sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Pipsan kissa- ja koiraterapia
Niin se viikonloppu taas hurahti. Lauantaina meitsillä oli perinteinen tyttöjenilta. Se on se viikonloppu kun isäntä menee kavereiden kanssa mökille ja mamma määrää meitsin jäämään kotiin. Monesti on jo mammalla ollut silloin sen ystävä Pipsa täällä. Nyt oli hilkulla että Pipsa ehti tyttöjeniltaan kun se oli lomalla Kreikassa ja lento tuli vasta lauantaina iltapäivällä. 

Mamma haki Pipsan lentoasemalta ja tyttöjenilta pääsi alkamaan heti meitsin tuliaisten antamisen jälkeen. Pikkasen mamma toppuutteli meitsiä kun kuulemma ei sais kerjätä tuliaisia vaan pitäis odottaa silleen niin kuin ei odottais mitään....hö omituinen logiikka taas mammalla.
Meitsillä toimi hyvin se kerjäämislogiikka, sain tuliaisen ja vielä saunaluunkin Pipsalta. No pakko myöntää että mammankin logiikka toimi tällä kertaa, se näytteli ettei odottanut mitään tuliaisia ja sai silti uusojuomaa ja karkkeja ja vielä oliivejakin. Niistä kyllä on puolet isännälle, toivottavasti muistaa eikä hotki kaikkea ennen kuin isäntä kotiutuu mökiltä.

Kivaa oli tyttöjenillassa vaikka eihän siellä suunvuoroa meitsi saa kun ne puhuu niin paljon ja kovalla äänellä. Pipsa kerto miten kivoja kissoja siellä Kreikassa oli. Ne asu samassa hotellissa kun Pipsa ja tykkäs rapsutuksesta ja huomiosta. Pipsa sano että se on semmosta kissaterapiaa kun saa suloisia rapsutella. Meitsi kyllä muistutteli Pipsaa välillä että koiraterapia on yhtä tehokasta ja vein muistutukseksi turkin sen käden ulottuville.

Saunan jälkeen mamma ja Pipsa asettautui musiikkikorneriin jatkamaan henkevien juttelua.
Meitsikin meni porukoihin antamaan Pipsalle koiraterapiaa.
"Ai nytkö mamma meet hakemaan Pipsan lentoasemalta. Toivottavasti löydät Pipsan ja lentoaseman ettei tarvii taas isännälle soittaa ja kysyä ajo-ohjeita"


"Tervetuloa Pipsa oliko kiva loma missä meitsin tuliaiset ?""En mamma kerjääkään, vahdin vaan Pipsan matkalaukkua ja reppua. Ai ensin katsotaan kissakuvia ja sitten meitsin tuliaiset"


"Hotellissa oli äiti ja tytär kissa"

"Siellä asui myös pikku pentukissa"


"Sitten oli kassikissa mikä asui välillä Pipsankin kassissa"


"Täällä olis Pipsa söpö laukkukoira...."


"No vihdoinkin jotain konkreettista...mamma tuolla teeskentelee että ei odota mitään tuliaisia, kuitenkin vilkulee toisella silmällä tänne päin"


"Kiitos Pipsa, eihän meitsi mitään odottanut....näinkö mamma piti valehdella ?""Ai vielä saunaluu, kiitos ja hyvää löylyttelyä teille mamman kanssa !""Saat Pipsa sitten löylyttelyn jälkeen loppuillan koiraterapiaa"


"Rapsuta vaan Pipsa niin paljon kun vaan haluat eikös ole tehokasta koiraterapiaa"

"Kannattaa rapsuttaa ilman keskeytyksiä niin terapia on tehokkainta""Meitsi yrittää olla nukahtamatta, terapeutti jos nukkuu niin vaikutus hiipuu..."


"Joko Pipsa tunnet koiraterapian piristävän vaikutuksen......krooh…"


10 kommenttia:

 1. Kyllä oon ehottomasti koeraterapijan kannalla. Ee ihme että sielon naesväellä kielet laalanna :) Muhnakka saanaluu on hyvä palakka/ tulijjaenen terapeotille. Toevottavasti isäntähhii sae ossuutesa niistä tulijjaeskarkista ja uusojuomasta. Ettee siinä koeraterapijan huumassa suplahtanna naesväen suihin kaekki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsa piristyi ihan silmissä kun annoin koiraterapiaa.
   t. Nero

   Poista
 2. Juu, eihän me koskaan mitään tuliaisia odotella keneltäkään. Muuten vain työnnetään pää tulijan kassiin kaulaa myöten. Inventaariohan on aina hyvä tehdä ;) Söpösiä kissoja kuvissa, ja tosi miehekäs bulldoggi. Jäikö niistä oliiveista yhtään isännälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma esimaisteli tuliaisia mutta jätti se isännällekin ykskolmasosan.
   t. Nero

   Poista
 3. Ihan parhautta toi Pipsa! Hyvin annoit koiraterapiaa ja olit tosi hianotunteinen noitten tulkkujen kans, et yhtään kerjänny. Joo.

  VastaaPoista
 4. Joo meitsi vaan vilkuili salaa tuliaispussia ja mamma tuijotti sitä herkeämättä.
  t. Nero

  VastaaPoista
 5. Mullekin tuli ihan Nero- ja kissaterapoitunut olo tästä postauksesta!♥ Tuo pikkukissa käsilaukussa on mun toistuva salajuoni aina, kun tapaan pieniä sydämen varastavia karvapalleroita. Amerikanbulldoggin taas voisi sujauttaa tuommoiseen matkalaukkuun ja rullata äkkiä sen kanssa kotiin ennen kuin emäntä huomaa mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon Pipsan viime vierailusta oppinut sen että kannattaa aina mennä vieraiden laukkuihin niin saa eniten huomiota ja rapsutuksia.
   t. Nero

   Poista
 6. Tämmöisenä kissa-tätinä voin Nero sanoa, että sä olet aivan yhtä hyvä terapeutti kun kissatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskas kissa-täti tulet bulldoggiterapiaan ?
   t. Nero

   Poista