lauantai 11. elokuuta 2018

Superhelteestä Supersyksyyn


Täällä mökillä ollaan taas. Nyt jaksaa pitkästä aikaa touhuta kun ei oo semmonen superhelle. Isäntäväki oli pikkasen vielä superhelletilassa tänään kun piti muistuttaa erikseen että meitsi jaksaa touhuta kun on sopivan raikas keli. Onneksi ne aika pian hoksasi että nyt bulldoggi tarvii virikkeitä eikä vaan makoilla ja etsiä varjopaikkoja.

Jos oon oikein ymmärtänyt niin ihmiset enimmäkseen tykkää niistä superhelteistä. En nyt haluis pilata kenenkään ihmisen iloa mutta ihan rehellisesti sanottuna meitsin bulldogin vaistot aisti tänään että syksy on jo lähellä. Se syksyn tuulahdus tuli tänään kun oli kepukan heiton jälkeen vilvottelemassa järvessä. 

Olkaa huoletta ihmiset, vielä tulee olemaan monta aurinkoista päivää ennen kuin supersyksy tulee. "Vink vink isäntäväki.....mitähän mahtais bulldoggi haluta just nyt...makoilla vai kepukanheittoa"

"Hehe....hyvin pelaa hoksottimet vielä isäntäväellä"

"Kepukanheiton jälkeen pikkasen koiranunta ja isännän roksin vahtimista, sitten järvessä pulahtamista"

"Mamma mamma....nyt virtaa tuolla ylhäällä jo syystuulen rippeitä"

"Etkö mamma usko....ihan varmasti kohta pohjoistuuli vihurilla puskee !"


"Pieni tarkennus mamma....menee vielä pari viikkoa ennen kuin syystuuli tulee meidän tontille !"
"Ajattele mamma positiivisesti, kun supersyksy saapuu saat taas kaivaa sun pinkin fliisin kaapista ja kietoutua siihen !" 14 kommenttia:

 1. Hyvä että hoksasivat sulle keppiä heitellä. Järvessä taitaa vesi olla vielä mukavan lämmintä? Ei ollut Flash kaverinasi tällä kertaa? Syksy tulee, se on selvä, mutta jännä nähdä millainen siitä tulee. Kunhan ei kaiken kuuta vettä lottuuttaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flashin ja meitsin mökkiaikataulut ei oo nyt kohdannut mutta toivottavasti vielä tänä kesänä ja syksynä oltais yhtä aikaa mökillä.
   Joo ei oo kiva jos vettä sataa koko ajan, toivotaan pirtsakkaa syksyä.
   t. Nero

   Poista
 2. Sitä pohjostuulta ootellaan. Hyvä ku jo sitä ennustelit. Saes ruveta vuan jo kylymenemmään. Mänisj kohmeeseen nuo kiärmeetti joeta on ruvenna liijjan likellä liikkummaan.
  Kepukkapelit on oekeen haaskoja pelijä. Meellä ovat vuan meleko laeskoja niitä viskoomaan. Hyvä ku sulla on sielä virkeetä porukkata niitä viskelemmään. Kyllä pittää sitä äksöniä koerillesa immeesten järjestee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen äksöniä kun on niin sitten on kiva taas ottaa pieniä tirsoja, niin se mammakin tekee mökillä kun on koivuhalon kantanut koriin.
   t. Nero

   Poista
 3. Joo, jokku tosiaan tykkää hirmeestä helteestä, me ei kuuluta siihen porukkaan, kuamahyvä. Onneks sulla on mökillä järvi rannassa, kih hih, ja pääset välillä vilvotteleen, mut älä ny kuiteskaan sitä syksyä viäl houkuttele paikalle. Kivoja molskutteluja ja affenajahteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se syksy tuu vielä moneen viikkoon mutta yläilmoissa oli jo semmonen ennakoiva puhuri. Syksykin on kiva kun sillon jaksaa enemmän touhuta kun helteellä.
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä mä enemmän Neron nenään luotan, kun siihen sammakoista ilmoja lukevaan setään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se sammakkosetäkin joskus osuu oikeeseen mutta meitsin sääpalvelut toteutuu melkein satarosenttisesti.
   t. Nero

   Poista
 5. Ihan on toiseen tahtiin noussut täälläkin jopa Lucy-neidin tassu, kun ilma on hiukan raikastunut! Yhtään ei haittaa tällainen pieni säiden syksyyntyminen, kun silloin paremmin jaksaa lenkkeillä ja touhuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma väittää että meitsi on alkanut taas vetämään enemmän lenkillä kun on viileempi ilma....ehkä sillä on vaan kesällä kunto huonontunut
   t. Nero

   Poista
 6. Kyllä se syksy tulee, ollaan samaa mieltä ja siitä jopa iloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne raikkaat syyskelit aika kivoja, jaksaa meitsi mammaa vetää hihnan päässä paremmin kun superhelteillä
   t. Nero

   Poista
 7. Ihanan kesäisiä kuvia vielä tuli, vaikka uskon kyllä, että syksy väreilee jo ilmassa ja kuonossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kirsussa jo pikkasen syksy väreilee.
   t. Nero

   Poista