perjantai 10. elokuuta 2018

Väsähtänyt Kana


Tänään aamulla odottelin ameriikan Kanan kanssa mammalta aamiaisen jälkeistä kalkkunaleikettä. Kana oli ihan pirtsakka niin kuin aina. Meitsi sai kalkkunaleikkeen ja mamma meni sen jälkeen aamusuihkuun, jotain ihmeellistä tapahtui Kanan kunnolle sillä välin.

Mamma tuli suihkusta ja kysyi että mitäs Nero Kanalle on käynyt kun on noin uuvahtaneen näköinen. Ekana epäili että meitsi on retuuttanut Kanaa. Meitsi on sitä mieltä että taas uusi hellepäivä uuvutti Kanan jo heti aamusta. 

Mamma katso meitsiä epäilevästi, tutki Kanaa ja huomasi että sen nenän ja silmien välimaastosta roikkui musta lanka. Heti kuulustelemaan että mistäs Nero tämä lanka on ilmestynyt, se tulee jostain nenän sisältä. Eihän se lanka itsestään lähde sieltä purkautumaan jollei ole reikää mistä tulla, mamma selitti näsäviisaalla äänellä. 

Mamma huomasi vielä Kanan selässäkin jonkun irtohöytyvän ja sano että mistä luulet Nero höytyvän olevan lähtösin, eikä sekään tule jollei ole reikää mistä tulla.

Onneksi mamma ei ehtinyt kuulustella kovin pitkään kun sen piti lähteä töihin. Puuskahti vaan että vie nyt Kanan sinne ompelukoriin missä on muitakin paikattavia. Se ompelukori  on vaatehuoneen lattia ja siellä odottaa paikkausta ainakin Tarjous-kaveri ja 
Yksisilmä-Nallukka. No, ainakin Kana pääsi kivaan seuraan odottamaan ensiapua."Mee vaan mamma aamusuihkuun mutta muistathan ensin meitsin aamukalkkunaleikkeen"

"En  mamma yhtään osaa sanoa miksi Kana väsähti...näyttää ihan samalta kun tämän perheen naisväki maanantai-aamuisin"

"Hei Kana piristy nyt....meitsi auttaa pystyyn..."


"Kato mamma nyt se Kana on jo vähän pirteempi...ai toi musta lanka....en yhtään osaa sanoa mistä ilmestyi"


"En tietenkään oo retuuttanut Kanaa"

"Vannon kautta kiven ja kannon....ihan niin kuin mamma aina viikonlopun jälkeen kun julistaa dieetin alkavaksi"


"Ai jaaha, Kana joutuu mamman ompelukoriin odottamaan paikkausta..."


"Plääh….mamman ompelutaidot... ei taida Kana valmistua leikkikuntoon tänä vuonna"

10 kommenttia:

 1. Aika hanakasti Nero sait kyllä syyt niskoille, ei ehkä ihan reilua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo reilua että ilman todisteita aletaan epäilemään, ettei ois vaan mamma itse astunut Kanan päälle kun kiireellä lähti suihkuun.
   t. Nero

   Poista
 2. Mikä siinä on, että aina epäillään koiraa, jos pehmo alkaa rispaantua? Hapertuuhan ne auringonpaisteessa ihan ilman koiran osallistumista. Sulla on kyllä niin viaton ilme noissa kuvissa, että on suoranainen ihme ettei sinua uskottu. Et tietenkään riepottele lelujasi, koskaan ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta Parek, katselen vaan leluja ja joskus vähän halailen ja pikkasen maistan....mutta että riepottelisin...ei kuulosta meitsiltä
   t. Nero

   Poista
 3. Ohoh, ei ollut mikään ihan pieni langanpätkä nenän ja silmien välimaastossa! :-D Onneksi odotushuoneessa on hyvää seuraa. Toivottavasti Kana muistaa paikkauksen jälkeen olla reuhtomatta liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Kana välillä villiintyy ja sen kunto ei välttämättä kestä. Ei ihme jos lankaa ja nöyhtänää alkaa pukkaamaan.
   t. Nero

   Poista
 4. Jos Kana oli entinen supermalli Amerikasta ja sen plastiikkakirurgian eräpäivä koitti juuri mamman aamusuihkun aikaan? Minkäs sille voi, jos vanhat kauneusleikkaustikit vain purskahtavat ulos aamukalkkunaleikkeen jälkeen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoinen toi teidän teoria. Kanan poskipäät on kyllä luonnottoman korkealla, oisko niitä pikkasen nostettu siellä lääkärissä ja nyt se parasta ennen sitten meni.
   t. Nero

   Poista
 5. Kanat on heekkotekosija. Vähäkää ku nykäsöö ni jo höötyvät pölisöö. Tietenkää sinä et oo rettuuttanna sitä. Johan tuon nyt jo piältähhii näkköö ettoot siivo poeka. Ettee vuan oes mamman korkkarin korko sattuna vahingossa tuohon ja reekee tehnnä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Iivari, korkkariteoria täsmää koska meitsi näki kananöyhtänää siellä mamman työkorkkarissa !
   t. Nero

   Poista