muuten kehuja siellä hoitopaikassa, sanovat että oon reipas poika ja viksu. Mammahan heti riemastu että viksu bulldoggi tullut mammaansa, isäntä meinas kommentoida jotain mutta sulki suunsa kesken lauseen.

Nyt oon kotona ja meitsi kävi suihkussa ja isäntä putsasi korvat. Kohta mennään taas...se liittyy siihen mun sukulaiskettuun. Meitsi kertoilee siitä sitten eri raportissa myöhemmin.

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille, palaillaan !

"Meitsi on taas kotona, suihkussa käyty ja kohta korvahuolto"


"Ei kai tuo pumpulitöpsö kokonaan mahdu meitsin korvaan ?"


"Korvahuollossa on parasta se huollon jälkeinen palkinto"


"Kylläpäs kestää se palkinnon saaminen...monta sekunttia jo mennyt"


"No sieltähän se kalkkuna vihdoin..."


"Ehkä paras kalkkuna ikinä !"

"No niin Kettu....ei oo pitkä aika niin nähdään !"10 kommenttia:

 1. Palvelijatar sanoo, että kyllä oletkin fiksu ja upea kaveri, kun osaat jäädä vieraaseen paikkaan ilman kiljuntaa ja käyttäytyä muutenkin hyvin. Minä nostaisin sellaisen metelin, että hetkessä olisi poliisi ja palokunta paikalla pelastamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat Parek kiljua vaan sen aikaa kun Palvelijatar on kuulolla, ihan vaan testimielessä.
   t. Nero

   Poista
 2. Oishan se emäntä ihan hyvin voinut laittaa oman kuvan takaisin. Varmasti olisi suakin vähän herkistänyt! <3 Ei kyllä yllätä, että teit lomahoitajiin vaikutuksen fiksuudella. Korvahoidon jälkeen silmätkin muuten näyttävät jotenkin kirkkaammilta. Jännä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas tehohakas korvahoito kun silmätkin kirkastuu tai sit se kirkastuminen johtuu kalkkunaleikkeestä
   t. Nero

   Poista
 3. Sulla sielä tinkii näköjjään toellaannii kiirettä pitämmään. Vuan ohanse jo meellä tiijjossa että ossoot käättäätyvä nuissa lomapaekoessa. Että en ihmettele yhtää että oot kehuja suanna.
  Korvampuhistus ee oo mieleestä vuan hyvän palakan etteen kannattaa sehhii antoo tehä :) Mukavia pelijä sielä Ketun kansa! Pitäkee haaskoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketun kanssa ei käy aika pitkäksi kun se yrittää pikkasen meitsiä aina jekuttaa, mutta silleen hyväntahtosesti että saa hyvät naurut (itselle)
   t. Nero

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä hoitopaikalta, kun noin usein pääsee ulkoilemaankin. Siinä välissä varmaan ehti juuri ja juuri ottaa pienet päiväunet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pikkasen pitää välillä torkkua että jaksaa taas mennä luontoretkelle
   t. Nero

   Poista
 5. Kyä oot viksu ja tiätty komee, kuamahyvä. Kuulosti viihtysältä hoitopaikalta. Terkkuja Ketulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ketulle meni terkut ja raporttikin tulossa kunhan toi mun sihteeri-mamma ehtii.
   t. Nero

   Poista