sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Vauhdikas viikko

Onpas ollut paljon tapahtumia tälle viikolle. Täällä kävi yks aamu semmonen nokisutari. Mamma ei laskenut meitsiä tervehtimään, meinas että muka sotken ja häiritsen kun yritän nuolla sutarin naamaa kun se putsaa takkaa. Jouduin sitten vaan kuuntelemaan oven takana kun se sutari teki töitä ja menin tarkistamaan työnjäljen vasta kun se kaasutti pihasta pois. 

Sitten täällä oli kahtena päivän puutarhurit. Ne vei pois monta isoa puuta ja otti pois meitsin pissipuskia. Mamma sano että ne tulee sitten keväällä takaisin laittamaan jotain tilalle. En päässyt niitäkään tervehtimään, ikkunasta tarkkailin molempina päivinä.

Mamma oli eilen Pipsan synttäreillä. Ne oli ollut josain pupissa ja syömässä. Mamma tuli illalla kotiin ja sano meitsille että nyt odotetaan kun isäntä tulee parin tunnin päästä kotiin. Siinä kävi niin että meitsi nukahti valot päällä makkarin sängylle ja mamma olkkarin sohvalle telkkari päällä. 

Isäntä herätteli kun tuli kotiin ja mammakin piristyi ihan hereille ja skarpiksi kun tuliaispussi alkoi rapisemaan. Mamma sai laukun ja meitsi uuden kaverin, sen nimi on Milano.


"Siellä se sutari kolistelee..."

"Voisin mennä tervehtimään ja tarkkailemaan homman etenemistä ?"
"On se sutari näköjään tehnyt hyvää työtä, ei näy nokea missään"


"Ai tänäänkö ne puutarhurit tulee...meitsillä tulee pitkät päivät tarkkaillessa"


"Hyvin niiltä näkyy sujuvan tuo pihanhoito, ai nyt lähtee meitsin pissipuskat !""Saanko ylpeänä esitellä, meitsin uusi kaveri ja sen nimi on Milano"

"Kiitos mamma raejuustosta, oli hyvää !"

"Ai Milano vai ? No laitoin kaksi raejuustopalaa tohon lattialle niin Milanokin saa suun makiaksi"

"Nyt Milanoa alkoi nukuttamaan, sillä on vielä matkaväsymystä"


"Milano hei...ethän tykkää kyttyrää jos meitsi kantaa sut kivemmalle lepopaikalle ?""Ei oo pitkä matka....mennään vaikka tonne Tyttiksen päälle lepäilemään"

"Mennään nyt Mamma lepohommiin Milanon kanssa !"

"Nero tää on tosi kiva lepopaikka ja lämmin !"

10 kommenttia:

 1. No ompa harmi ettet piässy sutarin kansa nuohooshommija tekemmään. Meellä kävj yks syksy semmonen joka kuhtu meekäläesen apupoejjaks :) Tämä nykynen kävijä ee takkuulla kutu, melekeen piälle kävelöö ku ee kato.
  Vuan mukavan kaverin oot suanna. Hyvin näätöstää semmoselle sopusallehhii ni hyväpä sen kansa on vaekka torkut vetästä :) Mukavata viikon alakuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonalkua sinnekin, olehan varovainen ettei sutari astu tassun päälle kun seuraavan kerran käy.
   t. Nero

   Poista
 2. Joopa, sulla onkin ollu paljon tarkkailtavaa ja tarkastettavaa sutarin ja puutarhureiden jälkeen, kuamahyvä. Mekään ei saaha auttaa sutaria, kumma juttu. Kiva tulkku ja sä osaat hoitaa noita pehmoja hellästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joskus vähän pehmoa mamma joutunut paikkailemaan, tai ainakin muutamat odottaa komeron nurkassa paikkausta.
   t. Nero

   Poista
 3. Varsin työteliästä aikaa olet viettänyt vahtihommissa! Mikä siinä on, ettet päässyt sutarihommiin? Olisit varmasti ollut suureksi avuksi.
  Hieno on tuo Milano. Muistuttaa yhtä minun karhuani. Pitäkää hauskaa Milanon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mamma sanoo että oisin liikaa höösännyt ja nuolenut sutarin naamaa että saan huomiota niin sen takia mamma ei päästänyt tervehtimään.
   t. Nero

   Poista
 4. Onpas teillä käynyt monen alan ammattilaisia yhdellä viikolla! Harmi, ettet päässyt lähempää tarkkailemaan työntekoa. Olisi varmaan ollut hauskaa vaikkapa nokisutarin kanssa vaihtaa vähän ajatuksia ja ehkä muutama poskipusu siinä samalla uunia putsatessa. :D Kiva tuo uusi kaverisi! Milano varmasti arvostaa lämpöisiä lepopaikkoja. :)

  VastaaPoista
 5. Milano jaksaa aina hymyillä kun sitä pitää kainalossa
  T. Nero

  VastaaPoista
 6. Milano on iiiii-hana! :) Hupsuillakin on ollut nyt omituista seurattavaa, kun kylppäriä aletaan kunnostaa. Tänään ilmestyivät pahvit lattiaan - ja rallikisat starttasivat ihan heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivahan se on että välillä kodissa on jotain äksöniä. Milano on aika kiva vaikka vähän hiljanen kaveri.
   t. Nero

   Poista