torstai 23. elokuuta 2018

Punkkikarkotin numero kaksi


Tässä se arkiviikko on taas hurahtanut. Ei mitään kummempaa, ihan tavallista lenkkeilyä aamuin illoin ja takapihalla tutkiskelua. Lenkeillä ei oo 
näkynyt tuttuja kavereita tai tyttöystäviä, pari kissaa oon bongannut. Pupu meni yksi aamu tien poikki ja omalla takapihalla on ainakin neljä oravanpoikasta. Ne oravanpoikaset on aika villejä, loikkii pitkin puita ja juttelee toisilleen silleen naksuttelemalla. 

Viikon kohokohta (ainakin mammalle) oli se kun meitsille piti antaa punkkikarkotin numero kaksi. Muistatteko, meitsi sai alkukesästä semmosen punkkikarkottimen ja nyt oli aika antaa se toinen. 

Mamma ihan turhaa stressasi siitä karkottimen antamisesta, ei se vissiin muista että meitsihän söi sen kiltisti viimeksikin. Niin mamma tuli sen karkotin kädessään ja puhu niin kuin pienelle hauva-vauvalle silleen lässyttämällä. Nelo-Nelo tässä on tällänen koilien suklaakonvehti, te on tosi hyvää ja kannattaa syödä yhtenä palana. Hyvä Nelo-hauva, ottaa konvehdin ja ei pulase palasiksi. Uskoohan Nelo nyt mammaa jooko."Voi herranjestas....mitä se mamma tuolla kantaa ja lässyttää hauva-vauva kieltä"

"Ai jaa oikein koilien suklaakonvehti....ja ei mun nimi muuten oo Nelo vaan Nero""Kato mamma ei tarvii stressata ja lässyttää, nam nam jo etukäteen !"

"Joo kyllä näen konvehdin ja tiedän että ei saa murentaa pieniksi palasiksi"

"Hö en kyllä niele tota jos mamma ei lopeta tota lässytystä"

"No nyt se mamma tajus hiljentyä, otetaas maistiaiset"


"No niin tuoretta tuntuu olevan, alotetaan syömisprosessi"

"Kafo mamma, konfehti menee nyt !"

"No joo joo...huomasin että kaksi murua tippu pedille…"

"Ongelma poistettu !"

"Voi....vielä se mamma lässyttää vaikka murusetkin nielty"

"Joo mamma uskotaan jo....Nelo oli hyvä koila kun söi kalkottimen nätisti""Mitähän ihmettä tuolla kuistilla tapahtuu.....takapihan isopäinen koira nielas jonkun herkun ja sen mamma puhuu omituista kieltä"
"
8 kommenttia:

 1. Ai tuolta se karkotin näyttää? Minä kyllä hotkin lähes kaiken, mutta varmasti murustaisin just tuollaisen, vaikka millä linnunkielellä mulle viserrettäis ;) Mun elli totesi, että voin hyvin jatkaa sitä litkun läträämistä, kun se toimii hyvin eikä oireenpoikastakaan ole siitä aiheutunut. Palvelijatar oli ihan varma, että elli-setä suosittelisi tuota karkotinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on toi konvehtikin toiminut, ei yhtään punkkia koko kesänä. On kyllä panta ja litkukin toiminut aikaisempina kesinä.
   t. Nero

   Poista
 2. Hyvä, että söit koko konvehdin kerralla, kun siellä räystään reunalla näköjään oli jo jonossa seuraava utelias, jolle myös olisi voinut herkku maistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se orava naksutteli sen kuulosesti että pyysi jämiä karkottimesta
   t.Nero

   Poista
 3. Minä arvoon het jos äet alakaa tuolla kilellä huastammaan, että nyt on joku liäke kysseessä. Enkä takkuulla syö sillon :)
  Sinä viksuna poekana otat kuitennii sen. Hyvähän seon jos kerta toemii eekä oo punkit riesana sittä.
  Takkuulla oes oravallehhii maestunna karkotin. Eekä kaete sillekkää pahitteeks oes ollunna. Kuulu niihinnii punkit kertyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravat seurailee uteliaana meitsin takapihan touhuja, ehkä nekin haluis välillä palasen siankorvaa tai lauantailuuta.
   t. Nero

   Poista
 4. Ei tainnut olla mikään ihan maailman palas helkku...? Ilme oli vähän alveleva... 8-o Mutta voi, miten söpö kurre teidän pihalla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kello mammalle mutta en oiken tykkää tosta kalkottimesta, sen takia syön ettei mamma lässyttäs koko iltaa sitä hauva-vauva kieltä.
   t. Nero

   Poista