lauantai 30. kesäkuuta 2018

ViidakkouutisiaTerkkuja kaikille täältä entisestä viidakosta ! Meitsin pitää ehkä pikkasen avata tota viidakkojuttua. Kaikki alkoi jo eilen kun mamma katseli illalla draamaa telkkarista ja toisella silmällä ikkunasta takapihaa. Sano isännälle että huomenna on ihan pakko tehdä jotain takapihalle kun alkaa näyttämään ihan viidakolta !

Isäntä oli ihan samaa mieltä ja sano että joo urakalla ja porukalla lauantaina karsitaan ylimääräisiä puskia ja pensaita ja rikkaruohoja.

No tänään aamupalan jälkeen mamma sano isännälle että se käy tossa lähikaupassa hakemassa kananmunia ja meitsille piimää. Tulee sitten pihatalkoisiin vartin päästä ja isäntä voi jo sillä välin aloitella hommia.

Mentiin isännän kanssa hyväuskoisina pihahommiin ja mamma kaasutti autolla lähikauppaan. Meni tunti ja isäntä huomasi että mammalta on tullut tekstiviesti ja vielä kuvan kanssa. Mamma oli ottanut sovituskopissa selfien silleen nuorekkaasti peilin kautta ja merkkipaita päällä. Oli tehnyt löydön alennusmyynnistä. 

No joo, ei oo lähikaupassa mitään merkkivaatteita tai edes merkittömiä. Mamma oli kaasuttanut autolla ostoskeskukseen.

Mamma tuli sitten kolmen tunnin päästä kotiin. Oli vissiin huono omatunto kun ei ollut osallistunut pihahommin,  toi meitsille aktivointielun ja isännälle täytetyn patongin. "Täällä sitä isännän kanssa viidakon keskellä odotetaan että mammakin tulee pihatalkoisiin"

"Ai mitä sanoit isäntä....mamma laitto selfien merkkipaita päällä ?"


"Vieläkään ei näy mammaa vaikka monta tuntia mennyt pihatalkoita"


"Isäntä on ollut tosi ahkera, ensin pihan siistiminen ja sitten meitsin kesäturkin stailaus"

"Kiitti vaan mamma aktivointipallosta....huomaatko miten ollaan paljon tehty pihahommia isännän kanssa silläaikaa kun olit sovittamassa paitaa"

"Oho nyt lähti lapasesta...eikun tassusta"


"Kiva aktivointipallo ja isäntä on tyytyväinen täytettyyn patonkiin. Ei olla vihasia vaikka mamma luisti pihahommista"10 kommenttia:

 1. Nero, kyllä sinä isäntäsi kanssa olette liikuttavan hyväuskoisia ;) Siellä mamma vedättää kumpaakin mennen tullen, hehe. Just tuollainen onnistuisi Palvelijattareltakin, jos sillä vielä olisi joku jota voisi jekuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma lupas nyt sunnuntaina ryhdistäytyä ja siistiä etupihan rikkaruohoja, taidetaan isännän kanssa takavarikoida auton avaimet.
   t. Nero

   Poista
 2. Vai jätti Jane viidakkohommat teille Tarzaneille! :-o Mutta ihan ymmärrettävää, kun se paita oli kuitenkin alessa ja varmaan kivan näköinen ja kaikkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on ihan ok ja kuulemma tosi edullinen merkkipaidaksi, siis mamma sanoo
   t. Nero

   Poista
 3. No hyvät tulijjaeset ootta suanna ku mamma tulj kottiin. Ja ku kerta mamma sae vielä uuvven paejjan (ja siistin pihan)ni sillohhan kaekki on tavallasa voettanna pelissä :) Vae mitenkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mamma vielä siisti etupihankin niin se on tasapeli ja kaikki hyvin
   t. Nero

   Poista
 4. Ovela liike mammalta! :D Pallo näyttää kuitenkin kivalta tuliaiselta, että ehkä mamma saa anteeksi tämän(kin) kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei olla isännän kanssa pitkävihasia ja tuliaiset lyhensi sitäkin aikaa
   t. Nero

   Poista
 5. Vai niin se mamma hommasi teidät pihahommiin ja teki itse jotain mukavampaa. Minä olisin kyllä mieluummin ollut siellä pihahommissa kuin kaupassa. Onneksi ette ole pitkävihaisia!
  Hyvä, että saitte viidakkoa siivottua, nyt on mukavampi olla pihalla.
  Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista