lauantai 13. lokakuuta 2018

Älypelejä


Täällä taas näissä haravointitunnelmissa. Aika paljon on lehtiä maassa ja puissakin vielä niin haravointia riittää tulevinakin viikonloppuina. Isäntä lähti tänään ruokakauppaan ettei menis niin kauan kuin mamman ruoka-ostoksilla kun se tekee aina niitä löytöjä kun menee isoon kauppaan. Joo ei ne löydöt ole siis syötävää vaan jotain vaatteita. Isäntä sano kauppaan lähtiessä mammalle että menee vaan reilu puoli tuntia niin voitte jo Neron kanssa aloittaa haravoinnin ja jatketaan sitten yhdessä kun isäntä tulee kaupasta.

No ei oo yllätys mutta eihän se mamma mitään ehtinyt alottaa isännän kauppareissun aikana kun se puhu tärkeää puhelua sen lapsen kanssa jonka nimi on Tytär. Siinä ne naureskeli ja kikatteli yli puoli tuntia eikä yhtään lehteä tarttunut haravaan....no ehkä sen takia kun se harava nojas puuhun koko puhelun ajan.

Sitten kun isäntä tuli kaupasta niin alettiin oikeasti haravoimaan. Meitsillä ei ollut nyt yhtään lehtitanssi-inspiraatiota niin meinas käydä aika pitkäksi. Työnjohtajan tehtävätkin alkoi kyllästyttämään. Menin sitten mammaa piiloon puskaan niin oli vähän aikaa virikettä kun se etsi meitsiä.

Mamma onneksi tajusi että meitsi tarvii jotain puuhastelua ja järjesti haravoinnin jälkeen älypelin. Sinne älypeliin voi laittaa vaikka nakin palasia ja sitten meitsin pitää etsiä älykkäänä ne nakit sieltä kupeista. Meitsi on vissiin aika älykäs kun löysin ne nakit aika nopeesti. 

Ai niin eilenkin illalla oli koko perheen älypeliä, sitä piljartia. Isäntä antoi mamman voittaa ettei se alkais mököttämään. No meitsin piti uskollisena bulldoggina tehdä sama kuin isäntä, annoin mamman voittaa. Joskus kyllä otetaan peli isännän kanssa kaksistaan niin todellinen mestari tulee selville.


"Voi että mamma....kohta isäntä tulee eikä haravointi ole edes alkanut !"

"Ai semmosen vitsin Tytär kertoi.....hehehehe aika hauska kyllä mutta mites se haravointi"


"Mamma hoi, tiedoksi siellä takapihalla....isännän auto tuli pihaan....kannnattaisko pikku kasa tehdä lehdistä niin näyttäis siltä että täällä on oltu ahkeria sillä aikaa !"


"Niin isäntä....eihän tää urakka oo kauheesti edennyt.....yritin kyllä mammaa hoputella mutta sillä on tärkeitä vitsejä Tyttären kanssa"

"No nyt koko perhe puuhastelee ja urakka etenee....hei kumpaan kasaan mahtaa tuo leijaileva lehti tuolta pudota..."

"Nyt ei kyllä jaksa nämä haravointitalkoot enää kiinnostaa...meniskö vaikka mammaa piiloon niin on jotain seurattavaa kun se etsii sisältä ja ulkoa"


"Hehe siellä se mamma huhuilee ja etsii bulldoggia, ottaisin aikaa kuinka nopeesti löytää mutta ei oo kelloa"


Sitten vielä viikonlopun virikkeet ja älypelit bulldogille:


"Perjantai-illan älypeli""Lauantain älypeli"
8 kommenttia:

 1. Hyvin sinä osaat sukkuloida siellä niin mamman kuin isännänkin mieliksi. Sinussa on diplomaattia iso annos. Ja älypelinkin selvität noin vain. Saas nähdä kaivaako Palvelijatar minun älypelini hyllyltä, kun nyt sen muisti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva tollanen älypeli missä on nakkeja
   t. Nero

   Poista
 2. Ompa sielä lehtiä mittee haravoejja! On riittännä huhkimista.Ee ihme jos on ruvenna jo työjjohtohommat uuvuttammaan.
  Meleko noheva poeka oot tuon älypelin kansa. Selevästihhii oes sulla tuota ällijä vuativiimpiinnii pelliin. Kokkeelitko tuota immeesten pallopelijä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meitsi pelailee piljartiakin mutta toivoisin että ne pallot vaihdettais nakinpalasiin.
   t. Nero

   Poista
 3. Ehkä tuo lauantain älypeli näytti vähän kivemmalta, jos siinä oli enemmän tuota nakkipuolta tarjolla. :) Toki pallotkin on ihan ok...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne nakit aina pallot voittaa, pelissä kuin pelissä
   t. Nero

   Poista
 4. Hienosti haravoitu, piileskelty ja pelattu! :-D Kukahan sai älypelailla "hampaat" (vai olivatkohan ne luita?) sohvan alta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma se siellä ähisi ja kurkotteli niitä palikoita, huitoi harjan varrella.
   t. Nero

   Poista