sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Pikkasen huijattu olo


Ihmiset on puhunut ainakin jo viikon takatalvesta. Meitsikin tietää että se tarkottaa sitä kun on ollut aurinkoista ja lämmintä ja sitten tuleekin taas kylmä ja räntää. Ihmisiä huolettaa että tuliko vaihettua kesärenkaat autoon liian aikaisin ja mammaa huolettaa vaihtoko talvikorkkarit kesäkorkkareihin liian aikaisin. 

Meitsiäkin on huolettanut että menikö ne aurinkoterassikelit pitkäksi aikaa ohi. On niin kiva syödä siankorva kuistilla kun aurinko lämmittää turkkia. Eilen yritin pikkasen aikaa olla terdellä mutta kylmä siinä oli niin sisätiloihin oli palattava. Mamma huomas että meitsi oli allapäin ja oli ostanut kaupasta uuden rispiin. Yritti ehdotella meitsille että mentäis ulos ja meitsi noutais innokkaana kun mamma heittäis metrin päähän sen rispiin. Ei hotsittanut.

Eilen oli myös se päivä kun meitsiä huijattiin syömään punkinkarkotin. Muistan viime vuodesta, ei se hyvää ollut vaikka mamma sano että ihan kuin koirien suklaata. Meinasin ensin pistää ihan ranttaliksi ja hammaskaluston lukkoon niin ettei punkinkarkotin mahtuis suuhun. Mamma sai huijattua avaamaan hammaslukon kun vakuutti että kyllä se kesäkin tulee heti takaisin kun meitsi on syönyt karkottimen. 
"Huoh, ei millään pahalla mamma mutta en haluu tonne kylmään jahtaamaan rispiitä"

"Ai lupaat heittää pitkälle...tarkotatko omaa ennätystä metri ja kymmenen senttiä"


"Ei nyt vaan huvita, palataan asiaan sitten kun kelit lämpenee"


"Hä koirien suklaata....sehän on se punkinkarkotin!"


"Hammaslukko!"

"Tuleeko isäntä varmasti sitten kesä jos sen syön"


"Selvä sitten....luotan mamman sanaan. Punkinkarkottimen kun bulldoggi syö se takatalven 
pois lyö!"

"Tehtävä suoritettu, suu tyhjä ja punkinkarkotin vatsassa!"

"Jeeee nyt meitsi menee kuistille nauttimaan kesäauringosta ja lämmöstä!"


"Just....ihan niin kuin mamma sano"

8 kommenttia:

 1. Juu, ei kannata naisten juttuja kirjaimellisesti ottaa. Kun jotain kivaa lupailevat siellä on aina, siis aina, joku taka-ajatus. Mutta onpas siinä tosi kaunis ruusumatto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu olevan usein joku jekuttaminen mielessä silloin kun oikein lepertelee. Joo Mamma löysi mieleisen tarjousmaton.
   t. Nero

   Poista
 2. Äet käski sannoo het alakuun että mahottoman ihana matto teellä!
  Neon nuo namipalat aena semmosija että niihin sisältyy joku vilunki. Oon tullunna siihen tulokseen. Jos ee oo matoliäke ni sittä joku muu roppi.
  Vuan siinä se mammas vähä huijas että kesä tulloo het liäkkeen oton jäläkeen. Ku oes se tullunna kuitennii vaekket oes sitä liäkettä ottanakkaa :) Vuan niihhän ne viisaat sannoo että vuan otettu liäke aattaa. Että jospa tuota siästysit punkilta nyt. Hyvä tarkotus olj tuolla huijjoomisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsikin tykkää tosta matosta, se oikein imaisee irtokarvat turkista niin ei joudu niin usein harjattavaksi. On se harjaamisena oleminen oikeestaan ihan kivaa paitsi silloin kun mamma alkaa keskenkaiken somettamaan ja harjaa vaan sitä samaa kohtaa turkista.
   t. Nero

   Poista
 3. Jep, lepertely on ensimmäinen varotusmerkki siitä, että hyvä ei heilu ja jotain viakasta tapahtuu, niiku just tommonen nialastava punksikarkotin, kuamahyvä. Mut kohta tää valekevät loppuu ja tulee lämmintä, sillon on karkotteellekin käyttöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo (melkein) antanut mammalle anteeksi pikku huiputuksen ja kivasti toi aurinkokin tänään lenkillä lämmmitti.
   t. Nero

   Poista
 4. Aika epäreilua, ettei lumi lähtenytkään punkkikarkottimella! Mihin sitä karkotintakaan oikein tarvitsee, jos on kylmä sää? Eihän silloin ole punkkejakaan... Toivottavasti siellä lämpenee pian, että saat taas nauttia elämästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aika lupaavasti aurinko jo lämmittää, kohta ehkä punkkikarkotin on tarpeeseen. Oishan se mamma voinut suoraan sanoa että kesä tulee viikon päästä siitä kun nielasen karkottimen, piti vaan juksata.
   t. Nero

   Poista