perjantai 7. syyskuuta 2018

Hugon kanssa pikatervehdys


Moikka pitkästä aikaa. Mamma ja isäntä oli viime viikonloppuna synttärimatkalla ja mammalla on ollut tämän viikon nuha niin ei oo ollut tervettä sihteeriä päivittämässä kuulumisia. Mamma sanoo että osaa itse parhaiten lääkitä kun sille tulee lenssu. Tälläkin viikolla oli tutut lääkkeet: vinreksiiniä, mynttoonia, inkivääri-hunaja juomaa ja suklaata. Hyvin se on toipunut ja nyt jaksaa taas olla meitsin blogi-assarina.

Tänään oltiin mamma kanssa iltalenkillä ja huomasin että vastaan kävelee ihan tuntematon kaveri. Pikkasen harmitti kun oli niin kova tarve päästä puskaan jutskalle niin en ehtis tällä kertaa uuteen kaveriin tutustumaan. 

Mamma ei näiden kahdeksan vuoden jälkeen vieläkään tajunnut että lemmikillä on ne kaksi perustarvetta pitkän päivän jälkeen ja niitä ei meitsi vielä tällä lenkillä ollut toteuttanut. 

Moikkasin nopeasti uutta kaveria ja yritin jatkaa matkaa lähimpään puskaan. Mamma jutteli uuden kaverin emännän kanssa ja veti meitsiä hihnasta porukoihin. Siinä vielä päivitteli että miten se Nero nyt ei halua tulla tutustumaan tarkemmin kun aina on muuten niin sosiaalinen. 

Siinä vähän aikaa vedettiin hihnasta mamman kanssa eri suuntiin niin onneksi uuden kaverin emäntä ymmärsi meitsin yskän ja sano että olisko Nerolla kova hätä ja ei sen takia halua porukoihin. Sitten vasta mammakin tajusi ja sano että niinpä taitaa ollakin ja lähti viemään meitsiä puskaa kohti. 

Sovittiin että ensi kerralla kun nähdään niin tutustutaan koko porukka paremmin, jos siis kellään ei ole kiire puskaan.

Lenkin jälkeen meitsi odotteli iltaruokaa ja katselin olkkarin ikkunasta takapihalle. Yhtäkkiä siellä tepasteli pupu! Ihme juttu, on päässyt jostain aidan ali. Siinä tuijoteltiin pupun kanssa ja mammakin tuli katsomaan. Ulos sain mennä vasta kun pupu meni aidan ali takaisin metsään."Moikka kamu....ai olet Hugo. Meitsi on Nero ja anteeksi on pikkasen kiire pusk…..siis kiireellisiä pisneksiä. Tutustutaan ensi kerralla paremmin"


"Mamma vink vink….minnehän lemmikki haluaa aika pian pitkän päivän jälkeen....nyt ei pysty seurustelemaan...""Mitä sulla Nero niin kiireellisiä pisneksiä ettet ehdi pikkasen paremmin tutustua ?"


"Kuule Hugo ne on vielä salaisia pisneksiä, paljastan sitten ensi kerralla kun nähdään"


"Sori Hugo meitsin on nyt jatkettava matkaa"


"Okei sitten Nero....harmi että sulla on just nyt niitä kiireellisiä pisneksiä mutta ensi kerralla pikkasen peuhataan jooko"
"Heippa Hugo ensi kerralla peuhataan….nyt on juostava pisneksille !"

"Sinne meni Nero pisnes-bulldoggi..."

"Sitä vaan mietin että oiskohan sillä Nerolla järkätä mullekin jotain pisneksiä kun tuntuu olevan niin innoissaan niistä"


"No niin mamma....kummasti kiire loppu kun pääsi vihdoin jutskalle puskaan"


"Joo joo oli tosi komea se Hugo....kröhöm mamma ootkos ketään muuta komeata nähnyt tällä lenkillä ?"

"Hehe....kiitos kiitos....vaatimattomuus kaunistaa"


"Oho...mamma tuu katsomaan pupu on tullut meitsin pihalle !"

"Oho....tuolta ikkunasta tuijottaa isopäiset koira ja emäntä, taidan loikkia takaisin metsään"

10 kommenttia:

 1. Joo, kyllä ne pisnekset täytyy hoitaa ihan just eikä melkein, Nero. Onpa teijän pihalla ollu mukavan näkönen töpöhäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä hännässä häviää sen korvissa voittaa, huuteli pupu kun metsään loikki
   t. Nero

   Poista
 2. Miten se mamma ei tajunnu sun kiirettä? Ai, mutta sehän taitaakin olla blondi! ;) (vitsi, vitsi)
  Kuule, on sulla kyllä ihan hurjan hyvä mamma. Ehkä ensi kerralla tajuaa tilanteen paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalla on tunnetusti pikkasen pitkä se sytytyslanka.
   t. Nero

   Poista
 3. Hankala tosiaan keskittyä tutustumiseen, jos on vähän kiireellisemmät asiat mielessä! Hugokin oli sinun ohellasi oikein komea, vaikka meillä ensimmäisenä ehkä huomio kiinnittyi vain hänen valtavaan kokoonsa. Mutta te olitte varmaan samalla silmäntasolla keskenänne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tarvinnut meitsin varvistaa, samalla tasolla oli kirsut.

   Poista
 4. Ompa näättävä kaverj tuo Hugo! Vuan iha on ymmärrettävätä ettee siinä joovva paljoo rupattelemmaan jos suolemmutkassa on tunkuva....eeku siis ne pisnekset hoejjettavana pitj sanomanj.
  Oespa tuommoselle pitkäkorvalle mukava antoo hyvät kyyvvit pihamualta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsikin ois halunnut pihalle loikkimaan pupun kanssa mutta mamma ei päästänyt.
   t. Nero

   Poista
 5. Voi ei, miten huono ajankohta rupatteluun! :-o Toivottavasti ensi kerralla Hugolla ei ole pisneksiä just silloin, kun treffaatte! Täällä Hupsuttamossa miespalvelija on aivastellut ja vetänyt troppeja. Toivottavasti vältyn basilleilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ihmislenssua on nyt kuulemma liikkeellä, mamma parani kolmessa päivässä kun muisti syödä suklaata.
   t. Nero

   Poista