lauantai 18. elokuuta 2018

Molarimestari


Pikkasen alkoi tylsästi tämä viikonloppu kun mamma kerto perjantaina, että naapurimökin Flash on nyt mökillä ja meitsi ei ! Meillä on Flashin kanssa mennyt viime aikoina ristiin ja rastiin mökkikäynnit niin ei olla tavattu moneen viikkoon. Onneksi meitsin mamma ja Flashin mamma oli suunnitellut että ehkä ensi viikonloppuna oltais molemmat mökillä ja Flash tulis taas seukkaamaan meitsin tontille. Meitsi laittaa peukun....ai niin mulla ei taida olla sellaista....meitsi laittaa hännän pystyyn ja toivoo että Flash ehtis mökille ensi viikonloppuna.

Onneksi ei ihan tylsä viikonlopppu tullut kotonakaan, isäntä ja mamma meni tänään isoon kauppaan ja toi meitsille pallon numero....no ehkä viiiskytsarjaa. Aina ne pallot tuntuu kivalta uutena ja pinkeenä, siinä riittää hastetta mitata aikaa suhinan alkamiseen siitä kun upottaa kulmahampaan tuoreeseen palloon. 

Parasta oli kuitenkin pelailla isännän kanssa pallolla. Ensin oli pallon vetokilpailut ja sitten meitsi oli maalivahtina takakuistilla."Se tunne kun Flash on mökillä ja meitsi ei"


"Jes meitsi sai pallon numero viiskyt ja jotain"

"Ei millään pahalla isäntä mutta otapa jämäkämpi ote ennen kuin meitsi alkaa vetämään toiseen suuntaan"

"Aika hyvin vedetty isäntä"

"Oho nyt suhisee ja se ei oo meitsi"

"Molari valmiina anna isäntä pallon tulla vaan !"
"


"Meitsi ei oo maalilla mikään imuri !"

"Koppi !"

"Kohta koppi numero kaksi !"

"Tänne vaan meitsin kulmahammas valmiina !"

"Voih nyt lipes…."

"Mitä häh....no parhaallekin molarille sattuu huteja..."


"Viileällä vedellä kasteltu pyyhe mestarille, ei toi mamma oo ollenkaan huono huoltaja"
"Raikasta vettä jääpalalla, mammalle viisi pistettä"


"Oli ihan kiva sporttilauantai, ensi viikonloppuna kerron naapurimökin Flashille että meitsi on oman kylän molarimestari"8 kommenttia:

 1. Kyllä, olet todellinen Molarimestari!

  VastaaPoista
 2. Upeita torjuntoja ja koppeja! Flash olisi varmaan mieluummin osallistunut tähän turnaukseen kuin hengaillut mökillä ilman sua. Onneksi näette taas pian - ja ihana tuo pyyhe!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa pyyhe vai...mammankin mielestä se on hieno, meitsin mielestä ehkä vähän tyttömäinen.
   t. Nero

   Poista
 3. Kyllä oot mestarj tuossa hommassa. Ja mikäpä on pellaellessa sielä ku nuin hyvästi tuo huolto toemii. Oekeen viilennyspyihkeet ja jiäpalajuomat! Ensluokkanen palavelu sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä tällainen raskastekoinen mestari jaksa helteellä jollei huolto ole ensiluokkaista, jääpala juomavedessä virkistää kivasti.
   t. Nero

   Poista
 4. Hyvä tai oikeastaan ihan loistava molari oletkin, Nero. Sano mammalles, että valmistautuu puhelutulvaan: kohta kaikkien seurojen valmentajat ovat sinua rekrytoimassa jengiinsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe nyt on jo kylän mestaruus, pikkasen treeniä lisää niin vois yrittää piirinmestaruutta.
   t. Nero

   Poista