sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Turvakoirana kesävieraalleOlipas aurinkoinen ja lämmin viikonloppu. Meitsi oli taas mökillä. Tupain Flashia ei näkynyt tällä kertaa. Pikkasen meitsillä oli Flashia ikävä mutta onneksi Pipsa oli meidän vieraana niin aika meni tosi kivasti. 

Pipsa ei oo ennen ollut meitsin mökillä, kotona vaan käynyt. Pitihän sitä vahtia ja turvata koko ajan ettei kolhi itseään kiviin kun kävi uimassakin monta kertaa. 

Sain kyllä taas hyvät tuliaiset Pipsalta niin oli siitä vahtimisesta se hyöty meitsillekin  että muisti tarpeeksi usein antaa siitä tuliaislaukusta palkinnon.

Rauhallisesti meni viikonloppu paitsi mamma välillä kailotti liian kovalla äänellä. Aina sillon alko kova kailotus kun mamma tuli juomalasien kanssa rantaan ja sano että nyt on Huukon aika. En tiiä kuka se Huuko on mutta monta kertaa ne kehu Pipsan kanssa Huukoa kun hörppivät juomaa lasista.

Välillä oli pakko katsoa mammaa paheksuvasti kun se kailotti, pesivät linnut voi säikähtää kovia ääniä. Ai niin joutsenet ui laiturin ohi ja ne osas vastata mammalle ! Ihan samanlaisella soinnulla ne jutteli kun mamma niin luulin ensin että kaiku vastaa mamman jutuille.


"Jeeee Pipsalla on mökilläkin mukana meitsin tuliaisreppu !"


"Oho Pipsa menee nyt uimaan....pitää mennä turvaamaan !"

"Hei varovaisesti siellä nyt, ei saa mennä liian pitkälle !"

"Hyvin meni Pipsa, nyt varovaisesti siellä laiturilla ettei jää varvas laudan väliin !"


"Kröhöm....turvakoiralla lakisääteinen tauko...""Kiitos Pipsa ja ei saa sitten mennä uimaan ennen kuin meitsi on nauttinut siankorvan"


"Äläs mamma kailota niin kovalla äänellä ettei joutsenet säikähdä !"Joutsenet matkii mamman kailotusta12 kommenttia:

 1. Pipsalla oli varmaan turvallinen ja mukava viikonloppu mökillä, kun olit koko ajan turvaamassa! :) Eikä huonolta näytä tuo palkkasiankorvakaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siankorvapalkalla vois tehdä enemmänkin turvakoirahommia
   t. Nero

   Poista
 2. Sulla on ihan ammattimaiset turvakoiran ja uimavalvojan otteet, Nero! Hienoa, että sait maistuvan palkan. Hehe, hauska kuulla joutsenten puhetta, nyt tiedetään miltä sun mamman ääni kuulostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihmeellistä että ne joutsenet osaa noin hyvin matkia mamman ääntä
   t. Nero

   Poista
 3. Oot sinä monj´taetonen kaverj! Kyllä on hyvä vieraehen olla ku suapi huoleta olla ja turvamies hoetaa hommat. Hmmm...Mammallas ja meejjän äetillä on meleko samallaeset iänet tuosta viliminpätkästä piätellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä juttu Iivari että sunkin äetee puhuu joutsenien kieltä.
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllähän ne joutsenet on komeita ja niillä on niin "kaunis" ääni. Meidänkin mökillä pesii pariskunta ja voi sitä kailotusta reviirien valloitus aikaan. Siinä taitaa yeidän emännän huukotkin jäädä toiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meidän mökillä kyllä aina kuuluu päällimmäisenä mamman kailotus vaikka ois minkälaiset reviiritaistelut menossa järvellä tai metsässä.
   t. Nero

   Poista
 5. Joutsenet matkii mamman kailotusta :D

  VastaaPoista
 6. Mäkin uskaltautuisin uimaan, jos olisit turvana! <3 Ja jos turvakoirapalveluun kuuluisi vielä uimisen jälkeinen kyljessä-lämmittämis-osio, niin avot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aina valmiina lämmittämään ihmisen kylkeä pientä korvausta vastaan, esim siankorvaa.
   t.Nero

   Poista