lauantai 23. kesäkuuta 2018

Flash ja Unna Juhannusdaameina


Kivaa Juhannusta kaikille lukijoille ja blogikamuille ! 

Meitsillä on pitkävetisen alun jälkeen ollut tosi mahtava Juhannus ! Voisin kertoo ihan alusta asti. No eilen tultiin mökille. Kuulin Tupain Flashin äänen sieltä aidan takaa ja jonkun toisenkin kolleegan. Mamma kerto että kuule Nero,  Flashilla on nyt juhannusvieraita ja likkakaveri käymässä mökillä niin on kiireitä eikä ehkä ehdi tulla meitsiä moikkaamaan. 

Pikkasen harmitti kun ajattelin että kiva kun mökillä taas näkee Flashia. Sitten vähän myös uteliaisuus heräsi että minkälainen mahtaa se Flashin likkakaveri olla...

Mamma yritti viihdyttää ja heitellä keppiä, juoksin hakemaan sen mieliksi mutta aistit oli valppaana ihan muuta varten kun sitä keppiä...kuuntelin jos vaikka kuuluis Flashin askeleet meitsin tontilla ja sitten taas kirmattais pitkin maita. 

Mamma vei meitsi tänään aamulla laiturin päähän. Oli kova myrskytuuli ja mamma sano että eikö Nero ole kivaa kun laituri heiluu hurjasti, tällaista on huvipuistossa niissä laitteissa ! No jee jee....ei tuntunut miltään paitsi ehkä vatsanpohjassa vähän ällöltä.

Sitten aamupäivällä tapahtui ihme ! Flash tulla tupsahti meitsin pihalle. Siinä taas leikittiin ja uskalsin vihjata Flashille että voisko se tuoda ja esitellä sen likkakaverin meitsille. Pikkasen Flash mietti mutta se on niin hyvä kaveri että kävi hakemassa likkakaverin meitsin pihalle ! Sen likkakaverin nimi on Unna ja voi että on se nätti ! Taisin muuten kertoa Unnallekin sen ja Flash oli vieressä, lisäsin äkkiä että siis Unna on yhtä nätti kuin Flash. Rauha säilyi ja kaikki kolme kirmattiin hyvässä sovussa pitkin tonttia !


"Jeee onpas mamma kivaa kun tuulee ja laituri heiluu....ihan kuin huvipuistossa….huoh"


"Moi Flash.....kiva kun ehdit meitsin luo vaikka sulla on vieraita ja likkakaveri kylässä. Joo ei haise sukkamehu vaikka oot kirmannut koko juhannusaaton"

"Voisitko Flash pliiiiiis hakee sen likkakaverinkin tänne, olis kivaa tutustua !"


"No niin....Unna toi on mun kamu Nero ja Nero tää on mun likkakaveri Unna !""Moi Unna…..huh ootpas nätti !"


"Siis tarkotan että oot yhtä nätti kun Flash !"


"AI pusun Unna haluat heti alkuun....no duoda duoda….Flash voi olla mustasukkanen"


"Jos vaan juostais Unna ja säästetään pussaamiset toiseen kertaan"


"No niin tytöt...alkaa olla ahdasta....mennään juoksemaan !"

"No niin nyt on kaikilla tilaa !""Ootte kyllä vauhdikkaita tyttöjä....ja siis tosi nättejä !"


"Kivaa tää Juhannuskirmailu nätissä seurassa!"


"Meitsi on kyllä onnenbulldoggi kun oli kaksi nättiä juhannusdaamia, nyt pientä vilvoitusta ja lepäilemään jos ne tytöt innostuu vaikka tulemaan illalla uudelleen !"
"


8 kommenttia:

 1. Oho, sullapa on siellä tosi kaunista juhannusseuraa, Nero! Tasan ei käy onnen lahjat, sulla kaks heilaa ja mulla ei ensimmäistäkään. Yläkerran Minnin kanssa ehdin sentään aattona vähän pussailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva Parek että sait kuitenkin juhannusaattona pussata neitoa, eikä sitä kukaan ihan joka päivä ehkä viitsiskään pussailla. Välillä kunnon spurttailut nurmikolla voittaa pussailunkin.
   t. Nero

   Poista
 2. Sulla, Nero, on Suomen parhaat heilat kyllä ollut <3 Ja monet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei valittamista, oli kyllä niin nätit heilat meitsillä.
   t. Nero

   Poista
 3. No jopas jotakin, kuama! Ny sulla kävi oikeen onnenpulla, ku sait KAKS juhannusdaamia seuraks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä säkä kyllä kävi meitsillä, kaksi noin nätti daamia yhtä aikaa.
   t. Nero

   Poista
 4. Meno vain muuttuu metkammaksi! :)) Vieläköhän Flashille tulee lisää likkakavereita? Taidat olla pian ihan daamien saartama, mutta se ei varmaan olisi hullumpi kohtalo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meitsiä hirveesti haittaa vaikka Flash tois kaikki likkakaverit tutustumaan mutta kivaa on Flashin kanssa ihan kaksistaankin.
   t. Nero

   Poista