keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Sala-juhlat

Meillä on ollut kotona sala-juhlat tällä viikolla. Emäntä sai taas yhen vuosirenkaan lisää niin
meitsi ja isäntä sai jauhelihaa, isäntä kastikkeen muodossa ja meitsi ihan luomuna. Muuten on oltu emännän toivomuksesta ihan hys hys sen synttäreistä. Kuulemma kun on jo niin iso luku eikä pyöreitä vuosia niin matalalla profiililla mennään.
 
Olis me heti uskottu isännän kanssa ja oltu ihan hiljaa mutta emäntä alotti jo viikkoa aikaisemmin muistuttamaan niistä synttäreistä. *ei sitten tarvii mitenkään muistaa*, *ei tarvii lahjaa*, *ollaan ihan vaan hys hys* Näitä se sitten päivittäin meille muistutti, oli vaikee unohtaa kun vielä piti mainita joka kerta sen päiväkin *niin silloin ensimmäinen yheksättä*.
 
Muistatteko edellisessä postauksessa kun oli ne emännän uudet juoksulenkkarit, oikein kuvan kanssa. No se oli ensimmäinen hys-hys-lahja isännältä ja reilusti etukäteen. Emäntä oli alkanut yhtä aikaa synttäritiedotteiden aikaan valittamaan että juoksulenkkarit on jo kuluneet, ei voi juosta enää metriäkään !  Kumma yhteensattuma että isäntä osti sitten etukäteen lahjaksi juuri semmoiset oikeanlaiset. Lisäksi vielä erikoispohjalliset kun emännällä tulee jalkapohjat kipeeksi ilman niitä. En muista mikä se vika sen jaloissa on, tais olla länkisääret.
 
Piti oikein siivotakin ennen niitä juhlia mistä ei oikeesti puhuttu eikä niitä edes pidetty. Tais olla vaan emännän taktiikka saada isäntä imurin varteen. Mua ei noi siivoushommat hirveesti stressaa, paitsi joutuu monta kertaa vaihtamaan paikkaa kun huitovat imurilla tai lattiamopilla, ei siis meitsiä vaan siinä ympärillä pörräävät.
 
Emäntä tuli töistä synttäripäivänä niin esitteli hienoa lasi-astiaa missä on kynttilä sisällä.
Oli saanut työkavereilta. Kuulemma emäntä ei ollut itse mitään puhunut synttäreistä mutta feispookki oli paljastanut. Oli se vienyt kuitenkin karkkia töihin tarjolle, ihan vaan varmuuden vuoksi jos joku muistaa sen synttärit. Kovasti valitti illalla ähkyä kun työkaverit on niin hitaita karkinsyöjiä, oli itse yli puolet huomaamatta ahminut.
 
Isäntä toi synttäri-iltana kukkapuskan vaikka oli jo etukäteen antanut lahjan. Emäntä sanoi *voi ei olis tarvinnut mitään kukkia*. Ei me uskottu sitä isännän kanssa.
 
 
"Salajuhliin siivousta, meitsi ja talja laitettiin ulos tuulettumaan"

"En oo tiellä, et voi tolla kuitenkaan mattoa pestä !"


"Kröhöm mamma, tässä jo odotetaan salajuhlien sala-illallista, verensokeri laskee ja sitten ei naurata""Ei naurata vieläkään tämä onneton alkupala. Ootko mamma huomannut että vain yksi nauraa ja se ei oo meitsi eikä isäntä"
 
 

"Isännän kukat ja työkavereiden lahja, se on aika paljon yhdelle päivälle, mistä oltiin ihan vaan hys-hys"


22 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut! Hys hys :)

  VastaaPoista
 2. Salaset onnittelut sun äipälles, Nero! :D

  VastaaPoista
 3. Voe Nero :D :D Neon ne naesten salasynttärit justiisa tuommosia.Matalalla rohviililla ja salloo...justiisaniin. Ihan salloo kaekilta myöhhii äetin kansa onnitellaan emäntees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, meni perille silleen salamyhkäisesti :)
   t. Nero

   Poista
 4. Emännällesi isot onnittelut. Hienon lahjan työkavereilta ja kukkapuskan isännältä on emäntä saanut, vaikkei synttäripäivästä kukaan mitään tiennytkään. Toivottavasti salaillallinen tuli ajoissa, ettei verensokeri päässyt laskemaan =D. Hienosti pidät kalkkunaviipaletta kuonon päällä, -eikä edes kuola valu =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä se illallinen tuli mutta pitkää oli odotus taas kerran :)
   t. Nero

   Poista
 5. Meiltä oikein suureen ääneen kuorolauluna: ONNEE teidän mahtavan upeelle äipälle, joka on kaikki lahjat ja kukat ansainnut ja on hurjan hauska blogikamu Neron kanssa!!
  Nonni, siinä se oli. Hys ny.

  PS: meidän äipän äippä on myös synttäreillä hyssytelijä. Ollaan siitä opittu onnittelemaan reilusti, että sankari saa sitä, mitä tilaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe...ai sitä hyssyttelyä on liikkeellä..mitähän jos me ens kerran uskottais emäntää eikä muistettas mitenkään synttäripäivänä...sitten se olis varmaan seuraavaan kuukauden ihan hys hys :)
   t. Nero

   Poista
 6. Myöhästyneet onnittelut sun emännälle! Kuulosti ihan tyypilliseltä naiselta. Ei halua, että kukaan muistaa, mutta auta armias, jos joku unohtaa. On ne naiset merkillisiä. Mä sitten muuten pelkään imuria, vaikka en mitään muuta pelkääkään. Onneksi ne on meillä tajunneet sen, eikä touhua sen imurin varressa niin usein. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsikin pelkäs aikaisemmin imuria ja lattiamoppia, enää pelkään vaan sitä lastaa millä kuivataan kylppärin lattiaa...siinä on jotain kammottavaa..
   Kivaa tulevaa viionloppua Eka-kuoma :)
   t. Nero

   Poista
 7. SUPERISOT JA LÄMPIMÄT ONNITTELUT SYYSKUUN ALUN SYNTTÄRISANKARITTARELLE. Ihan vain näin kuiskaten ja salaisesti. Kauniit kukat ja ihana kynttilälyhty.
  Palvelijatar sanoo aina syntymäpäivänään ettei täytä mitään. Koskaan ei juhlita mitään Sen päiviä, ei pyöreinä eikä välivuosinakaan. Se vaivaantuu, jos joutuu keskipisteeksi. Olen tarjoutunut 'sijaiskärsijäksi', mutta eihän minua kukaan kuuntele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella Parek että ottaisit mielelläsi kaikki huomion Palvelijattaren synttäreillä, keisarina vaan kättelisit (tai tassuttelisit) onnittelijoita :)

   Poista
 8. Myöhästyneet hyshys-onnittelut! :)) Ollaan melkein synttärikaimoja neljän päivän erolla. Mäkään en ole kovin perso synttärien muistamiselle, mistä hyvänä esimerkkinä se, että kerran mies järjesti mulle ”muuten vaan synttärit” tammikuussa! :-D Silloin ”Taas synttärit” -kortti oli erityisen osuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskikohan tämä blondi (en tarkoita nyt Neroa) oikein...sulla on 05.09. synttärit !
   Paljon Onnea jo näin etukäteen :)

   Poista
  2. Ei, vaan sinne toiseen suuntaan eli 28.8. :-D Niistä on jo sen verran kauan, että voisi polkaista käyntiin uudet bileet... Toki ihan matalalla profiililla ja riittää ihan vain jokin yksi pieni lahja. :-D

   Poista
  3. No just Sandra...en voinut edes kuvitella että tarkoitat 4 päivää aikaisemmin :) No vaihdan tuon 'Onnea etukäteen' = 'Onnea jälkikäteen' ! :)

   Poista
 9. Ihan silleen hyshys toivotetaan sun emännälle synttärionnea!

  Oot kyllä melkosen komee, näin niinku uroskoirankin mielestä, tossa nojatuolikuvassa. Oikeen the Boss. Mammaa taas sit nauratti kaameesti toi kinkkukuva. Miksköhän ihmisväkeä aina huvittaa otokset, joissa viatonta koiraparkaa kiusataan jollain ihmisen mielestä hassunhauskalla tempulla...? (No on toi sun kinkkuilme kyllä mustakin aika hupaista, sori kamu...)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos emännän puolesta onnitteluista, silleen ihan matalalla rohviililla.
   Joo ei oo eka eikä vika kerta kun mamma laittaa leikkelettä mun kirsun päälle ja alkaa hihittämään. No onneksi se leikkele päätyy sitten kuvauspalkkiona meitsin suuhun :)
   t. Nero

   Poista