torstai 27. syyskuuta 2018

Iltapäivä-ohjelmaa


Tänään oli kiva ylläri kun mamma tuli töistä tavallista aikaisemmin kotiin. Sillä oli ollut joku asia hoidettavana ja sen jälkeen ei kannattanut enää ajaa töihin.

Käytiin pitkällä lenkillä ja vaikka tuuli niin aurinko kivasti lämmitti turkkia. Oletin että lenkin ja huikopalan jälkeen saan sitten pitkän tovin extra rapsutuksia kun mamma pääsi aikaisemmin kotiin.

Mammalla olikin ihan oma suunnitelma. Nyt kun se oli hyvissä ajoin kotona niin oli suunnitellut että katsoo telkusta armaani ja ihmiskeni-ohjelman kun ei alkuviikosta jaksanut kun se tuli liian myöhään. Mamma haluu katsoo yleensä sen lemppariohjelmat silloin kun isäntä ei oo kotona. Isäntä aina huokailee mamman lempi-ohjelmille ja kyselee että miten jaksaa kiinnostaa. Mamma puolustelee että silkasta tiedonhalusta ja pitää tietää missä maailmalla mennään. 

Isäntäkin tykkää katsoa sen lemppari-ohjelmat mieluummin silloin kun mamma ei oo kotona. Välillä ne yrittää katsoa yhdessä jotain äksöniä ja mamma huokailee aina kun on takaa-ajo kohtaus tai jos räiskitään pyssyillä. Mamma myös kyselee tosi usein että mitenkäs se juoni menekään. Isäntä vastailee yleensä kärsivällisesti paitsi kerran kun oli enää vartti katsomatta äksön leffaa ja mamma kysy että niin kukas toi ukko olikaan. Isäntä vastas että se on kuule tämän leffan pääsosan esittäjä ! Mamma otti pikkasen nokkiinsa ja sano ettei nyt tarvii näsäviisastella.

Joo mamma sitten tänään alko katsomaan sitä ihmiskeniä ja unohti rapsutella lemmikkiään. Meitsi joutu tekemään aika paljon töitä sen eteen että sai mamman huomion ja rapsutukset.


"Mamma pliis miten ois extra rapsutukset kun kerta pääsit aikaisemmin kotiin"


"Mammaaaa.....kuuleeko, kuuleeko...."


"Tajuisko se nyt rapsutella bulldoggiaan...."

"Mammmaaaa…..rapsutaaaaa !!!""No alan sitten nukkumaan ja kuorsaamaan niin eiköhän se huomaa kohta"


"Jes se kuorsaus autto, nyt mamma rapsuttaa !"


"Onko hei pakko kurkkia olan yli, haittaa molempien keskittymistä !"


"Nyt ei mamma kyllä keskity kun tuntuu pikkasen raapimiselta..."


"No nyt se laittaa posken rullalle kun tuijottaa vaan ihmiskeniä"

"No on tää ehkä parempaa rapsutusta kun ei ollenkaan rapsutusta"


"Ehkä kuitenkin parempi että katsotaan molemmat ensin toi ihmiskeni-ohjelma ja sitten mamma jaksaa taas keskittyä bulldogin rapsutukseen"


10 kommenttia:

 1. Täällä kissat ymmärtää oikein hyvin : täti-ihminen vaan töllöttää ruutua ja suihkii epämääräisesti rapsuja. Törkeydentörkeys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä aika ajattelematonta semmonen puolella teholla rapsuttaminen
   t. Nero

   Poista
 2. Kyllä seon kummoo hommoo ku jootuu kilipaelemmaan telekkarj ohjelmiin kansa immeesen huomijosta. Sama seon tiälläe ku tulloo joku vanaha Ponti taekka joku imellys. Ee oo oekeeta rapsutusta se ku samalla katottaan siihe ruutuun. Onneks saet kuitennii huomion ku jaksoet sitkaasti yrittee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma on toisaalta aika talentti, se katso eilen yhtä aikaa telkkua, söi jäätelöä ja rapsutti hajamielisesti meitsiä.
   t. Nero

   Poista
 3. Ihan samat ongelmat Nupulla ja Jujullakin! Ei oo hyvä rapsu semmonen epäkeskittynyt! Niin, ja tutuilta kuulostavat nuo action-leffa-tilanteetkin. Meillä pitää välillä laittaa pause, jotta mies voi selittää, mitä on tekeillä ja kuka kukin on. Ei voi mitään, mutta mitkään taka-ajot ja räjähdykset ja hakkeroinnit ei vain kiinnosta. Siksi me katsotaan yleensä yhdessä vain sitcomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku semmonen lefffa kun nuija ja tosi nuija on semmonen yhteisleffa minkä mamma ja isäntä on katsonut monta kertaa alusta loppuun ja mammakin on pysynyt juonessa mukana.
   t. Nero

   Poista
 4. Joo, vähän saman kuulosta on teillä ku meillä eli ihan yksiin ei käy ihmisväen ohjelmamaut, Nero. Onneks sait silti kunnon rapsutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ihmiskenin jälkeen tuli isäntäkin kotiin niin menin sitten sen luo rapsutettavaksi.
   t. Nero

   Poista
 5. Palvelijattarella ja edesmenneellä isännällä oli omat telkkarit, joten kumpikin saattoi halutessaan vetäytyä katsomaan mieleistään ohjelmaa. Hehe, sitten huutelivat toisilleen että mitä sä nyt katsot... onko hyvä, miltä kanavalta se tulee,,, Ja minä ravasin toisen luota toisen luo hakemaan rapsutuksia. Joskus on parempi antaa eukon katsella rauhassa, ettei vahingossa rapsuta silmää päästäni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi, meitsikin joutuu tarkkailemaann ettei mamma huitase kynnellä silmään kun katsoo telkkaria ja rapsuttelee (on rapsuttavinaan)
   t. Nero

   Poista