lauantai 27. heinäkuuta 2019

Kalastelua


Huh hellettä kamut. Ei jaksa hirveesti touhuta näillä keleillä. Ainut sopiva harrastus on uiminen ja mieluummin hyvässä seurassa. Siitä seurasta onneksi naapurin Flash on pitänyt huolen. Meitsi on myös kertonut kalajuttuja Flashille ja näyttänyt miten niitä ahvenensinttejä ongitaan. Joo ei meitsin onkeen ikinä tartu mitään sinttejä mutta kiva harrastus se on. 

Näihin tunnelmiin tällä kertaa, mamma sano että nyt täällä mökillä on kolmekymmentä astetta lämpöä ulkona ja vielä siitä pikkasen nousee. Hassuja nuo ihmiset kun tämäkään lämpö ei riitä vaan ne menee joka ilta saunaan ja ottaa monet kuumat löylyt.

"Kiva Flash kun tulit, nyt ei jaksa riehumarallaa mutta uidaanko ja meitsi näyttää miten järvessä ongitaan"

"Hetki Flash meitsi ensin tarkistaa oisko sopivaa ahvenensinttiparvea liikkeellä...""Kato Flash tuolla oikealla on sinttiparvi!""Sitten otetaan tälläinen kepukka, sitä kutsutaan ongeksi"


"Sitten vaan ongitaan ja katsotaan kun ahvenensintit ihmettelee"


"Tuon Flash tän sinne maihin jos haluut ensin siellä harjotella!"


"Tuu vaan kokeilemaan Flash, ei se onki sua pure!"


"Rohkeesti vaan!""Hyvä just noin Flash, kohta voit sitten mennä harjottelemaan järvessä onkimista!"


"Taas noita tyttöjen juttuja...onkii mieluummin kuivalla maalla"


8 kommenttia:

 1. Kyllä on liijjan kuumoo puuhaella mittää pihalla. Onne immeeset ootoja. Kuumalla ilimalla kuumaan saanaan ja sittä kuumat saanakahvit piälle :)
  Mielenkiintonen on tuo tyttöen onkimistapa...vissiinnii kuivallahhii mualla jonniillaesta sualista onkeen tarttuu sittä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se Flash tajuaa joku kerta että vaikeampi bongata niitä ahvenensinttejä kuivalla maalla
   t.Nero

   Poista
 2. Ihanan vilvoittavan näköisiä kalastuspuuhia teillä! :) Nyt on kyllä mitä parhaimmat mökkeilysäät. Täällä kaupungissa on niin kuumaa, että kohta täytyy taas lähteä mehujäätä ostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehujää kuulostaa myös hyvältä tavalta vilvoitella. Meitsi on käynyt tänään ainakin viisi kertaa uimassa ja vielä on kertoja jäljellä.
   t.Nero

   Poista
 3. Ilmeisesti Flash sai yhtä hyvin saalista kuivalla maalla kuin sinä järvessä, että ehkä sillä onkipaikalla ei ollut niin paljon väliä? :D Tärkeintä on reipas urheilumieli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman verran tuli molemmille saalista mutta ahvenensintit ei päässyt bongailemaan Flashin onkimista kun se oli maalla.
   t.Nero

   Poista
 4. Hehe, ei noita tyttöjä aina tajua. Niiden aivot on varmaan jotenkin oudosti rakennettu. Mutta hauskahan niiden kanssa on touhuta, vai mitä Nero? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt on hauskoja ja kivoja, joskus vaan logiikkka on semmonen erikoinen.
   t.Nero

   Poista