keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Neron kesäkurssi Flashille


 Pari päivää mennyt mökillä uidessa ja lepäillessä. Ei olla jaksettu naapurin Flashin kanssa yhtään juosta ja riehua kun on ollut niin kova helle.

Flash sano eilen että sillä alkaa käydä aika pitkäksi kun ei jaksa juoksennella ja tutkia paikkoja. Meitsi keksi vanhempana kolleegana idean, voisin pitää Flashille järvessäkahluu- ja ahvenensintin bongauskurssin. Siinä saatais samalla viilennystä turkkeihin.

Flash oli ensin hieman epäileväinen, ei se oikein tykkää järvessä olla vaikka kerran on jo uskaltautunut pikkasen tassuja kastamaan. 

Illalla Flash tuli ekana vierailulle ja kohta myös sen muu perhe. Ehdotin Flashille uudelleen että miten ois ne kurssit mitä ehdotin päivällä ? Sanoin Flashille että nyt voisit näyttää ja lesoilla sun perheelle kun kahlailet järvessä ja bongailet ahvenensinttejä.

Hetken Flash vielä epäröi mutta lupasi sitten yrittää sitä kurssia. Senkin mielestä olisi mahtavaa lesoilla omalle perheelle jos läpäisisi kurssin.

Ai niin...Flashin perheen pikkumies toi omat eväät mukana, semmosia juustonaksuja. Pikkumies halus kanssa lesoilla ja tänne blogiin kuvan semmosesta isosta juustonaksusta.


"Moro Flash, kiva kun toit perheenkin mukana vierailulle"

"Kiitos paljon tuliaisista naapurit, tämmösiä kanankauloja en oo ennen maistanutkaan ! Sitten vielä lukijoille arvoitus...löytääkö joku kuvasta juustonaksun ?"


"No niin Flash nyt alkaa meitsin järvessäkahluu- ja ahvenenbongauskurssi !"


"Nyt mua Nero jännittää ihan kamalasti...en ehkä läpäse sun kurssia..."


"Höpö höpö Flash hyvin menee....pikkasen vielä harjotellaan yhdessä ennen kuin ihan yksin kahlailet"


"Ihan ekana Flash harjottelet rauhassa hengittämään"


"Tarkistatko Nero onko mun hengitys nyt rauhallinen ?"


"Hyvä Flash hienosti tasasit hengityksen !"


"No jos sitten Nero pikkasen kahlaisin ihan itsenäisesti...oo kuitenkin siinä lähellä koko ajan"

"Mahtavaa Flash, läpäsit jo kurssin ekan osan eli järvessäkahlaamisen ! Nyt aletaan harjottelemaan ahvenensintin bongausta"

"Kato Flash tuolla näkyy ahvensinttiparvi !"


"Nerooooo täälläkin on ahvenensinttejä vaikka kuinka paljon !"

"Aivan mahtavaa Flash, oot nyt läpäissyt koko kurssin ja tässä sulle tiploomi muistoksi"


"Olipas kiva päivä kun sain pidettyä Flashille sen kurssin ja nyt se uskaltaa kahlailla järvessä ja bongailla ahvenensinttejä vaikka meitsi ei oo turvana. Pikkasen otti ehkä voimille se kurssin vetovastuu, onneksi isännän peti oli helppo pöyhiä"
14 kommenttia:

 1. No sinähä oot oekee kyky tuossa vetteen opettamisessa! :) Eekuvvuan uimakooluva pitämmään lapsille. Takkuulla oes tunkua sinne ja jokkaenen kersa oppisj uimaan Neron uimakoolussa. Äet sano että tarpeen oes Iivari Vesj´kaahusellehhii tuommonen opetus :)

  VastaaPoista
 2. Hep! Juustonaksu löydetty! :-P Näillä säillä olisi kiva päästä Neron vesikurssille, jos saisi vielä noin hienon tiploominkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiploomit on vähän sellaisia mitä sattuu järven rannasta löytymään mutta ajatushan se on pääasia.
   t. Nero

   Poista
 3. Juustonaksu bongattu! Hieno olikin.
  Just niinku Iivarin äet oli sanonut, täälläkin yks naisenkuvatus totesi, että olis Nerolla töitä meikäläisen veteen totuttamisessa. Me ei Iivarin kanssa tassujamme vapaaehtoisesti kastella ;)
  Upeat kuvat valmentaja Nerosta ja oppilas Flashista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu vaan Parek Iivarin kanssa meitsin kurssille niin saatte omat tiploomit
   t. Nero

   Poista
 4. Juustonaksu löytyi! :) Hyödyllinen kurssi tuo, minkä pidit Flashille. Meidän kaveri Ninni saattaisi tarvita vähän vastaavaa, kun se ei uskalla kahlailla. Kiva, että Flash voi nyt vilvoitella ja viihdyttää itseään kuumallakin, jos vain on järvi lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninnikin vois tulla meitsin kurssille, kyllä niitä tiploomeja järven rannalla riittää
   t. Nero

   Poista
 5. Kyllä tuollaiset kurssien vetovastuut ottaa aina voimille, mutta hienosti hoidit Flashin opetuksen. Kyllä oli diplomin ansainnut. Ja juustonaksukin löytyi. Tottakai, kun ne on mun herkkuja.
  Nyt kuule Turussa sataa ja tuntuu todella virkistävältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme että noin moni löysi juustonaksun vaikka oli niin hyvin piilotettu kuvaan. Pienet sateet vois tehdä hyvää tännekin, mamma sano että lupailtu on.
   t. Nero

   Poista
 6. Kyä ootkin taitava kouluttaja, ja komee huakii meijän Wiima, kuamahyvä. Kyä varmalla on kivaa, ku on kaveri puuhissa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukassa kaikki on kivempaa, varsinkin ahvenensinttien bongaaminen
   t. Nero

   Poista
 7. These pups are so cute! Looks like you guys had a fun time out in the water! Thanks for the share! Hope you had a wonderful weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's always more fun with the friend(s) than alone :)
   Thanks for your comments !

   Poista